PvM Necromancer EXPLOSION

 
Necromancer, както подсказва името, е герой тип магьосник. За разлика от Sorceress, той борави с черна магия, която включва възкресение на мъртви, призоваването на различни създания, които използва за собствени цели и редица проклятия. Въпреки, че се бори на страната на Светлината, някои трудно оправдават средствата, които използва.

User avatar
kuhataleika
Full Member
Full Member
Posts: 260
Joined: Sun Feb 27, 2011 1:24 pm

Post

да действа на скелетите все пак мерка с 4 аури една медитатио от weapona една thorn от армора една холи шок аура от dream каска и една концентратион от него си един beast за фанатизъм и скелетите нямат бутане.А за проблема с лага без да си инсталирал драйвъри за видео няма да можеш да гледаш филми камо ли да играеш игри, както казаха може да е от видеото 512 ми е, и е вградено \(
User avatar
Raich0
Full Member
Full Member
Posts: 262
Joined: Wed Mar 03, 2010 8:40 pm

Post

kuhataleika wrote: да действа на скелетите все пак мерка с 4 аури една медитатио от weapona една thorn от армора една холи шок аура от dream каска и една концентратион от него си един beast за фанатизъм и скелетите нямат бутане.А за проблема с лага без да си инсталирал драйвъри за видео няма да можеш да гледаш филми камо ли да играеш игри, както казаха може да е от видеото 512 ми е, и е вградено \(
ем филми гледам , ем диабло играя НО ДРИВЕРИ НЯМАМ ! рико може да ви потварди : )
crzy
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 102
Joined: Sun Jun 13, 2010 3:06 pm

Post

Infi на мерка е, меко казано, задължително. 1 точка revive също. Ако не биеш юбери с това некро и имаш инфи на мерка тогава hoto>beast. :mda:
User avatar
HandOfJustice
Full Member
Full Member
Posts: 277
Joined: Sun Dec 12, 2010 5:00 pm

Post

uber oblivion не знам как може се убие с такъв герой.Магиите му са такива, че всичко мре за секунди около него. Аз предпочитам insight вместо infinity. Infinity за маговете? Глупава идея ми се струва. Едва ли ще помогне кой знае колко. Докато Insight помага доста с проблемите с маната. Revieve не ползвам - не виждам абсолютно никаква полза. Пък и с този duriation и хич не ми се занимава да каствам нови и нови гадини вместо да избивам такива с corpse еxplosion.

И впрочем не мисля, че е тук мястото да се обсъжда тук драйвъри и други такива неща и излишно да се оспамва темата.
crzy
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 102
Joined: Sun Jun 13, 2010 3:06 pm

Post

За маговете? Инфи почти нулира дефенса на гадовете...
User avatar
kuhataleika
Full Member
Full Member
Posts: 260
Joined: Sun Feb 27, 2011 1:24 pm

Post

crzy wrote: За маговете? Инфи почти нулира дефенса на гадовете...
ако биеш с магии бута резистите но в този случай скелетите са меле почти няма файда а това с insight маната няма падане праскаш си корпсе екплозив постоянно спам и тоя телепорт как цока ебало си мамата 1 колан мана не ти стига за фулл рън :laugh:
П.п А и инфинити е твърде скъпо бер бер......
User avatar
z0sk1e
Full Member
Full Member
Posts: 453
Joined: Mon Jan 24, 2011 7:17 am

Post

Да Infinity е много добър бонус ама честно казано няма смисъл от него защото горките създания не могат да издържат Corpse Explosion. Общо казано докато аурата ги хване те вече са мъртви.