Всеки месец турнир ?
-
- Sr. Member
И така имам предложение към администрацията да организират някакви турнири всеки месец (1в1,2в2,3в3,лол левел,сорс,ал клас) и ест. да сложат някакав нагреден фод от самия сървър незнам руни предмети както прецените.. Мисля че ще има доста участия за такива турнири.
-
- Newbie
Като идея ми харесва. Наградния фонд може да го осигуря.
Единственото, някой трябва да се хване и да ги организира. Пък аз ще се замисля, за този някой как да го възнаградя/поощря.
Единственото, някой трябва да се хване и да ги организира. Пък аз ще се замисля, за този някой как да го възнаградя/поощря.
-
- Sr. Member
Мосля че мога да се справя с оранизирането на такива турнири.
-
- Sr. Member
Аз съм навит да се заема с организацията.Само админа да каже какво правим и почваме 

-
- Newbie
От наша страна не очаквайте включване, разрешение или тем подобни.
Правенето на турнири е изцяло свободно. Всеки, който пожелае, може да направи, колкото пожелае турнири, с каквито иска правила и с каквато иска награда.
Не ни тълкувайте постовете грешно, че "вече трябва да се иска разрешение за турнир".
Просто казвам, че ако искате наградния фонд да го подсигурим с колегите, трябва първо да съгласуваме нещата.
Ако всичко ще е от вас, включаю и наградния фонд, от нас няма какво да искате.
Правенето на турнири е изцяло свободно. Всеки, който пожелае, може да направи, колкото пожелае турнири, с каквито иска правила и с каквато иска награда.
Не ни тълкувайте постовете грешно, че "вече трябва да се иска разрешение за турнир".
Просто казвам, че ако искате наградния фонд да го подсигурим с колегите, трябва първо да съгласуваме нещата.
Ако всичко ще е от вас, включаю и наградния фонд, от нас няма какво да искате.
-
- Sr. Member
Нали точно за това говорим.. съгласуваите нещата и споделете дали ще осигурите наградите.Организацията оставете на мен
-
- Newbie
Всъщност Bulgarian на 2 пъти каза, че може да осигури наградния фонд, стига да бъде направена организация от някой друг, а не администрацията.
-
- Sr. Member
Дано да са помислили над нещата и да кажат дали ще осигурят наградния фонд.Не да организирам турнир в които да опомена че наградите ще будат осигурени от администрацията а после да ми кажат че немогат.. За това и чакам да ми кажат дали ще помогнат..
-
- Newbie
Как по друг начин да обесня, че наградата я осигурявам лично аз, с личните ми средства.
Само е нужно да ми кажете какво се желае от мен. Е сега гледай да не са много голями.
Пример:
1-во място - 2 jah
2-ро място - 1 jah
3-ти място - 1 ber
Или пък там, както прецениш.
Само е нужно да ми кажете какво се желае от мен. Е сега гледай да не са много голями.
Пример:
1-во място - 2 jah
2-ро място - 1 jah
3-ти място - 1 ber
-
- Sr. Member
Това чаках да кажеш.. немога да трагна да правя такива неща без да си казал ДА или НЕ 

-
- Newbie
ако тва ти е малко незнам ама все пак се иска турнира да е всеки месец ... всеки масец ще трябват по 3 джаха и 1 берBulgarian wrote: Как по друг начин да обесня, че наградата я осигурявам лично аз, с личните ми средства.
Пример:
1-во място - 2 jah
2-ро място - 1 jah
3-ти място - 1 ber

-
- Newbie
Може също да измислиш схема от рода на:
Повече играчи, награди за първите петима.
2 jaha, 1 jah, 1 ber , 1 sur , 1 Lo
Нещо такова
Нещо такова

-
- Newbie
щедростта ти няма крайBulgarian wrote: Може също да измислиш схема от рода на:
Нещо такова![]()

аз да питам то нали като ще е турнир няма ли да има такса с която да се определя наградния фонд примерно и няма да се бърка от джоба на никой .. и колкото повече хора толкова по-голяма награда

-
- Sr. Member
Bulgarian даи да се разберем на лично как точно ще процедираме и да запазим в таина какви ще са наградите 

-
- Jr. Member
Много щедро,но и аз мисля да има нещо като вноска за да се играе в този турнир 

-
- Newbie
Може да се направи и някакъв символичен вход. Нещо от порядъка на - Гул, Векс. Бул на 4, Содж.. Нещо по-нестандартно.
-
- Newbie
Ако питате мен по добре да се вкарват ум руни и накрая на месеца да се отваря един uber. Има нови играчи които няма от каде да вземат такова Животно Аних. Така може да им се даде шанс защото всички знаем кога и как се отваря убера.