след 3 героя 99 и сума ти рънове и зомбясване реших да се отдам на дуели и след известно търсене попаднах на пвп реалма . само че щеше да е по хубаво ако имаше повечко играчи там \)
и между другото в момента няма сървър.
Защо точно Dreaming?
-
- Dreaming Friend
Основната причина е, че нямам време да ръня като идиот. Иначе съм играл в Дата до самата и смърт, поне успях да кача 99. Играл съм в ЕПС от деня, в който го пуснаха с няколко прекъсвания и стартове от нищото, но се отказах от тях миналата година, защото рестартираха и толкова време къртовски труд ей така на вятъра. Затова играя тук, защото нищо не правя на ръка, освен да ви качвам левел на геройчето и един ден ако ви дойде гениалната идея да рестартирате, ще ми е през... Освен това тук намерих дооооооста стари познати от Дата, като гледам и още доста идват всеки ден. Може би ме дразни само фейлд и лайн, но предполагам работите по въпроса.
zashto
-
- Newbie
Аз имена не съм споменавал и си казвам всичко точно както си беше. А опитът ти да ми изработиш бан в ЕПС е жалък и понеже ти си идиотът, познай, не успяDoIt wrote: Неблагодарник си ти Дедони! Оплю тотално Илиян и навярно съмненията ми, че си идиот ще се разсеят и излиза, че ти си чиста порода идиот.

ЕДИТ: недей лъга да не те цитирам кво си писал на админ!
И кой си ти и кво ти сторих, че така враждебно настроен ми се виждаш

Къде си?
-
- Hero Member
В епс не играя от доста време и никакъв бан не съм опитвал да ти изработя
.

-
- Full Member
Защото няма други хубави сървъри и затова избрах Dreaming.. 

-
- Newbie
Това.Redemption wrote: Защото няма други хубави сървъри и затова избрах Dreaming..![]()
В момента blizzard сървърите са много зле \(.
-
- Newbie
Един приятел ми каза за Дреаминг преди това съм играл каде ли не .... първо започнах в сървара на интернет доставчика ми след това на друг, дълго време бях в хофф докато не умря, след това минах в дон гепи играх може би няколко часа и се махнах след което настъпи голяма почивка след нея играх комнет ... не помня пречината за сприрането ми ....и преди няколко месеца излязах на кафе с човека дал ми сървара и решихме пак да играем първоначално почнахме с друг сървар... преместихме се от него в епс след което на 2-рия ден аз получих бан по правилото че всички ацц през които е минал краден предмет се баннват пер .... и така освен малко фрее което ме зарадва да не почвам баш от 0 получих и бан писах на админ които си направи труда единсвено да ми копира за какво съм баннат, без да го интересува дали е справедливо или не ..... така се преместих тук и не мисля да мърдам никаде докато не реша да спра окончателно да играя д2 .... хората тук са вежливи ,любезни, помагат си с каквото могат винаги има админ в чата и никога няма да ти откаже помощ ако се нуждаеш .

-
- Dreaming Friend
Не играя в Дреаминг по ред причини - класика има ограничение на връзките, ботове /обесмислят всичко/, с тези 3 рестарта на къде отиват нещата?
Питам се каде е баланса на другия мод?
Питам се каде е баланса на другия мод?
You are now marked as being away.
You away (Rabotata prechi na pieneto, a pieneto na rabotata He.)
You away (Rabotata prechi na pieneto, a pieneto na rabotata He.)
-
- Newbie
Несаветвам никои да си губи времето да започва там! Анархия е. Някой играчи имат протекция от "админите" заради това аз сега имам бан заштото попаднах на такаф играч. \(
-
- Dreaming Friend
Ти въобще с какъв акъл "пишеш" (ако това може да се нарече писане) по която и да е тема??insaneboy wrote: Несаветвам никои да си губи времето да започва там! Анархия е. Някой играчи имат протекция от "админите" заради това аз сега имам бан заштото попаднах на такаф играч. \(
Ако имаше конкурс за НАЙ-НЕГРАМОТНО ПИСАНЕ ти щеше да го спечелиш 100% :laugh:
....
-
- Newbie
О виждаме че вече си имам фенове. Е всеки човек си има правото на лично мнение нали така? Но и с нищто несъм заслужил вашите упреци отностно писането ми! Така че спрете и вземете се виште Вие! Ако има конкурс за админ които умее да провокира потребител да изварши нарушение ти щте го спечелиш.
-
- Newbie
Здравейте !
Отскоро съм тук и изкам да изразя 1вите си лоши и хубави впечатления
Много добре подържан от страна на админите за проблем по сървара.
Много добре подържан форум , но мн не подреден (трябваше ми околко 1 ден за да се ориентирам кое как къде
Един нов потребител му е доста дисконфортно отначалото)
Голям недостатак е бъгването на геройте което е мн неприятно , че рестартите са прес доста голям интервал от време .
Харесва ми отношението на играчите 1 към друг като цяло за това браво на админите.(има 1 момче с ацц hailmary което мн ми помогка като за начало + още 2-3 играчи.
Игрех преди това в headoff там е пълна бъркотия от 24 часа 27 няма сървар .......
Благодаря за отделеното внимание и загубеното време да четете поста ми :P

Много добре подържан форум , но мн не подреден (трябваше ми околко 1 ден за да се ориентирам кое как къде

Голям недостатак е бъгването на геройте което е мн неприятно , че рестартите са прес доста голям интервал от време .
Харесва ми отношението на играчите 1 към друг като цяло за това браво на админите.(има 1 момче с ацц hailmary което мн ми помогка като за начало + още 2-3 играчи.
Игрех преди това в headoff там е пълна бъркотия от 24 часа 27 няма сървар .......
-
- Newbie
Не сам много сагласен за форума добре подреден е има спам раздел раздел отностно дреаминг и раздел на диабло 2 какво ни трябва още ? наи нужното си го има !nikesho wrote: Здравейте !
Много добре подържан форум , но мн не подреден (трябваше ми околко 1 ден за да се ориентирам кое как къдеЕдин нов потребител му е доста дисконфортно отначалото)
Администратори са на ниво варшят си работата , сарвара е 24/7 това е наи важното за една игра за да е пален сарвара без значение точно дали е диабло контра стрике и т.н но незнам защо ми се струва че преди около една година + когато играех тук имаше повечко хора

А отностно от каде разбрах за дреаминг от един саит имаше реклама за сарвара (саита)
и админите продалжаваите с този хъс да подаржате сарвъра на една бих казал много интересна игра ! вапреки че не е лесна задачата ви играчка си е

-
- Newbie
потърсих в нета и намерих дреаминг играл сам в сервери европа.дата.дон-гепи.сунвел.хофф.естерсун, и на крaя дреаминг :Д игря тук щото ми харесва
има мн усери и става игра :Д

-
- Newbie
google-нх го щото хофф нямаше мноо време и напрайхме с един фр аз ассас той сорс и се почна ... 
-
- Full Member
Незнам как ги изчисли "тези 20" :mda:
http://prikachi.com/images.php?images/229/3778229m.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/229/3778229m.jpg
-
- Dreaming Friend
Всяко нещо има своите граници.
Clean.
Clean.
-
- Newbie
Защо дрийминг ли ?Защото това е най-качествения български сървър, и за екипът който се е решил да го изгради ,евала . 10от10