Какво мислите за сървъра?

Dreaming поддържа две различни версии на играта, всяка от които има собствен форум тук. 1.10 Classic & Oblivion Mod.
Jab4y
Full Member
Full Member
Posts: 531
Joined: Sat Mar 21, 2009 7:21 pm

Post

BnC4aDeL wrote: Ми да всичко е ток и жица, ако мога така да се изразя, защо от 500 акаунта онлайн, 480 са ботове, защото вие самите така си го правите :), файледа то жойн гейм си идва от вас самите, сървара е пушка, в момента е един от най-подуржаните в България. Какво повече искате.. Все пак не забравяйте, че тая игра спокойно мога да я нарека "НАБОР" на някой от вас...

На същото мнение съм :) И мисля че е време за рестарт и ограничаване на връзките от едно IP
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

И аз смятам, че е време за рестарт :).Сървъра, няма смисъл да казвам нищо за него, тъй като ще изкопирам повече от играчите.Лошото е, че такива като Алекс ( завистливи типове ) развалят донякъде сървъра.
Ledze
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 146
Joined: Sat Mar 13, 2010 8:54 pm

Post

защо пък рес ? Просто или да се пуска новия реалм да се изнесат част от хората там , или да се пусне новата машина на класика или последно да се забранят ботовете ( или ограничат )
pesa_123
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Sat Dec 04, 2010 8:02 am

Post

maz0 wrote: Ок, ще ги махнем, а как ли ще се почуства играча, който туко що почне и не може да навакса до нивото на играчите, които имат абсолютно всичко?


как ли ? Все едно неможе тои да руни вместо бота така ли ? начи за 5 дена се банва за 1 дуел без го а за тия ботове дето днес немаше сървар цел ден не се банва ... и смисала за мен е да забогатееш от некоя далавера а не да гледаш секо бр-Балл рун с по 5 бота ... като пускат некфи по 24 часа бот и за един месец има 4 джаха куф е смисала ? за 1 месец ли да играят някои в сурвара и да се отказват като имат по 20 джаха и за тех нема смис вече освен ако не са некфи нообове .. дето се кефат и на пулка вупреки че имат джах ... умирам като гледам некфи дето нз нищо за д2 а имат енигми...
FeHoMeH;[
Full Member
Full Member
Posts: 452
Joined: Sun Nov 07, 2010 10:32 am

Post

Ти пък и ти се правиш, че си играл много д2..А освен това като си си правил акаунта си се съгласил с правилата на сървъра.Като гледам много не си ги чел, след като не знаеш, че за биене без г, се слага бан :)
pesa_123
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Sat Dec 04, 2010 8:02 am

Post

аве тфа е фун сървар не "rullz server" такаче не треа имам бан сички биеха без го

[admin]Започваш да прекаляваш със заядливите си коментари![/admin]
User avatar
maz0
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1712
Joined: Fri Feb 13, 2009 9:25 pm

Post

Не е нужно да обесняваш, какъв сървър е бил или не е бил на играча отгоре, защото, съм сигурен, че той е доста по запознат с това как стоят нещата + правилата на сървъра, от колкото ти.
User avatar
Dani_93
Newbie
Newbie
Posts: 95
Joined: Mon Dec 27, 2010 10:47 am

Post

Мога да кажа че ще дам "ОТЛИЧЕН" на всичко ! Сайтът е идеален и се надявам да не пропадне като ХеадОфф чиито компове изгърмяха и сайтат пропадна ! Вие сте № 1 продължавайте все така ! :angel:
FeHoMeH;[
Full Member
Full Member
Posts: 452
Joined: Sun Nov 07, 2010 10:32 am

Post

Dani_93 wrote: Мога да кажа че ще дам "ОТЛИЧЕН" на всичко ! Сайтът е идеален и се надявам да не пропадне като ХеадОфф чиито компове изгърмяха и сайтат пропадна ! Вие сте № 1 продължавайте все така ! :angel:
И да не се беше случвало това със хеадофф, личеше си от самото начало, че е пълен боклук :laugh: Както и играчите в него,разбира се.Всеки гледаше да прецака някой по какъвто начин се сети..не можеше да се играе нормално заради хората, които си въртят итемите и т.н
User avatar
Dani_93
Newbie
Newbie
Posts: 95
Joined: Mon Dec 27, 2010 10:47 am

Post

Ако разгневя някого се извинявам , но може ли да направите така , че когато някой играе диабло и има герой техните имена и раса (примерно за сорсер да буде малка картинка на самият и облик) да бъдат пуснати в профила на играча !!! Или да се направи общи КЛАНОВЕ и там геройте да ни бъдат отбелязани !
Ако съм обидил някого или АДМИН се извинявам ! ПРОСТО ИЗРАЗЯВАМ ИДЕЯ ! :mda:
User avatar
DonGrigorio
Newbie
Newbie
Posts: 10
Joined: Sun Aug 22, 2010 10:59 pm

