Защо точно Dreaming?

Dreaming поддържа две различни версии на играта, всяка от които има собствен форум тук. 1.10 Classic & Oblivion Mod.
User avatar
Shadоw
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 750
Joined: Fri Feb 13, 2009 7:39 pm

Post

Spam...Spam...Spam...
Не това е предназначението на темата, погледленете първите няколко мнения, първата страница като цяло, това е тема с идея, а не поредното място за трупане на постове.

Всеки следващ коментар, който не е по темата получава 50% Warn.
User avatar
Yunka7a
Newbie
Newbie
Posts: 19
Joined: Mon Dec 27, 2010 3:06 am

Post

Така започнах да играя в сървъра от 2009 година мисля че беше през септември .
Чух за сървъра от мой съученици (бивши поноже вече съм завършил :D )
Още 1-вия ден се забавлявах много в сървъра има много приятни хора както админите така и всеки един от сървъра !
Помна много хора от преди последния рестарт на сървъра . Но след последния рестарт загубих всякаква връзка със всеки един от играчите освен само със един ( palioo) Той е човека който много ми помгна в сървъра :)
Помна също така и Sobiesk1 имах му скайп но като имам много абонати и неговия го забраих къв беше !
Сървъра ми помага да релаксирам понеже имам много проблеми и само когато влеза да играя тук забравям за всичко дори хората когато ми е много гадно и потиснато ми помагат да се отпусна та дори и да се усмихна !
Ще продалжавам да играя тук до последно докато дойде краят на света или краят на моя живот ! Може да влизам рядко но се пак вече сме големи имаме ангажименти работа , приятелка и така на татък ... Но дори за 5 мин минути да имам свободно време аз пак съм вътре ! Дори когато бях в англия понеже там живея но сега съм си пак в Бг.
Влизах в сървъра и пак си цъках :)
Стига толкова за сървъра и играчите ред е малко и на Админите !
Админите кво да кажа много сериозна дума :D !
Така винаги са ми помагали И винаги имат отговор на всичко с което попитам !
Дори вчера имах проблем но Roshav ми помогна закоето му благодаря много !

Желая на сървъра и на целия му екип да са все така единни и задрушни и отговорни ! А не като нас от Коз Му без отговорна работа макар че съм 5 години от КМТ вече ! Но това е диабло а не Му така че няма да говора по тази тема !

А играчите новите и ветераните не спирайте да играете тука защото Dreaming е истината и това е сървъра ! Сървъра който обикнах след Head-off !! Успех на всички !

POST BY Yunka7a :)
Flame
Newbie
Newbie
Posts: 67
Joined: Sun Aug 21, 2011 8:09 am

Post

Интересно ми е какво общо има диабло 3 със "Защо точно Dreaming?"
по темата:
чудя се и аз :)
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Защото ми е тръпка от създаването му, до този момент, а надявам се и до края :).
User avatar
Indomitable
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 165
Joined: Sun Nov 14, 2010 8:16 am

Post

Защо точно Dreaming?
Ми щото така искам... (fubar)
User avatar
walker
Newbie
Newbie
Posts: 94
Joined: Wed Aug 17, 2011 9:42 am

Post

Force wrote: Защо точно Dreaming?

Ами откъде да започна? Чух за сървъра от едни приятели, които все ми обясняваха " Остави го този Headoff, виж че сървъра пропадна, ела да играеш в Dreaming, много добър сървър, тепърва се разиграва. ". Аз все си казвах, глупости, не ми се почва отначало, общо взето нямах никакви големи очаквания и не мислех, че може да има друг сървър с толкова много потребители като този, който съм посочил по - горе. Не взех на сериозно нещата. Тогава дори си спомням, че Стоян (Energy), се беше запалил много и ме караше да започна тук.

Мисля, че някъде през лятото на 2009 година ми беше първото влизане във сървъра. Тогава въпросните момчета Берти aka UniqWorld и Стефан (парт на Алберто) ми помогнаха да започна, като ми дадоха някакво основно облекло, колкото да си пусна ботовете. Играх доста време, сървърът ми хареса много - организацията, поддръжката и хората, които играеха. Но след определено време спрях да играя, защото нямах много време, трябваше да се готвя за изпити, а и беше взело да ми омръзва малко.

Няколко месеца преди рестарта, започнах отново да играя. Бях се зарибил доста и направих някои глупости, за които съжалявам, че съм направил и че се осъзнах късно. Искам да се извиня на всички, главно на екипът на сървъра, на които попречих да го развиват и да поддържат нивото му такова, каквото заслужава да бъде и каквото му е присъщо.

Мислех си, че да си Администратор е лесно, но всъщност въобще не е така. Това не е просто един скин във играта или надпис във форума. Това е нещо много отговорно и в повечето случаи натоварващо. Да си администратор, специално в Dreaming, не означава просто да можеш да банваш и да локваш, това е пост за който трябва да се докажеш, да се сприятелиш и сработиш със останалите от екипа, за да можеш да бъдеш уважаван не само от тях, но и от играчите. Доверието се губи лесно, а се печели много трудно.

Отново искрено се извинявам на определените хора, те знаят кои са. Когато ножът опре до колака, тогава наистина осъзнаваш за какво иде реч всъщност. И да не забравяме, че всеки заслужава втори шанс, катко съм написал в description-а. Всяка клиширана фраза е почти сто процентова истина.Не тая лоши чувства към никого и искрено се надявам и другите да са така. Ще помагам за развитието на сървъра с каквото мога за напред и каквото е рекъл Господ, да става.

Поздрави

Любо aka Nova
подкрепям адаша :laugh:

[gmod]Мнението на "адаша" ти, не е написано с цел искане на твоята подкрепа.\\Научете се да Спамите само в определените за това части от форума, честити 50% Warn.[/gmod]
manjata
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sun Sep 11, 2011 10:01 am

Post

Народе помощ в италиа сам и ми се играе в сървара но немога да истегля нито рег фаила нито мапхак нищичко ако някои може да ми помогне моля да ми пише на Скайпа "manjata70"
Благодаря предварително :)
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Първо пиши в тази тема topic5373.html
После ми пиши на лс.
Kalistra
Newbie
Newbie
Posts: 39
Joined: Wed Aug 24, 2011 7:21 pm

Post

оти дреаминг - оти ми омръзна full мах europe . откъде разбрах ли - от приятел . какво ми направи първо впечатление - направи ми впечатление това че ботовете са разрешени и че някои но лифери чак пращат смс за да пускат повече ботове :Д:Д . ако ги няма тях още ще стоят на оkulusi и шака . има индивиди които чак си пишат героите кец-1 кец-2 и т.н . другото което ми направи впечатление е колко неадекватни и тарднати играчи има (ще кажа 99 % че 100 % ще прозвучи грубо ) . а най са ми любими тея от Т Р А Д Е . господи вие цените не знаете тръгнали дябло да ми играят . като оставим това настрана сървъра е готин добре се поддържа харесва ми . защо бих продължил да играя в дреаминг - ми защото като се прибера вечер най обичам преди да заспя да си отворя форума и да почвам да чета бисерите на слабоумията :Д .