BANNAT ? ИСКАМ ПОНЕ ОБЯСНЕНИЕ
-
- Newbie
Значи преди 5 мин. стана следното ... Влезнах в D U E L Z убиха ме зеха ми голда убиха ме после 3 -пъти без труп после някъф тапанар влезна и ме уби с год ! Писах на infection да влезне да направи нещо но играта беше FULL . И какво зе че аз си отнесох банна ? ЗАЩО ?
-
- Full Member
-
- Newbie
axxx кво стана а вие как се прикрихте ....... ЗАЩО НЯМА СКРИНОВЕ ВИЕ КВО НАПРАВИХТЕ ВЪТРЕ как играхте с год и убивате без труп и голд зимахте еи ламета ако не ми махнат банна ще ви изнамера сичките лапета ще ви изкърта от бой !!
-
- Dreaming Friend
Банът ти е сложен от мене.Няма да Ви бъде премахнат, но имам една препоръка към вас "дръжте езика зад зъбите си".
Такива изказания не се толерират.(ще си затворя очите но гледай следващ път да няма)банна ще ви изнамера сичките лапета ще ви изкърта от бой !!
-
- Dreaming Friend
Честито, вече имаш бан за 1 месец, при още едно такова изказване ще бъде перм.dudeson wrote: axxx кво стана а вие как се прикрихте ....... ЗАЩО НЯМА СКРИНОВЕ ВИЕ КВО НАПРАВИХТЕ ВЪТРЕ как играхте с год и убивате без труп и голд зимахте еи ламета ако не ми махнат банна ще ви изнамера сичките лапета ще ви изкърта от бой !!
-
- Newbie
Ако съобщението ви е на кирилица, то най-вероятно ще бъде изтрито от екипа на Dreaming.
-
- Newbie
эащо не виждам игри или пак като на направя ми дава еррор \( \( \( \(
-
- Dreaming Friend
В кой реалм ти дава грешката, коя версия ти е играта и чиста ли е или модификация?4oPeToOoY wrote: эащо не виждам игри или пак като на направя ми дава еррор \( \( \( \(