Незаслужен Лок на ацц
-
- Newbie
Ей,хора,съвземете се !!! Локнали сте грешния човек...лично не се познавам със Shamanarulezzz,но дойдох в този сервер преди 1 седмица и този човек го помолих ей така да ми даде няколко items колкото да започна и да пусна бот...момчето не каза и 1 дума ..написа ми еа///1 и започна да ме облича...ей така без нищо да съм направил за него и да ме познава...той помага на всички тук помолили за помощ,и не иска нищо обратно...но станах свидетел на това как се бъхти в буквалния смисъл да вкарва мулета и да превежда поредния непознат...и накрая кфоо..влиза некаф и почва да му цака играта...е за какво е нужно това...той помага а отсреща получава кфооо--К*Р....извинявай те,но няма човек,който ще го преглътне това и няма да се ядоса и да направи нещо....аман да те псуват и да ти се надуват такиа дет не знаят от кой и къде са тръгнали...локвате човека за това,че искал да поправи нещата...малко по остри реакции,наистина...но не е справедливо за човек като него да са такива последствията...пак казвам..непознат а да ми направи впечатление...и за тези,които ще си кажат..ТОЯ МУ Е ДАЛ Jah за да постне тема...просто не се излагайте...надявам се да оправите нещата,защото човека е точен и лоялен...БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! Надявам се молбата ми да бъде уважена...
-
- Newbie
Абсолютно съм съгласен с Recharged , shamana е помогнал на всички , да точно така всички хора който играят хард включително и на мен....незнам какъв е проблемът при положение , че човекът е съгласен да му отключите акаундите..или да си вземе предметите , поне бана да не е ПЕРМ
-
- Dreaming Friend
При регистрацията на акаунт има едно тикче, с което декларирате, че се съгласявате да спазвате правилата на сървъра, както и линк към тях. Там черно на бяло е написано може да се използва тва, тва и тва, забранено е всичко останало. TPPK е забранен и въпреки това той го използва? Еми да си носи последствията тогава. Достатъчен жест е, че му оставяме останалите акаунти да си играе с тях, нека не си насилва късмета.
Как го каза, такова небрежно.. Изглеждаш учуден дори, сякаш си пропуснал факта, че ти го караш пича да пусне темата.. Шапка ти свалям.
Ashamanarulez wrote: какво да кажа мерси освен![]()

-
- Newbie
остави тази тема до утре вечерта да видиш колко човека ще пишат аз само ще им казвам да напишат каквото мислат.... да видим какво мислат хората?
-
- Dreaming Friend
Бана не е perm, 14 дневен е, както и лока на акаунтите. Единствения perm е на героя, с който е ползвал хака. Решението е окончателно и не подлежи на обсъждане повече.bakosan wrote: поне бана да не е ПЕРМ
Шамане, започва да ми се изчерпва търпението с теб. Казах го, не си насилвай късмета. Продължи по същия начин и ще задраскаме компромиса, който ти е направен.
-
- Newbie
пак и пича знае че е имало закакво аз сам му дал парвите предмети на hc пак и след това го дигнах и щтях да му дам пове4е предмети от колкото е имал вапроса беше да му дам урок...
И аз на тебе ти давам сега един хубав урок, като те оставям без тоя акаунт.
И аз на тебе ти давам сега един хубав урок, като те оставям без тоя акаунт.
-
- Newbie
добре де аз кво да правя като итемите са ми в перм локнатия да седа в града ?
-
- Newbie
2 итема само си искам и няма да ме чуеш..........
-
- Dreaming Friend
Нищо няма да правиш, правилно. Нищо не можеш да направиш. Нито един предмет, нито половин даже ще видиш от тоя акаунт. Достатъчно го изтърпях тоя цирк дето го разиграваш вече, последно предупреждение имаш.