Активация на акаунт.

Dreaming поддържа две различни версии на играта, всяка от които има собствен форум тук. 1.10 Classic & Oblivion Mod.
Gerom
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Fri Jan 22, 2010 5:25 pm

Post

На обяд си направих ацц и понеже ми казаха,че се чакало около 30мин. само реших да почакам... но още не е активно ... айде да ви помоля да го активирате : ацц: Gerom
или активирайте това: babaida
Gerom
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Fri Jan 22, 2010 5:25 pm

Post

Готово :) Благодаря ви. :)
Impressed
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 262
Joined: Wed Mar 04, 2009 9:17 pm

Post

Искам само да вметна, че без значение дали акаунта Ви ще бъде одобрен или не, системата е направена по такъв начин, че автоматично ще изпрати e-mail до пощата, с която сте регистриран. Също така в повечето случай акаунтите действително се активират в срок до 60 минути, но това не можем да го гарантираме, тъй като не можем да подсигурим постоянно онлайн човек, който да отговаря за това.

Съвета ми е - въоръжете се с малко повече търпение и профилактично проверявайте пощата си за писмо, което ще Ви уведоми дали акаунта е одобрен или не :)
proLamer
Newbie
Newbie
Posts: 86
Joined: Wed Jul 15, 2009 1:09 pm

Post

Това с каква цел е направено ?
Лично мое мнение е, че няма смисъл така създавате, от една страна двойна работа за Администратора да одобрява акаунти, от друга страна на потребителя да чака.
User avatar
maz0
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1712
Joined: Fri Feb 13, 2009 9:25 pm

Post

Одобрението на акаунти не отнема повече от минута работа и не е нужна някаква философия. Всичко това се прави, за да можем да ви осигурим добри условия на игра.