Защо точно Dreaming?

Dreaming поддържа две различни версии на играта, всяка от които има собствен форум тук. 1.10 Classic & Oblivion Mod.
McMurjo
Newbie
Newbie
Posts: 19
Joined: Sun Aug 09, 2009 4:18 pm

Post

Оф Destruction ти винаги си бил некаф зарибен по тая игра..Все си някав стриктен такъв абе няма кво се занимавам както и да е.Относно сървъра
1.Баннват за глупости
2.Като пише Duel No rlz ОЗНА4АВА БЕЗ ПРАВИЛА
3.Не да ме баннват 4е съм напсувал някои в дуел но рлз
4.Сървъра е добър няма спор
5.*** **** ряпа да яде
6.Относно това 4е ме баннахте на турнира баш не беше наи ода4но но както и да е
7.Пращал съм много смс-и в тоя сървър и не мисля 4е съм заслужил това
8.Като за ФЪН по добар от ДРЕАМИНГ НЯМА


Поздрави : MC MURJO :]
@teamplay: Не говори по мой адрес, без да ме познаваш ЛИЧНО! Не мога да отделям повече от 1 час на ден за играта. Не знам защо всички мислите, че кисна само в Диаблото.. запомнете, че в този живот има неща, много по-важни от едни картинки..
MMORPG
Newbie
Newbie
Posts: 35
Joined: Thu Mar 04, 2010 8:20 pm

Post

McMurjo wrote: Оф Destruction ти винаги си бил некаф зарибен по тая игра..Все си някав стриктен такъв абе няма кво се занимавам както и да е.Относно сървъра
1.Баннват за глупости-слабоумен си
2.Като пише Duel No rlz ОЗНА4АВА БЕЗ ПРАВИЛА - без правила за дуел
3.Не да ме баннват 4е съм напсувал някои в дуел но рлз - същото като по-горе
4.Сървъра е добър няма спор-най-накрая нещо хубаво от твоята уста
5.*** **** ряпа да яде
6.Относно това 4е ме баннахте на турнира баш не беше наи ода4но но както и да е-ти май не знаеш за какво се изпозлват някой думи в бълграския език
7.Пращал съм много смс-и в тоя сървър и не мисля 4е съм заслужил това-и кво ся?да ти падам на колене ли?
8.Като за ФЪН по добар от ДРЕАМИНГ НЯМА-мазен


Поздрави : MC MURJO :]
@teamplay: Не говори по мой адрес, без да ме познаваш ЛИЧНО! Не мога да отделям повече от 1 час на ден за играта. Не знам защо всички мислите, че кисна само в Диаблото.. запомнете, че в този живот има неща, много по-важни от едни картинки..
аз пък ще говоря по твой адрес ( само с добро ), защото те познавам и знам какъв човек си.Тиймплей е най-добрия админ в целия сървър - това го имайте впредвид.Той проявява толерантност дори и към тези, които не заслужават дори да бъдат изслушани.Това, че вие го ядосвате постоянно не го прави глупав тъпак и т.н.Точно към админите не трябва да имате критика, защото в този сървър модераторите ( малко под админите ) не са само приятелчета както в един друг трибуквен сървър.
McMurjo
Newbie
Newbie
Posts: 19
Joined: Sun Aug 09, 2009 4:18 pm

Post

Ми като не живееж в диаблото ми махни бана де ? Защо ме баннахте баш на турнира бе ? Нали е дуел рлз закво ме баннахте а ? Слушам и не ми пиши по темите да се праиш на газар ми ми напиши коментар...
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2949
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

DarkKiss wrote: За неразбралите, нека поясня какво всъщност е позволено и какво не в игри тип "Duel no rlz".

Имате право да биете без Go, без труп, да сабирате парите на противниците си и т.н.
Това са изключенията, които са допустими в подобни игри. Всичко останало е идентично с правилата посочени в първия пост в темата.

Все по-често срещам хора, които решават да си правят каквото искат и след това "ама нали е no rlz" Е, да, ама не.

Аура бъг = бан
Far cast = бан
God mode = бан

и т.н., и т.н...
DarkKiss wrote: Спазването на правилата написани по-долу е единственото условие за игра в Dreaming. При неспазването им ще бъдат наложени санкций на потребителя нарушител.

1. На потребителите се забранява
1.7. Дръжте се с уважение към останалите потребители в сървъра. Употребата на вулгарни думи, цинизми и обиди ще бъде взимана под особенно внимание и ще носи санкция на потребителя нарушител.

