По селска проява виждали ли сте?
-
- Dreaming Friend
Никъде не пише забранено да се играе от селяни така че смятам че твоята проява е по селскаОт село дошли в dreaming-a laugh.gif
Явно твоята детска психика не може де преглътне мечтата ти да живееш в някой по голям и хубав град макар и малко да са те в България. извинявам се но от тая тема смисъл не виждам освен това че ти искаш да създаваш конфликти между потребителите.
Съжалявам за директните изказвания, но все пак съм свикнал да казвам истината в очите.
-
- Newbie
Кви конфликти бе не виждаш ли човека как псува и ти псуваше ко се правиш на света вода ненапита .................ElectrixxError wrote:Никъде не пише забранено да се играе от селяни така че смятам че твоята проява е по селска
Явно твоята детска психика не може де преглътне мечтата ти да живееш в някой по голям и хубав град макар и малко да са те в България. извинявам се но от тая тема смисъл не виждам освен това че ти искаш да създаваш конфликти между потребителите.
Съжалявам за директните изказвания, но все пак съм свикнал да казвам истината в очите.
-
- Dreaming Friend
Какви (няма такава дума Кви) конфликти бе не виждаш ли човека как псува и ти псуваше КАКВО (няма такава дума ко ) се правиш на света вода ненапита
Та да оставим Българския ти настрани гражданино !\ Къде съм казал някаква обидна дума може ли да видя ss ?
Та да оставим Българския ти настрани гражданино !\ Къде съм казал някаква обидна дума може ли да видя ss ?
-
- Newbie
Не ми са занимава с глупости то е ясно че в този сървър всеки псува и каквото си иска прави....
-
- Dreaming Friend
Аз викам да вземете да се спрете и двамата с тея глупости .... Не ви ли е срам, големи момчета сте, а се карате буквално за глупости. Все едно слушам дъщеря ми с нейните приятелчета от детската градина. Засрамете се !
-
- Full Member
може аз да имам проблем ли ще е ? Радослав предлагам ти да замълчиш,защото толко ограничено виждане имаш, че се чудя какво да ти напиша ... просто спри, че ме дразниш ...
п.с. Ивче ти си моя човек
п.с. Ивче ти си моя човек
-
- Dreaming Friend
Кой какви проблеми има, можете да се разберете на ЛС.
След моето мнение, всеки off topic ще бъде наказван със съответните 25% Warn.
-
- Newbie
Тцтцт Още 1 който гледа как да изпобанне сървъра... аве брат ако секи се банва за такава простотия.....сървъра ша са играе от админите само... че и те ще са изпонанват. И кфо като е от село ? Всички сме от село....Impressed wrote:Кой какви проблеми има, можете да се разберете на ЛС.
-
- Full Member
чакам да си разрешиш проблема тогава ..Dido wrote:Да Проблем Ще е !
Враца телефон 088355866 Георги Пмг 11а клас
-
- Dreaming Friend
Ще напиша същото, което написах и на ЛС, за да се види и от останалите потребители.Loop wrote:Тцтцт Още 1 който гледа как да изпобанне сървъра... аве брат ако секи се банва за такава простотия.....сървъра ша са играе от админите само... че и те ще са изпонанват. И кфо като е от село ? Всички сме от село....
В форума има ясно написани правила. При не спазване се покачва предупредителното ниво на потребителя нарушител. Бан се получава при достигане на 100% warn (този бан е само от форума, не от сървъра). С други думи, ако някой юзър не схване след 3 предупреждения, че правилата са, за да се спазват.. Може би си заслужава бана.
-
- Newbie
За почивните дни, гражданите се прибраха по родните села.....
Предлагам това да е край на спора!
Предлагам това да е край на спора!