А защо не можеш ?zaprqn wrote:Кога ще мога да мина втория град?! :nenormalniste:
Bug report
-
- Dreaming Friend
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
-
- Newbie
Еми на хел съм и не мога да събера стафа и амулета а и не ми пуска скрола.На три героя е така и на трите им се мина радамент вече.
-
- Dreaming Friend
Пиши ми в играта на акаунт *Wall , ще те вземем с нас като стигнем хел.zaprqn wrote:Еми на хел съм и не мога да събера стафа и амулета а и не ми пуска скрола.На три героя е така и на трите им се мина радамент вече.
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
-
- Full Member
акт 2 е невъзможен за минаване без скорла който УЖ пада от редамент .. При мене не падна нищо друго освен книгата за скил
-
- Newbie
А в кофчежето до рандамет видя ли от него какво пада ?
-
- Jr. Member
Нещо не ми излиза царството "Забрава" това бъг ли е? 

-
- Full Member
Nightwing Veil (Spired Helm) иска 192 стр? това нормално ли е.. оправете го на по-малко поне колкото е в класика .......
-
- Dreaming Friend
ТМ-то иска 232
2-та предмета стават абсолютно неизползваеми с този стр 

-
- Dreaming Friend
Друг бъг, който забелязах току що - Мерк с инфинити често се бъгва и сваля и собствените си резисти 

-
- Newbie
Нов стар бъг, направих 3 героя и на трите не падна скрола. За първи път не ми пада скрол. и Holy Freeze не работи, нито когато се използва от монстер , нито от мерк ( RW Doom ) нито от паладин, само си свети за красота.
Моля да се обърне внимание на скрола при пувия удобен момент МОЛЯ
Моля да се обърне внимание на скрола при пувия удобен момент МОЛЯ
-
- Jr. Member
Дълго време използвах мерк от 3-ти акт на "студ". Аурата работи /ама до някъде/. В смисъл след като се активира, тя вкарва някакъв демич, но не "замръзява" демоните.
-
- Administrator
Мода е обновен, колегата може по-детайлно да обясни какви промени е внесъл в тази версия.
-
- Newbie
обновен, обновен, колко да е обновен
. Не виждам да има нови пачове за сваляне. 

-
- Dreaming Friend
До колкото знам, автоматично ви се ъпдейтва пача, без Вие да знаете за това.
Нищо не може да замени доверието и уважението,а алчността е пагубна.
-
- Newbie
Update се ако пусна / съм свалил програмата, а и плюс това те качват и пача за такива като мене да си Update D2 ръчноJustice wrote:До колкото знам, автоматично ви се ъпдейтва пача, без Вие да знаете за това.
-
- Newbie
Имам един така доста важен въпрос!! събрах си 2 мулета с перфекти
и реших да повърта charmove
разбира се си намерих 99 левел grand charm!! и почнах аз да върта и представете си изненадата ми charma стана 1 левел и край не мърда от него:) а така скилари все си мисля няма да паднат никога буахаха та мисълта ми е 2 мулета с перфекти и се 1 левел чарм това ще се оправи ли защото така няма смисал
сега ще ида да пробвам и с ринг/аму

-
- Newbie
м дамм рецептите за ринг и аму въобще не работят, нито за сок на раре предмети[@3201 wrote: t_id=10022 msg_id=73476 date=1332402085]Имам един така доста важен въпрос!! събрах си 2 мулета с перфектии реших да повърта charmove
разбира се си намерих 99 левел grand charm!! и почнах аз да върта и представете си изненадата ми charma стана 1 левел и край не мърда от него:) а така скилари все си мисля няма да паднат никога буахаха та мисълта ми е 2 мулета с перфекти и се 1 левел чарм това ще се оправи ли защото така няма смисал
сега ще ида да пробвам и с ринг/аму
-
- Jr. Member
Сапьор, в грешка си. Преди време сокнах един златен колан за мерка.:
-
- Newbie
Щом мислиш че съм в грешка намери ме в обливона и аз ще ти дам да ми сокнеш един раре итем
и за чармите ли съм в грешка?