При забелязан бъг или въобще нещо, което според вас не би трябвало да е така, тук е мястото да ни уведомите.
Вече може.Maikal wrote: немога да направq херо ]
topic9993.htmlDns_duBaKk wrote: разгледах го набързо хареса ми но за съжаление трябва да лягам...ноо знам че може да не ти е до това но ако може направи 1 тема с разяснение кое е променено кое как защо ще бъде...
Лека и поздрави от мен:*
dontmezanimavai wrote: Ами първо браво за мода !! Така, след пускането му снощи и тестовия период се натъкнах(ме) на няколко проблема. Ще ги изредя с точки, за да е по ясно и четливо.
1. Не знам трябва ли да падат мана или лайф поушъни, ако трябва то само редж. видях аз
2. Аз започнах с некромансър и когато се опитах да пусна кърс той изобщо не бе ефективен срещу мобовете
3. При опит за вземането на скрола от Мрачната Гора, доближавайки се до дървото дропва всички от играта.
4. Куеста с Контесата също е неактивен. Стигаш до скелета, биеш го и това е. Няма изпълнен куест, няма руна или пр.
5. Хелфорджа същата работа ..
6. При мобове с конвикшън аура, след поизън, лайфа буквално се стопява изведнъж. Не знам какъв е процента на аурата, но резистите са -100
7. Андариел... по пътя за нея, местността където трябва да е този, който отваря телепорт към нея... той просто липсва и това ограничава играта до 1 акт
8. Дочух, че БоС на асасина не работи
Това е което ми прави досега впечатление. Ако се сетя нещо или някой друг нека допълва.
9. Chipped Diamont,Emerald,Ruby,Topaz дават едни и същи бонуси
10. Не знам дали е така ,но ми прави впечатление ,че камъните не могат да се смесват
смени си мапхака заради това не виждаш колбитеdontmezanimavai wrote: Ами първо браво за мода !! Така, след пускането му снощи и тестовия период се натъкнах(ме) на няколко проблема. Ще ги изредя с точки, за да е по ясно и четливо.
1. Не знам трябва ли да падат мана или лайф поушъни, ако трябва то само редж. видях аз
2. Аз започнах с некромансър и когато се опитах да пусна кърс той изобщо не бе ефективен срещу мобовете
3. При опит за вземането на скрола от Мрачната Гора, доближавайки се до дървото дропва всички от играта.
4. Куеста с Контесата също е неактивен. Стигаш до скелета, биеш го и това е. Няма изпълнен куест, няма руна или пр.
5. Хелфорджа същата работа ..
6. При мобове с конвикшън аура, след поизън, лайфа буквално се стопява изведнъж. Не знам какъв е процента на аурата, но резистите са -100
7. Андариел... по пътя за нея, местността където трябва да е този, който отваря телепорт към нея... той просто липсва и това ограничава играта до 1 акт
8. Дочух, че БоС на асасина не работи
Това е което ми прави досега впечатление. Ако се сетя нещо или някой друг нека допълва.
мдам ако трябва да се спре мода за 1-2 часа или колкото отнеме поне да открием ако има други бъгове и т.н.dontmezanimavai wrote: Някаква яснота по въпроса с Анди ? Разбирате, че е досадно 21 левел акт 1 :punish:
А нещо за анди >sp0tt wrote: Оправи си резолюцията. 800х600 трябва да я направиш \)
ПС
Намерих животното, което пуска аникс (едитнах си една сорка на сингъл плеър). Мода ще бъде ужасно труден и мисля, че е невъзмножно да ръниш сам Убера.
мм за анди през същия ли път минаваш катакомби и т.н.sp0tt wrote: Ми бате на сингъл няма проблем с Анди. Дропва ме на 5 акт при куеста за барбовете.
Иначе за убера - от 5 ръна 4 пъти падна аникс. Обаче наистина е адски трудно. С едитната сорка щом ме бият смятай какво ще е в сървъра![]()
smiter = problem solvedsp0tt wrote: Оправи си резолюцията. 800х600 трябва да я направиш \)
ПС
Намерих животното, което пуска аникс (едитнах си една сорка на сингъл плеър). Мода ще бъде ужасно труден и мисля, че е невъзмножно да ръниш сам Убера.