Аре стегнете се бе хора

Dreaming поддържа две различни версии на играта, всяка от които има собствен форум тук. 1.10 Classic & Oblivion Mod.
Jab4y
Full Member
Full Member
Posts: 531
Joined: Sat Mar 21, 2009 7:21 pm

Post

Немога да разбера толко гласувахме 1.10 класик а никой не играе... какво искате за да го играете (дето да не е лесно) оща много малко ми трябва и ще си облека и паладин и сорка но ме марзи да дигам защото няма никой в сървара... от целия сървар няма ли хора които да искат да играят нещо интерсно (все пак дрийм мод и само за развлечение) та елате в 1.10 класик царството или поне кажете защо никой не идва
evil-force
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 92
Joined: Wed May 13, 2009 10:12 pm

Post

Според мен причината е не достатъчната популярност. Определено има много хора в България, които искат да играят classic. Смело мога да заявя, че в момента няма хубав 1.10 classic realm в нито един сървър, освен при нас. Headoff и don_gepi classic-ите им чесно казано за нищо не стават с всичките проблеми, които имат, а всички останали, които имат такъв realm са сървъри ден до пладне дето се вика..
Jab4y
Full Member
Full Member
Posts: 531
Joined: Sat Mar 21, 2009 7:21 pm

Post

Напълно съм съгласен с теб... защо мислиш че играя тука... точни амини + добър сървар просто трябва някак да се разпространи... бях отворил тема където предлага да се потърси човек който да качи диабло с вашия сървар и да напише какви реалми имате в описанието но никой не ме отразе... трябва да го разпространите защото така ще си загубите и хората (не говоря за мен аз ще си джъткам тука)
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2954
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Обмисляме няколко варианта.. Ще видим какво ще се получи.
Иначе точно в момента почвам и аз с 1 приятелче