Защо точно Dreaming?

Dreaming поддържа две различни версии на играта, всяка от които има собствен форум тук. 1.10 Classic & Oblivion Mod.
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2949
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Идеята е всеки да сподели как и от къде е разбрал за сървъра, кога и защо е дошъл да играе тук, защо продължава да играе при нас, къде е играл преди това, защо се е махнал от там.. Иначе казано, защо сте избрали точно Dreaming?

Темата е копирана от форума на друг сървър на Diablo II, като имам изричното съгласие на автора да създам дубликат в нашия форум.
Lefty
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 152
Joined: Sat Jun 06, 2009 6:25 pm

Post

шото нема време
User avatar
Shadоw
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 750
Joined: Fri Feb 13, 2009 7:39 pm

Post

Защо точно Dreaming?
О Боже,защо наистина?

За мен може би няма конкретна причина,спомням си първия си ден в сървъра, като един най-обикновен потребител,мина доста време от тогава, мисля, че беше края на 2008г.
Първото нещо, което ми направи впечатление беше коректноста на Админите в сървъра (В интерес на истината допреди това аз никога не бях разговарял с Админ в самата игра).
Реалмът, който се поддържаше през това време също ми направи добро впечатление, което ме доведе и в форума, за да видя някои Рунически думи и Рецепти.
Тогава доста често взех да се навъртам около чата, защото ми беше доста интересно що за хора са Админите .
Не след дълго получих предложение от DarkKiss да поема длъжност, която вече не се среща в форума (File Support ), предложение на, което просто не можех да откажа поради причината, че винаги съм искал да се занимавам с нещо подобно,не съм сигурен, но мисля, че бях първия и последния заемал длъжноста някога .
Мина известно време и се насочих към титлата "Uploader", която обаче така и не получих .Все още си спомням думите на DarkKiss "Всяко нещо трябва да се заслужи"
Е, не успях да стана Uploader, но скоро след това се появи анкета в, която се търсеше нов админ за сървъра.Може би минаха ден или два в, които проверявах дали, някой не се е записал или дали вече няма нов админ
Имаше моменти в,които бях на крачка от това да се кандидатирам аз, но винаги си казавх "Защо пък,какво разбирам аз от това.Едва ли ще ме вземат " Е, оказа се обаче, че пуснах темата, и още по-странното беше, че същата вечер влязох в сървъра с админски права
В началото дори ме беше страх да банвам .....

Не знам дали това е нещо с, което човек може да се квали,но малко от вас знаят, че за кратко заемах и поста "Админка" (За 2-3 минути).

Леле..доста изписах (Един от най-дългите ми коментари )
А, въпроса ли?Защо точно Dreaming?
Заради всичко написано по нагоре.За някои хора Dreaming не е просто един сървър или един форум.
Това са хората, които са го създали и тези, които го поддържат.

За мен Dreaming е най-добрия сървър в България.Сървър, кйто тепърва има какво да показва!\

Искам специално да благодаря на хората, които според мен са направили най-много за Dreaming:

DarkKiss
maz0
teamplay
ElectrixxError

(Има и още,останалите да не се убиждат )

Без вас Dreaming не би бил това,което е
Благодаря и на всички,които отделиха от времето си за да прочетат това.

*xpiiz \]
Sobiesk1
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 136
Joined: Sat Aug 15, 2009 6:47 am

Post

Аз разбрах за дреаминг от братовчед ми който играеше с мен в гепи, но дойде тук да играе дреаминг мода. Отказах се от гепи защото админите там са супер смотани и тъпи :zipper-mouth: 10 пъти им казах, че тоя Gamel дето е при травинкалите е някъв бъгав и ме убива от 1 удар с 2к лифе макс рез и 15 к дефенце и те ми викат как другите не се оплакват еди кво си. Играя тука защото играчите са пичове повечето и става интересна игра. Досега играех хард коре 10 лвл станах обаче сме 4 човека точно


ПС: Днеска цял ден сървъра нещо не върви като хората само да ви кажа ...
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2949
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Sobiesk1 wrote:ПС: Днеска цял ден сървъра нещо не върви като хората само да ви кажа ...
Заел съм се с проблема вече...

За не се счита мнението ми за off topic, веднага след като закрепим положението със сървъра ще го редактирам, за да се изказа и аз по темата все пак

Обещаната редакция

Първо да отчета, че проблема със сървъра е отстранен вече и всичко е стабилно.

