Bug report
-
- Dreaming Friend
Online. Приятна игра на всички. 

-
- Dreaming Friend
Скелетите в 5 град с charge са невъзможни, свалят с 1 удар...
http://dox.bg/files/dw?a=5fa73f45f2
http://dox.bg/files/dw?a=5fa73f45f2
-
- Newbie
Отделно, че постоянно крашва играта. И не е само при мен. Понякога при убиване на бос просто дава conn interrupted и довиждане. Като мъчиш час и половина да биеш баал на хел и накрая те дропне хич не е приятно. Отделно като си отворя сташа чат-пат ми крашва цялата игра.
Има и дребни неща от сорта на това, че 1 герой 96 левел събира 4 милиона голд, а закупуването на moonstone gem иска 5.5 милиона... А босовете за клас чармовете отделно са невъзможни за биене. Амазонката ми сваля 5200 кръв с 1 удар, пък аз с 35k не и взимам?!
Има и дребни неща от сорта на това, че 1 герой 96 левел събира 4 милиона голд, а закупуването на moonstone gem иска 5.5 милиона... А босовете за клас чармовете отделно са невъзможни за биене. Амазонката ми сваля 5200 кръв с 1 удар, пък аз с 35k не и взимам?!
-
- Newbie
При пускане на God hack на Nm при влизането на 5 act играта крашва винаги.
-
- Jr. Member
Направете нещо по въпроса за каманите на хелл акт-5 струват 6 милиона,а героя може да носи едва 3.5 млн...?
-
- Newbie
И тези безумни крашове страшно много дразнят! Всеки втори рън на крал леорик дава conn interrupted точно преди да го убием. Също и с редовните крашове при отваряне на кубето.
-
- Newbie
Подкрепям всичко мнения от горе,крашовете се случват прекалено често и не е нормално нещо в магазина да струва повече от парите които можеш да имаш.Направете каманите на по нормални цени ако ще се продават.Иначе сървърчето е приятно за игра ;)
-
- Newbie
3 седмици вече рипортваме бъгове, но те си седят. Самият Hell Unleashed ли си е такъв или бъговете се появиха, когато стана Oblivion?
-
- Administrator
Какъв точно е проблема? Нямам я играта, за да проверя, но на пръв поглед изглежда нормално.gogoogo wrote:Реалма не работи от 12 часа вече.
-
- Newbie
Не могат да се правят игри.Прави опит да създаде игра и те изхвърля преди влизане в нея.DarkKiss wrote:Какъв точно е проблема? Нямам я играта, за да проверя, но на пръв поглед изглежда нормално.DarkKiss wrote:Реалма не работи от 12 часа вече.
-
- Newbie
сървара не работи почти 24 часа кога ще бъде оправен ?
-
- Newbie
Тъкмо се регнах .. да си припомня играта.. иии няма сървааар .. гадно ;д
-
- Newbie
Последния бос който отваря портала за Land of Shadows в картата ,която е като 5 акт се телеортира извън рамките на картата (някаде зад Малах се пада).Ако героя няма телепорт ....Наложи се да търся стаф с телеорт да го изкарам от там.И защо никой не е написал че трябва и 99 лвл за да мога да вляза там
.Един час бия и накрая няма влизане.
Босовете преди Баал които имат телеорт съшо могат да отидат между двете карти зад телеорта през който се влиза.
Докато рънех за Treasure map Barbarian на хелл трудност на няколко пъти ми пуска по 4 барба ?!? (По 2 Корлик).
Умирам влизам пак в играта и пускам на ново барбите без да видя,че имало и 2 живи ..В една игра съм виждал до 5.(Ха познай кой ще пусне Treasure map
)

Босовете преди Баал които имат телеорт съшо могат да отидат между двете карти зад телеорта през който се влиза.
Докато рънех за Treasure map Barbarian на хелл трудност на няколко пъти ми пуска по 4 барба ?!? (По 2 Корлик).
Умирам влизам пак в играта и пускам на ново барбите без да видя,че имало и 2 живи ..В една игра съм виждал до 5.(Ха познай кой ще пусне Treasure map

-
- Dreaming Friend
До колкото ми е известно, царството е спряно за неопределен период от време.
"-Ама аз си имам гадже.."
"-Абе то и аз имам цветен телевизор в нас, ама ходя на кино нали..."
"-Абе то и аз имам цветен телевизор в нас, ама ходя на кино нали..."
-
- Newbie
Дано модът се замени с някой по-балансиран и най-вече по-малко бъгав.