Здравейте на всички! Твърде егоцентрично би било, ако направя нова тема, за да ви кажа "Здрасти".

Затова реших да пиша тук. Както много от вас, играя играта от 5-6 годишен(хелфордж и т.н.) Разбира се първо сингъл, после мулти в зала, та докато "открих" хедоф и заиграх там(мисля, че това беше краят на 90-те(99-та примерно

)

). После, 2006/2007 заиграх в ЕПС. За да съм искрен, ще ви кажа, че поне допреди 1 година ЕПС беше най-добрият д2 сървър в България. Един от админите, който по принцип е точен човек, нещо го изпра и се помисли за президент на Щатите, та започна някаква безсмислена диктатура с подправка от стремеж към крайно вулгарно о-е към стари и нови играчи. С една дума се оср*. Затрих всичко де що ме свързва с ЕПС и се отказах дори и от играта. Беше ми мн кофти за приятелите, които имах там, но както и да е. Един човек успя и продължава да превръща сървъра в помия. Та, добре заварили. Мисля да поцъквам от време на време при вас.
п.с. Мисля, че не работи 1-ят линк в темата "как да играем в сървъра...."
п.п.с. Нали ботовете са строго забранени?
Простете, искаше ми се да играя в сървър, където няма никакви ботове, явно съм сгрешил мястото. Ако може да ми предложите сървър или ако имате тук такъв реалм, където са забранени изцяло...