3. Като за финал
3.4. Наказание на провинил потребител се определя на момента от администратор в зависимост от ситуацията. Оспорването на решението може да доведе единствено до по-сурово наказание от наша страна. Не търсете съдействие от друг член на екипа за разрешаване на проблемите си. Ако бъдете наказани, единствения който може да премахне наказанието преждевременно е админа който го е наложил.

4. Всичко останало
4.2. Незнанието на правилата не Ви оправдава! Преди да се оплачете, или да докладвате някого, моля прочетете правилата на сървъра.

5. Права и задължения на администраторите
5.1. Администраторите си запазват правото да наложат наказание на потребител без да предоставят съответните доказателства, стига лично да са присъствали в момента когато е извършено нарушението.
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

Извинявам се за офтопика, но само за протокола:

1.На ден влизам за не повече от 1 час в Диаблото - за разлика от някои в този форум, аз наблягам на ученето и искам да имам НОРМАЛЕН живот, когато изляза от гимназията другата година.
2.Не знам защо почна да се заяждаш с мен, след като не съм ти сложил аз бана и трябва да се обърнеш към този, който те е наказал.
3.Моля те виж бан листа - https://forums.dreaming-bg.com/https:// ... p?t=25.200 и ми кажи дали аз съм те баннал.
4.Има си тема за незаслужени банове.
McMurjo
Newbie
Newbie
Posts: 19
Joined: Sun Aug 09, 2009 4:18 pm

Post

k4155262 там нещо си ме е баннал нали е дуел но рлз бе ? НО РЛЗ (БЕЗ ПРАВИЛА) а вии ме банвате БОЖЕЕЕЕЕЕЕ НЯМАМ КОМЕНТАР ОТ страна на админите просто нямам .......

@teamplay: Казах ти, че си има специална тема за незаслужените банове. Моля да се ограничиш в офтопика.
rednex
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 136
Joined: Sun Aug 09, 2009 4:33 pm

Post

мм в тоя сървар съм от както го пуснаха преди години още във фъна с Папи Владо и т.н :)
User avatar
Raich0
Full Member
Full Member
Posts: 262
Joined: Wed Mar 03, 2010 8:40 pm

Post

преди играех в *** - та спряхме да играем 3-4 човека там , доидохме тук , защо? - реснаха елдер мода , те не отказаха само нас , около 100-200 човека минимум напуснаха сарвара ! та 1-во с фр-тата (3ма с мене) играехме в Дм-то ... омрязна ни , почнахме класик от скоро 1-то фр се отказа щото се "заребил" по няква си тама игра и ся с др-то фр се 1 се надпреварваме кой ще се наяде поиче :D :D за ся сам , аз доколкото знам :) е тва беше от мене :angel:
Guest

Post

Започнах да играя вчера в този сървър (10.04.2010).Преди това играех в *,но откакто спряха всички ботове там много хора се отказаха и се пренасочиха към други сървъри.Съвсем случайно разбрах за този сървър.И тук както и в много други сървъри от време на време има лаг,но това е съвсем нормално.Направи ми впечатление,че има много щедри играчи,които дават итеми (за бот),за да почнеш да играеш и да имаш някакъв стимул.Един вид не почваш точно от нулата.Играчите в този сървър си помагат един на друг и това ме стимулира да играя тук.
frosty
Newbie
Newbie
Posts: 30
Joined: Sat Oct 17, 2009 12:37 pm

Post

еми аз идвам от дата.бг там имах добри партове както и тук хората team play и сичко е мн готино просто спряха датата аз търсих г/д подобен server на датата и играех в дреаминг още като прохождаше самия server и после пак почнах че ми се пицака дябло 2 иначе разбах от д2хакерс.org мн полесно сайтче както и ващо
:angel: :angel: ако има некои от старите player на датата да висп да казва и сичко !!!! :D :D
beardmaster
Newbie
Newbie
Posts: 16
Joined: Tue Aug 10, 2010 1:48 pm

Post

Чичо гугъл знае всичко. От там разбрах за сървъра. Играта си е класика, през 1 година ме хапе щъркела и ми щуква да играя. Това беше първия сървър който ми излезна, другите няма да ги коментирам играл съм, но тук съм пре доволен. Единственото което много ме дразни(силно казано) са баал рън ботовете, знам че са във всеки сървър, но просто ми липва времето когато 8 човека се мъчат и бият и си говорят, нощни а у...
User avatar
TheExorcist™
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1479
Joined: Tue Jan 26, 2010 9:38 am

