Аз вече съм против добавянето на руни, че се сетих за едно трибуквие ( не епс ) и доста се смях, когато Папито ми показа, какво става като се сложат едит руни

От къде си сигурен , че руната не одобрена ?DoIt wrote: Защо слагаш Убер руната в предмет, който може да бъде одобрен, а самата руна в него да не е одобрена ??
Аз вече съм против добавянето на руни, че се сетих за едно трибуквие ( не епс ) и доста се смях, когато Папито ми показа, какво става като се сложат едит руни.
Както виждаш половината дадени от мене предмети не се използват . Пример http://prikachi.com/images.php?images/710/2932710w.jpg..::XpuCo::.. wrote: Лично според мен добавянето на каквито и да било нови предмети е излишно.
За мен по-добра алтернатива би била да се подобрят някои от старите, като говоря за Уникалните а не Руническите предмети.
Нека погледнем набързо тази страница:
Замислете се, колко от предметите бихте използвали. Според мен се броят на пръсти (Shako, Viper, Zaka, Shard..Няколко Ринга, и това е в основни линии.
Доста по уместно би било да се подобрят някои предмети (Ако не и всички), за да бъде наблюдавано по-голямо разбообразие в облеклото и развитието на героите.
Ако погледнете тук съм убеден, че надали ще видите предмет, който евентуално бихте използвали. Същото важи за всички предмети от Нормално Качество, не само за Каските, да не говорим че има и някои от Изключителните, на които също не бихте обърнали внимание, та да не говорим, че Blizzard са ощетили дори някои от Елитните предмети (Steel Shade Helm / Spike Thorn Shield / Medusa's Gaze Shield / Spirit Ward Shield / И ред други.
Би било доста по умно да се подобрят те, и да се увеличи дропа на Ниските Руни, които съответно да бъдат използвани за предмети за Low Level герои.
Тъй като така или иначе няколко седмици след евентуалното пускане на Царството ще има хора, които да се позамогнали, от там се започва с преводи Leveling и по-горе описаните предмети ще остават само по земята и никой не би си направил труда да ги вдигне.
\]
И това е причина да не се одобрят? Дай тогава да премахнем амазонката в новия мод, щото има шанс за dodge :mda:maz0 wrote: Обаче асасина има шанс да блокира, защото е с 2 катара![]()
Да но има телепорт, с който е лесно да избегнеш определени умения.TheExorcist™ wrote: То по тая логика дай и сорсите да имат пасивите на амазонката,че да не са ощетени....те нямат нито WB на убийцата,нито пасиви на амазона :laugh:
Именно! А баланса го постигнаха с бонус-скиловете, макар и не перфектно, но е факт, че всеки герой може да се справи с всеки при добър контрол. В това се състои баланса - да няма най-силни...::XpuCo::.. wrote: Баланса, който близард са постигнали в изграждането на героите в Classic е достатъчен за ориентацията и на този мод.
Самозалъгваш се друже. Assassin е доста силен герой в подходящите ръце. Просто изисква много игра и много постоянство.bork0o10 wrote: Бих казал , че за ассасина предложението не е лошо като се има навпредвид , че ассасин фаитър не е възвможно да победи барб на дуел кое му е множкото да не говорим срещу някои сорс които само бяга и джаска магии или некро
на 1.10 просто е ощетен ассасина от към итеми според мен немисля ,че е прекалено все пак ще се постигне баланс
Замислете се само какво прави барб с бийст и гриеф всички почти герои са му на 1-2 въртележки което е безумно глупаво това е моето мнение.Смятам идеята за добра дано да се има впредвид.