Проблем с Руните - всички са el ?!?

Dreaming поддържа две различни версии на играта, всяка от които има собствен форум тук. 1.10 Classic & Oblivion Mod.
GuttlessKing
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Mon Nov 09, 2009 6:15 pm

Post

Аз попрегледах и не видях подобна тема, ако има - съжалявам.

Имам следния проблем - отдавна не бях влизал ( ама доста отдавна май ) и сега като влязох в ацц-то видях, че всичките ми руни в мулетата са се превърнали в Ел руни ( с изключение на 1-2 забравени лем ако не се лъжа). Попитах в 1-2игри и ми казаха, че не им се струва мн нормално, та ме посъветваха да пиша във форума. Играя във 1.10 classic. Та питам нали не е някво странно наказание задето не съм влизал първо и второ дали може да се оправи.

Поздрави,
GuttlessKing
User avatar
b0gala
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 233
Joined: Sat Dec 11, 2010 12:02 pm

Post

Какви руни си имал , че да се превърнат в ЕЛ?
Justice
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1243
Joined: Mon Jan 03, 2011 9:03 pm

Post

Няма значение от колко време не си влизал, руните не се превръщат от Х в У или обратното.
Все едно да си оставиш колелото в мазето и на пролет да отидеш, надали ще е станало на рикша? Не е наказание, не можем да ти помогнем. Никой от екипа на dreaming няма да ти влезне в мулетата и да ти превръща руните от Х на У, понеже не си играл от доста време.

Поздрави,
Justice.
Нищо не може да замени доверието и уважението,а алчността е пагубна.
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Не, че съм някакъв в сървъра, но ще разгледам два случая :
Момчето лъже и се опитва да изкара някоя руна, банвате го за измама...
Втория случай е:
Момчето не лъже и аз смятам, че ако наистина не лъже само някой, който знае паролата на акаунта може да е влизал в него, освен нали ако паролата не е 123456 или името на акаунта... Ако е някоя стара партия сигурно ще баннете крадеца, обаче ако не е, се оказва, че единствения виновник може да е администратор, което пак вкарва админите в лоша ситуация : ).
User avatar
pain
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 177
Joined: Tue Feb 08, 2011 11:59 pm

Post

Както вече спомена колегата, няма вариант, при който руните да се "превръщат" от една в друга. С какво е бил пълен въпросния герой, кога за последно е играно с него и всичко е било ОК и кога е забелязано разминаване? Ще разгледаме случая по-детайлно, но в общи линий DoIt вече каза какви са вариантите. С изключение на последната опция :) Ако администратора има достатъчно права, че да може да влиза в чужди акаунти, то няма да има нужда да го прави.
GuttlessKing
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Mon Nov 09, 2009 6:15 pm

Post

Да, принципно благодаря за доверието DoIt, заради начина по който си подредил случайте... не е като да съм написал напълнете ми мулетата с бер и джах понеже ги няма нали... както и да е.

Въпроса беше дали може да се оправи и отговора го разбрах : ) Нито помня какви руни съм имал нито ми е важно, просто казвах. Нямаше как да знам как се пазят данните и колко назад са хисторитата тъй че попитах.
Благодаря на pain и Justice за бързия отговор.

Поздрави,
GuttlessKing

ПП: А колкото до въпроса: 2 мулета са, бяха пълни с руни, не помня какви, играно е запоследно поне преди половин година, може би дори доста повече, забелязах вчера(12,02,2011). Не претендирам за рефънд за всеки случай :Р
User avatar
pain
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 177
Joined: Tue Feb 08, 2011 11:59 pm

Post

Зависи колко отдавна не сте играл. Разполагаме с архиви на сървъра и база данните му от 01.07.2010 (Около 8 месеца). Ако се е случило преди това, действително няма какво да се направи, но ако е след тази дата може да се направи някаква проверка, въпреки че за случай от преди месеци възможностите ни са силно ограничени.