Post

beardmaster wrote: .....но просто ми липва времето когато 8 човека се мъчат и бият и си говорят, нощни а у...
:nenormalniste: аз съм на друго мнение..3-ма бият,5 са кибици и си вдигат на твой гръб :D Дразнещо \/
....
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Кой е казал, че играта трябва да е опен :–)?Най-хубавите брта и изобщо най-приятната игра е с приятели когато правите всичко заедно :).Тогава, след примерно години игра ще се сещате за хубавите стари времена...
User avatar
TheExorcist™
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1479
Joined: Tue Jan 26, 2010 9:38 am

Post

Да не става много офф но според мен най-добрия вариант както казваш е затворени бр-та...ти и още един...мулета с АТХ..и си лафите по скайпа..чудно :)
....
User avatar
jepeto
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 879
Joined: Sun Aug 15, 2010 10:34 pm

Post

тъпо отношение от страна на админ виждам само.не ми прочел темата и ми вика на мен малумен а всъшност.... Приятелу не искам да ми отклучат по рано аcc-тo просто искам да му вастановят паролата Ако някои без предрасъдаци може да ми помогне сам Благодарен безрезервно :)
Dedoni
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Tue Aug 24, 2010 2:18 pm

Post

Здравейте на всички! Твърде егоцентрично би било, ако направя нова тема, за да ви кажа "Здрасти". :) Затова реших да пиша тук. Както много от вас, играя играта от 5-6 годишен(хелфордж и т.н.) Разбира се първо сингъл, после мулти в зала, та докато "открих" хедоф и заиграх там(мисля, че това беше краят на 90-те(99-та примерно :D) :D). После, 2006/2007 заиграх в ЕПС. За да съм искрен, ще ви кажа, че поне допреди 1 година ЕПС беше най-добрият д2 сървър в България. Един от админите, който по принцип е точен човек, нещо го изпра и се помисли за президент на Щатите, та започна някаква безсмислена диктатура с подправка от стремеж към крайно вулгарно о-е към стари и нови играчи. С една дума се оср*. Затрих всичко де що ме свързва с ЕПС и се отказах дори и от играта. Беше ми мн кофти за приятелите, които имах там, но както и да е. Един човек успя и продължава да превръща сървъра в помия. Та, добре заварили. Мисля да поцъквам от време на време при вас.

п.с. Мисля, че не работи 1-ят линк в темата "как да играем в сървъра...."
п.п.с. Нали ботовете са строго забранени?

Простете, искаше ми се да играя в сървър, където няма никакви ботове, явно съм сгрешил мястото. Ако може да ми предложите сървър или ако имате тук такъв реалм, където са забранени изцяло...
Къде си?
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2949
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Dedoni wrote: п.с. Мисля, че не работи 1-ят линк в темата "как да играем в сървъра...."
Благодаря за сигнала, всички връзки във въпросната тема са коригирани с актуални такива.
Dedoni wrote: п.п.с. Нали ботовете са строго забранени?
Не, това е и една от основните разлики спрямо ЕПС.
Dedoni wrote: Простете, искаше ми се да играя в сървър, където няма никакви ботове, явно съм сгрешил мястото. Ако може да ми предложите сървър или ако имате тук такъв реалм, където са забранени изцяло...
За съжаление към момента нямаме отделно царство с забранени ботове. Има планирано стартиране на такова, но не можем да се нагърбим с прогноза кога ще бъде това.

Алтернатива без ботове предлагаме само една
topic1983.html
topic5137.html
Dedoni
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Tue Aug 24, 2010 2:18 pm

Post

Благодаря, ще пробвам да започна :))

Дано не сте баннали всички мрежи на бтк, както направи един тартор в епс :D
Къде си?
evil-force
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 92
Joined: Wed May 13, 2009 10:12 pm

Post

Dedoni wrote: Благодаря, ще пробвам да започна :))

Дано не сте баннали всички мрежи на бтк, както направи един тартор в епс :D
Дишай спокойно, нямат бан :)
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Неблагодарник си ти Дедони! Оплю тотално Илиян и навярно съмненията ми, че си идиот ще се разсеят и излиза, че ти си чиста порода идиот.