t1po diablo !!!
-
- Newbie
ae probiti administratori . kvo ne s1m naglasql bota dobre be !!! zna4i moje 2-3 sedmici da si runi kato xorata i izvedn1j da prai problemi.... ne s1m si igral az 2 meseca v unikalno lagaviq vi probit server s 20 4oveka da si obleka 6to gode dobre pala-ta i nakraq si4ko da iz4ezne ei taka.... opravete si ma6inite 4e mi umrq magareto ot skapaniq lag !!!
Каф тие проблема към администраторите ?Ти сам си виновен с проблема за изчезването на итемите да не си пускал ботове !
-
- Dreaming Friend
тоя няма да доживее много в тоя сървър усещам го \д
-
- Dreaming Friend
Пишеш на латиница, държиш се арогантно, не ми се вярва изведнъж да прави проблеми, няма такъв филм. Не си играл 2 месеца в "уникално лагавия ни пробит сървър" и няма да играеш в него повече. Машината ни не е за оправяне, а интернета ти умнико.Firecunt wrote:ae probiti administratori . kvo ne s1m naglasql bota dobre be !!! zna4i moje 2-3 sedmici da si runi kato xorata i izvedn1j da prai problemi.... ne s1m si igral az 2 meseca v unikalno lagaviq vi probit server s 20 4oveka da si obleka 6to gode dobre pala-ta i nakraq si4ko da iz4ezne ei taka.... opravete si ma6inite 4e mi umrq magareto ot skapaniq lag !!!
perm ban & lock на всички акаунти. А честито.
Определено.Rysichak wrote:тоя няма да доживее много в тоя сървър усещам го \д
-
- Dreaming Friend
+обида към Администраторския екипmaz0 wrote:Пишеш на кирилица, държиш се арогантно, не ми се вярва изведнъж да прави проблеми, няма такъв филм. Не си играл 2 месеца в "уникално лагавия ни пробит сървър" и няма да играеш в него повече. Машината ни не е за оправяне, а интернета ти умнико.
perm ban & lock на всички акаунти. А честито.
+100% warn