PvP Poison Necro (WTF:??)

 
Necromancer, както подсказва името, е герой тип магьосник. За разлика от Sorceress, той борави с черна магия, която включва възкресение на мъртви, призоваването на различни създания, които използва за собствени цели и редица проклятия. Въпреки, че се бори на страната на Светлината, някои трудно оправдават средствата, които използва.

prodan
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Mon May 17, 2010 5:06 pm

Post

Поизън неркомансерите в ПвП са на изчезване , може би дори вече са изчезнали но нека да си пробваме да ги съживим :) БИЛДА НЕ Е МОЙ ! БИЛДА Е МОДИФИЦИРАН ОТ МЕН

Итеми :
Оръжие : Боне книфе - Уизард спике - Това е НАЙ доброто оръжие за този билд . Защо не хото ? Ами хотото дава по малко алл резист , мана и фаст каст рейт.За този билд наистина ви трябва фаст каст рейт. - Имате пълен избор на Бижу или руна . Поизън бижу не е най добрия избор.
Щит : Монарх Спирит . Каст рейт + скилл + резист.
Броня : Енигма ест.
Каска : Шако \ Тиара 2 некро + хит рековери +сила + Други работи :) - 13 руна- Фаст хит рековери
Амулет : Мара
Рингове \ 2х Камъка на Джордан или 1х Джордан + 1х Каст рейт + стр + резист
Белт \ Спайдър уеб
Ръкавици \ Ами транг - оул . Очевидно защо.
Ботуши \ Имаш право на избор :) Уатерлалк е може би най добрия избор но все пак вие изберете.А защо не марорлоук ? Не знам дали "бъга" работи тук но нека да не го експлатираме.

Статс :
Сила - за итемите - силата няма да стигне за билда само от енигмата
Декс - Има много противоречие макс блок или нищо.Да ама не за тоя билд ще е нужно да нацъкате малко декстирити за да носите оръжието си.
Вит-останало
Енерджи - сещате се - нищо

Чармове - ПиБ + Фаст хит рековери х7-8 \ Смаллове 20 живот + алл резист.


prodan
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Mon May 17, 2010 5:06 pm

Post

Скиллове
Съмонинг :
1Клей голем
1Ирон голем
1Блъд голем
1Фире голем
1Голем мастери
1Съммън резист
Отрова и кости :D :
1Тийтх (зъби)
1Боне армор
1Боне Уалл
1Боне Призън
1Корпсе експложън
1Боне спиър
20Боне Спирит
20Поизън дагер
20Поизън Експложън
20Поузън Нова
Проклятия :
1Амплифай демич
1Уикън
1Террор
1Деципифай
1Ирон Мейдън
1Лайф Тап
1Лолър резист
Общо скиллове - 99 Като махнем 12 от Куестовете нужния левел е 87.
Останалите скилове могат да отидат при : Лолър резист \ Фаер голем или Боне спиър
prodan
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Mon May 17, 2010 5:06 pm

Post

Стратегия.
Поизън некрото е проблемен ПвП-ер защото главния му скилл за биене е меле ранге а тои за разлика от другите герои с меле ранге няма тази издръжливост.
Амазонка - лък - Срещу добър амазон нямате шанс.

Най голмият ви враг са меле героите поради ниския ви блок.Опитен некромансър няма да позволи да бъде стигнат от какъвто и да е меле герой.Целта ви е да контролирате опонента си.
Варварин :
Неговата цел е да се телепортира отгоре ви и да ви врътне един бъгав демич.Вашта цел ще бъде : Клей голем + Деципифай + Боне призън . Целта е след като го нахакате със слоа да му метнете 1 позън нова.Не всичко обаче е толкова елементарно.За да го пртиснете да се телепортира малко по дефензивно трябва да ръсите солидно количество Боне спирити.Всеки разумен играч би избегнал бавно движещите се Спирити .Това е вашият момент да действате да му нахакте слола . След като е слолнат е сравнително лесна мишена.Най уязвим е когато се върти .Вкарайте му 1-2 позън нови след това избягайте и почнете да ръсите спирити отново докато нямате възможност за 2ри път да му пуснете поиън нова.Дуела изисква голяма концентрация.Това е главната ви страгетия ВС меле герои.

Чарджър:Изпозвате същата стратегия както при варварина.Клей голема помага за защитата ви с.Действа като жив щит и помага да избегнете първия чардж.

Хаммърдин : Ами гледате да не ви засече някой чук ... Ако използва аурата за намаляне на поизън ленгхт нямате шанс да спечелите.

Кастъри : Заради уизард спахка и спирит вашия резист към магия ще е голям.Това прави дуелирането срещу герой използващи елементал магий сравнително лесно.Срещу сосърки игрйте стил варварин.А именно телепорирайте се отгоре и и ръсете поизън нова.Срещу трапер ассасин битката е въпрос на фаст хит рековери и фаст каст рейт.Екипирането на уисп протектор е "гейско" но почти задължително.Стратегията срещу елементал друид - торнадо не съществува.Избягвайте торнадота , ръсете спирити.Ако има възможност поизън нова.

Кастването на лолър резист е задължително.Освен ако не ви е нужно деципифай (срещу меле герои)Фаер голема трябва винаги да е съмоннат с изключение когато се дуелирте с мелета.