По темата, играл съм в почти всички български сървъри, че и в някой интернационални. Чесно казано единствения хубав сървър, където ми е било наистина приятно да играя (Освен Dreaming естествено) е бил Headoff, но се отказах след началото на края (предполагам всички знаете за какво говоря, не е нужно да пояснявам). След това смених не малко други сървъри с надеждата да намеря друг, където да се саберем да играем - уви, не успях.

Не се мина много време и Burning (надали някой от вас го познава..) реши да пусне сървър.. След дълго умуване каква точно модификация да използва сървъра, решихме да залагаме на сигурно и да се пусне 1.10 Classic. Всичко точно, пуснахме тема в форума на d2hackers с надеждата да се саберем повечко хора, но мистериозно темата ни беше изтрита. За моя най-голяма изненада, 2-3 дни след това небезизвестния don-gepi пуска допълнителен Realm с познайте.. classic Както и сами предполагам се досещате в нашия сървър играехме не повече от 10 човека, а той обра всички "имигранти" от Headoff. Не се мина много време и сървъра спря.. Месец-два по-късно Burning стартира сървъра отново, този път с името "Dreaming" Заехме се с него няколко човека и интереса този път беше значително по-висок от предния.. За съжаление отново реши да се спира сървъра, но вече бяхме вложили прекалено много време и нерви, за да го оставим просто ей така.. Тогава го пое да го хоства drugs (До преди 3-4 месеца играеше стабилно Ultimate), но за кратко.. Купих си нов компютър, смених си интернета и го поех аз сървъра, като първата работа беше да го рестартирам тъй като имаше ужасно много предмети вкарани през едитор, а на мен поне това ми убиваше желанието да се занимавам с него. След рестарта изгонихме едни, дойдоха други и така..

За годините, които го поддържам сървъра се смениха много админи, някой от тези които съм запомнил са GetBusy, Gangs73r, Rysichak, teamplay, xpiix и maz0, като последните трима продължават да си тровят нервите със сървъра и до ден днешен. Искам да използвам темата да им благодаря за всичко направено до момента и за всичко, което ще се направи в бъдеще

Като се замисля съм единствения останал от тези, с които го започнахме, но истината е, че сървъра дефакто е на Burning. В общи линии това е съкратената версия
Сега като го препрочитам.. То да се чуди човек дали разказвам как съм стигнал до Dreaming или пиша историята на сървъра
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

За Сървъра бях чул от едни фенове нa играта как си говорят за Dreaming и реших да го пробвам. Пък и тогава нямаше кой занай колко фън сървари и изобщо сървари с хубави модове и така се навих да почна тука. още от както дойдох първото ми впечетление беше отговорноста на админите и беше един от сърварите към който нямах и грам лаг . Aко не се лъжа цъкам тука повече от 2 год когато още не беше напълно стабилен сървара (все пак беше в начален етап )
Sobiesk1
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 136
Joined: Sat Aug 15, 2009 6:47 am

Post

Много интересна и отговорна история , но мазо ти в момента не играеш, а само поддържаш сървъра :S не ти ли е скучно така ... Иначе сте много отговорни и всичко е ок вече. Само дето преди малко умрях с сорц 40 лвл в хард коре заради лаг, но няма да играя там най-вероятно докато не се оправи нещо. (проблема, от лага като умрях е при мен, защото ми спря единия к3ц и заби компютъра и трябваше да изчакам около 1 мин докъто се оправи, но уви умрях)
Ще си играя ск още
Ex)Plesha
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Sep 26, 2009 2:53 pm

Post

Играя в Dreaming от вчера и съм доста доволен от сървъра и от повечето играчи (имаше и такива дето в игра "Duel" ме биеха без г но се тая)
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

Ex)\Plesha wrote:Играя в Dreaming от вчера и съм доста доволен от сървъра и от повечето играчи (имаше и такива дето в игра "Duel" ме биеха без г но се тая)
като имаш такива проблеми просто постни снимка на която се вижда дата , час , ип на сървара и 2 кила без го останалото го остави на админите
Ex)Plesha
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Sep 26, 2009 2:53 pm

Post

Не исках още първият ден интриги
Spomeni
Newbie
Newbie
Posts: 29
Joined: Sat Oct 10, 2009 6:05 pm

