Здрасти на всички

Предимно съм се регистрирал, като се надявах да намеря играчи, които харесват или биха се заинтересували от дуели с играчи превени чрез Hero Editor*

Надявах се, че има, но май не е точно така. Та бих желал да ви запозная малко с този вид дуели
*
http://ladderhallrealm.com/forums/index ... opic=56394 - тема с последниата версия на програмата (отпреди 2-3 седмици)
Много хора си мислят, че това е глупаво, тъй като какъв е кефа, като не си развиваш по нормалния път героя. Всъщност готината част са дуелите.
Самата част в направата на бъгав герой, е доста трудоемка

Не е никак лесно да намериш баланса. В сйата, от който е тръгнала тази програма, играчите са направили през годините страшно много тестове. Всъщност не е никак достатъчно да си сложиш малко резисти и по високо ниво магии. Например в повечето опън дуели в оригиналните сървъри, се използва торнс, смайт и холи аурите. Смайта е единствената атака, която не може да се блокира, а торнс-а връща голяма част от демиджа. Аурите могат да действат само, ако си свалил достатъчно резистите на опонента. Оказва се, че от голямо значение има нивото на телекинезата и енерджи шийлда. Има резисти, абосрби, иас, кръв, мана. Всяко със своя максимум, или пък в редки случаи без и т.н.
Та всичкото това е само, за да се ъбедите, че всъщност не е никак лесно направата на тези герои, а напротив, то си е цяло изкуство. Преди и в България имаше такива играчи , но бяха рядкост и то само в 2-та големи сървъра, които май сега не съществута или поне в единя няма играчи.
Та ако има стари играчи да ми драснат, ако има новожелаещи да се пробват, пак да ми пишат, ако някой иска още информация да пита или да разгледа форума, чийто адрес е по - горе, от където можете да си свалите програмата
Поздрави на всички