Относно незаслужения банн,който получих!

Dreaming поддържа две различни версии на играта, всяка от които има собствен форум тук. 1.10 Classic & Oblivion Mod.
Guest

Post

А бе админи а защо сте ме баннали при положение че той е виновен?Как може на cownm да сме 6-7 героя по 30 и некой левел той да е 83 и кравите да седат и да ни гонят а той да стой и да гледа при положение че сме им на по 1 удар?!И го питам най-човешки защо стой на 1 място вместо да бие,той ми отговаря да мълча и че не бил заради мене в тази игра?!Като не е заради мене или който и да било да си прави игра със пас и да си играят с неговия човек там мене не ме интерсува хем му го казах и вече бях извън нерви след 1 час чакане за прословутия "cow" и го напсувах.И ми е странно защо не е снимал целия чат ами само части от него?!Защо не е снимал когато след точно 3 минути му се извинявам?Ае стига с тея курвенски номера и ми махнете бана щото ми писна от такива путки като оня който търсят и най-малкото съприкосновение с другия да му направят мръсно при положение че точно този който се прави на "жертвата" е виновен в случая! дано да прочетете това което написах и да вземете отношение!Благодаря предварително \)
Justice
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1243
Joined: Mon Jan 03, 2011 9:03 pm

Post

Добър вечер, правилата са за всички и трябва да се спазват. Не ме касае - кой, какво е направил. Не мога да забраня или наредя на някой да бие крави. Играта е за всеки и може да прави всичко, стига да е рамките на допустимото.
Псувал си, за което имаш бан и той няма да бъде свален.
А понеже се изказваш колко е несправедливо всичко, колегата не е обърнал внимание на името на акаунта ти във форума и в играта.

2.1.3. Регистрацията на всякакви имена на акаунти/герой стига да не съдържат обидни думи/фрази в тях. Герой с обиди или нецензурни думи в имената им (Само ако се на български език) могат да бъдат изтрити без предупреждение от администратор.

Акаунта ти в играта остава заключен завинаги. Профилът ти също се деактивира завинаги.
Нищо не може да замени доверието и уважението,а алчността е пагубна.