Post

азщото нямаше кво да прая
Jab4y
Full Member
Full Member
Posts: 531
Joined: Sat Mar 21, 2009 7:21 pm

Post

Еми в хофа ми омръзна да пада,в EPS ми е тъп мода , в дон гепи зарибявахме с едни приятели ама и там омръзна... и едно приятелчи ми каза за този сървар и викам дай да го пробвам... а то сичко е супер (поне тогава беше супер, сега малко откъсаци играят... а бе няма да разправям истории... все пак почти всичко е супер) реалмите винаги са били добре и админите винаги са си вършели работата като хората и така сега това за мен е най-добрия български сървар.
f0rsaken
Newbie
Newbie
Posts: 25
Joined: Mon Nov 02, 2009 9:03 am

Post

За сървъра разбрах от vbox, и зарибих 3ма приятели да играем преди около 4-5 дена сега вече пускаме ботове и всичко е ОК.Надявам се да съберем и итеми .Иначе за сървъра админите са много отговорни, смисъл вчера или ония ден не съм сигурен точно сървъра падна и реалма класик изчезна и за няма 15 минути го оправиха, нещо което не съм виждал във всички бг сървъри (играл съм във всички известни и не чак толкова) изобщо сървърът много ми харесва!\
ColdRex
Newbie
Newbie
Posts: 43
Joined: Sun Nov 08, 2009 5:33 am

Post

Случайно намерих сървъра в търсене на място за игра на Diablo 2! Това стана скоро, има няма 2 дена.... Останах доволен от факта, че има Classic реалм, без каквито и да е било модове и глупости от типа Elder mod и те така.... За тези 2 дни от които играя тук ми прави впечатление добрата поддръжка на сървъра! До сега не ме е изхвърляло от игра нито ми е лагвало!
Ще продължавам да играя тук и се надявам поддръжката да остане все така добра!!
Datee1
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 210
Joined: Sun Feb 22, 2009 1:27 pm

Post

Мен necceserypain ме запозна със сървъра ,поради причината ,че имах сървър ,но реших да го спирам и той ми предложи да пратя хората от сървъра ми в dreaming Е така аз се срещнах за първи път с dreaming и с неговия администратор (darkkiss) Помня сървъра още когато беше с по 20човека онлайн ,но нещо ми хареса в него и това беше корекноста на админите ,как darkkiss не промени правилата ,за да докара 20-30човека в сървъра си. Постепенно сървъра се развиваше помалко и това беше добре Преди даже бях хоствал и реалма Median XL ,но не пожъна успех ,а и се подържаше от домашарка :) Аз го направих малко като на история ,но .... :secret: Лично аз започвах да играя много пъти в dreaming ,но не за постоянно :) Надявам се този път да е за доста по-дълго време . Това беше от мен ...
asd
ni_va_biva_new
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 125
Joined: Sun Dec 27, 2009 6:32 pm

Post

Може би от парвите играчи съм в този сървар разбрах от приятел :D но безспорно дреаминг стана най-добрия бг сървар
User avatar
alex93
Full Member
Full Member
Posts: 389
Joined: Sun Feb 28, 2010 8:14 am

Post

Аз избрах този сървър защото в него се спазват правилата!
Поразворих се в google и го открих :)
Zeus
Newbie
Newbie
Posts: 30
Joined: Sun Feb 28, 2010 1:35 pm

Post

Ами защото сървъра в който играя го няма от 3 дена ( сървър ZAX ). Пробвал съм и някои други БГ сървъри, но.....
Ще видя как е тука, първите впечатления.... бива, макар да видях дуел с год ( а уж е забранен )
Не искам да критикувам труда на никой, уважавам го, знам че ако премахнат ботовете и god-а, в сървъра няма да останат хора

Но може ли да се помисли и за сървър без ботове,без годове и без другите шитни за мързеливите "играчи" ?
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

Има си нон-ладдер за тази цел.
BOMBshell
Newbie
Newbie
Posts: 19
Joined: Mon Mar 08, 2010 6:00 pm

Post

Защо точно Dreaming?

За сървъра разбрах от един мой приятел. Когато разбрах, че има и "FREE PVP REALM" се заинтрегувах. Реших да опитам и ето на, правя месец и съм почти без никакви забележки! Точно това ми харесва "PVP" бързия начин на правене на собствен геой/character, никакъв ЛАГ и до сега съм видял да е Offline!