Посещаемост на сървъра
-
- Newbie
Nice work. Дано станат 1000-2000 users. Тъкмо ще стане по-интересно, само сървара да издържи.
-
- Dreaming Friend
1000 може и да станат, но доста трудно. Diablo2 е вече стара игра, минава възраст от 10 години, както и да го погледнем се играе все по малко.
-
- Newbie
Да не говориме, че дори и да станат 1000 човека, поне половината ще са ботове 

-
- Newbie
Така или иначе 80% поне са ботове, но 20% от 500 не е като 20% от 1000 нали
Факт е, че хората (не само ботовете) се увеличават, което говори добре за сървъра \) Аз примерно играя от скоро и въпреки това вече около 10 човека съм довел след мен. Не всички играят постоянно, но все пак е нещо 

-
- Newbie
Те идват изкарват 5 zoda за 1 месец и си отиват...
Това че всеки пуска минимум 4 бота, само говори колко играчи има.
А играча къде е... седи си в чата защото му сече от ботове...
Ай стига Dreaming xD
Нали по цял ден си играя сам, и виждам колко играят...
П.П. Колко просто ще е ако просто не се ползват ботове.
Няма да го имате този проблем
Нито квито и да е други.
Това че всеки пуска минимум 4 бота, само говори колко играчи има.
А играча къде е... седи си в чата защото му сече от ботове...
Ай стига Dreaming xD
Нали по цял ден си играя сам, и виждам колко играят...
П.П. Колко просто ще е ако просто не се ползват ботове.
Няма да го имате този проблем

Нито квито и да е други.
-
- Administrator
От доста време не бяхме прехвърляли 500 users online 
http://store.picbg.net/pubpic/D2/9D/9cf ... 22d29d.PNG

http://store.picbg.net/pubpic/D2/9D/9cf ... 22d29d.PNG
-
- Hero Member
Мога само да кажа да продължавате напред \).
-
- Newbie
бях най-редовния но .. пернаментен банн за глупост питайте потребителите да вийте има ли оплакване сигорно 100 човека сам облякал ... но какво ви инт вас ... банвате на ред......
-
- Administrator
От няколко часа има сериозен Line и трудно се създава нова игра, но се налага да се справяме с доста сериозно натоварване 
Нов рекорд
http://store.picbg.net/pubpic/71/68/597 ... c97168.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/E2/59/e36 ... a7e259.PNG

Нов рекорд
http://store.picbg.net/pubpic/71/68/597 ... c97168.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/E2/59/e36 ... a7e259.PNG
-
- Newbie
незнам дали ставам и за бот след този рестарт , обаче нещо ми се играе диабло без ботове ,така ако искате да се пробваме? дуел?
-
- Newbie
Сега няма да е толкова голяма посещаемостта защото заради тая глупост с банването на виваком изгармяха сумати и хора
:( включително и аз а до преди няколко дена играех.....

-
- Administrator
Това със сигурност е тока. Но пък играта е доста по-спокойна.curko_sv wrote:Сега няма да е толкова голяма посещаемостта защото заради тая глупост с банването на виваком изгармяха сумати и хора:( включително и аз а до преди няколко дена играех.....
-
- Newbie
Радвам се ако е спокйно но защо трябва да си патим всички... за да логна отново трябва да сменя доставчика а това ще стане след 2 месеца...
лично аз нямам оплаквания ще сам благодарен ако направите така за да мога да играя отново
:( разбрах че е имало оплаквания за изчезнали ацц-та от играчи с доставчик виваком и куп други от тоя сорт и това е една от причините за които сте баннали мрежата баннвайте по ацц по добре тея които реват за изчезнали герои и се оплакват постоянно а не цялата мрежа и да пострадат и тези които неса виновни за нищо аз съм един от потърпевшите и сега заради това няма къде да играя :s моляви помислете над това относно баннването на мрежата искам отново да се забавлявам с приятели в тая игра
10x предварително

-
- Administrator
Заключването на акаунтите не е вариант. Регистрацията отнема няколко секунди и цялото действие се повтаря отново и отново.
Имаме желание да подсигурим спокойна игра в сървъра, не да си играем на котка и мишка с потребителите.
Имаме желание да подсигурим спокойна игра в сървъра, не да си играем на котка и мишка с потребителите.
-
- Newbie
днес направих реклама на сайтът на сървъра в няколко бг сайта 

-
- Newbie
Здравейте,
тъй като съм голям фен на играта и ми се играе, но до сега не съм намерил подходящ сървър бих искал да попитам тук как седят нещата от гледна точка на това колко активни човека има в този момент сървъра? Имам мерак, но не ми се чака 2-3 дена да намеря някой да ме преведе и да ми удари едно рамо да дигна герой. Ако споделите актуална информация ще съм благодарен.
Поздрави!
тъй като съм голям фен на играта и ми се играе, но до сега не съм намерил подходящ сървър бих искал да попитам тук как седят нещата от гледна точка на това колко активни човека има в този момент сървъра? Имам мерак, но не ми се чака 2-3 дена да намеря някой да ме преведе и да ми удари едно рамо да дигна герой. Ако споделите актуална информация ще съм благодарен.
Поздрави!

-
- Administrator
Здравей. Цифрата в момента е далеч от тази, която е коментирана по-горе в темата през 2012 г.Stefoto32 wrote: Здравейте,
Поздрави!![]()
В момента съм в сървъра, има 114 души на линия, като да си го кажем директно - по-голямата част са ботове.
Хора за превод и помощ има, не е като да играеш сам. Стига да знаеш къде да ги потърсиш

Така или иначе, това не е може би най-подходящата тема за тази цел. Можеш да ми пишеш ЛС ако имаш някакви въпроси, или да отвориш друга тема, където колегите също биха могли да се включат, ако мен ме няма.