Post

Не съм доволен от сървъра поради причината че всеки втори играе хак, мисля че се досещате кой е той !
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

DonGrigorio wrote: Не съм доволен от сървъра поради причината че всеки втори играе хак, мисля че се досещате кой е той !
Ако се досещахме, той вече щеше да е с бан. Ако срещнете потребител използващ непозволени добавки, улесняващи играта му, редно е да ни уведомите, за да можем да предприемем съответните мерки.
an70nio
Newbie
Newbie
Posts: 11
Joined: Sat Feb 12, 2011 9:29 pm

Post

Добър вечер ! Искам да изкажа мнението си за сървара в който играя от известно време...няма смисал да критикувам играта защото всички знаем че тя е небалансирана и недоyсъваршенствана.Идва проблема с това че забелязвам доста герои които по един или друг начин не се вписват в самата игра,герои които имат ужасно много талант точки,герои които имат ужасно много итеми на макс ( като се сметне в предвид колко е населен сървара този дроп е недопостим) и от горе на всичко разбирам за хора които получават всичко това на готово от определени хора (отговарящи за определени неща) без да коментирам имена.Все пак идеята предполагам е всички да се забавляваме и да играем тази игра с удоволствие,а не безмислени герои да губят времето на хората които малко или много полагат усилие за да постигнат нещо.Надявам се да се зема поука и да се работи върху тези проблеми които правят сървара "слаб" Благодаря предварително ! Ако има въпроси може да ме намерите и в играта (catwoman)
insaneboy
Newbie
Newbie
Posts: 26
Joined: Mon Oct 11, 2010 8:32 pm

Post

В този сървар играя от доста време и единственното което не ми харесва е в това че всеки използва помощни средства в дуел и никои неси прави труда да ги следи и проверява. Вече честно взема да ми писва да ги гледам как се перчат и се имат за мн големи и се крият под протекцията на някои от администраторите!
Justice
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1243
Joined: Mon Jan 03, 2011 9:03 pm

Post

Добро утро, за протекция, от който и да било, дума да не става. Който е хванат да използва помощни средства или да натиска "паник бутона" и да се радва, че е най-добър си получава наказанието и няма значение, дядо ли ми е, баща ли ми е, комшия ли ми е, гаджето ли ми е.
Повярвай :) Ако имаш съмнения за някой играч, винаги можеш да ми пишеш на ака.Justice.
Нищо не може да замени доверието и уважението,а алчността е пагубна.
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Бе то всички админи викат така, но доооооооста от тях после са с клюмнала глава \ ).
User avatar
DonGrigorio
Newbie
Newbie
Posts: 10
Joined: Sun Aug 22, 2010 10:59 pm

Post

Направи ми впечатление на ацц "Join" герой "dreamfield" него знам кой е но играхме с него в дуел 3 поредни пъти ме локва и без да искам се портнах в града и пак на главата ми . а как става номера да ме спира с телекинеза в движение когато се портвам? И веднага на главата ми. не мога да си го обесня... Мисля че изполва приложения за негово улесняване!!!
User avatar
RootsRagga
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1011
Joined: Sat Aug 07, 2010 9:06 am

Post

Чиста гавра :D
You are now marked as being away.
You away (Rabotata prechi na pieneto, a pieneto na rabotata He.)
sponjbob
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:08 pm

Post

няма смисал да се подкрепяте сами за повечето играчи е ясно 4е нито "баща ли ми е ,сасед ли ми е,баба ли ми е" и т н няма да се баннете а е ясно 4е сте с хакове админите :)
User avatar
Djihad
Full Member
Full Member
Posts: 630
Joined: Sun Oct 03, 2010 9:50 am

Post

DonGrigorio wrote: Направи ми впечатление на ацц "Join" герой "dreamfield" него знам кой е но играхме с него в дуел 3 поредни пъти ме локва и без да искам се портнах в града и пак на главата ми . а как става номера да ме спира с телекинеза в движение когато се портвам? И веднага на главата ми. не мога да си го обесня... Мисля че изполва приложения за негово улесняване!!!
Не знам на колко -% фаст каст и хит рекавъри си,но за да те спре с телекинеза ... тряа да си натискал копчето на мишката за порт с 2 ръце и 10-те пръста... :laugh:
Dreamfield беше едно време един пичага Sleng,ако не се лъжа
Si vis pacem...para bellum