За любопитните стана на 767... :mda:
Виждам няколко Бага , от каде ги искара?program wrote: Днеска реших да направя няколко ръна, за да вида колко руни мога да изкарам
Всичко е изкарано днес, мисля си че много хора биха се съгласили с мен, че тая свищина е напълно излишна, защото според мен руните в д2, би трябвало да са размената валута.
Извинявай,ама на мен това ми изглежда нереално(освен ако не си намерил някоя скрита печатница за руни).Аз от четири дни(по 3-4 часа рън) не мога да зглобя два бера,а мисля че знам къде да ги търся.Вярно,че всичко е късмет!Ако бяха на твое място други играчи и те навярно биха пледирали за намаляване на дропа (при положение че са си решили проблема с руните),но аз не съм от тях.program wrote: Днеска реших да направя няколко ръна, за да вида колко руни мога да изкарам
Всичко е изкарано днес, мисля си че много хора биха се съгласили с мен, че тая свищина е напълно излишна, защото според мен руните в д2, би трябвало да са размената валута.
+1Nik wrote: Извинявай,ама на мен това ми изглежда нереално(освен ако не си намерил някоя скрита печатница за руни).Аз от четири дни(по 3-4 часа рън) не мога да зглобя два бера,а мисля че знам къде да ги търся.Вярно,че всичко е късмет!Ако бяха на твое място други играчи и те навярно биха пледирали за намаляване на дропа (при положение че са си решили проблема с руните),но аз не съм от тях.
nithalak hellNik wrote: Извинявай,ама на мен това ми изглежда нереално(освен ако не си намерил някоя скрита печатница за руни).Аз от четири дни(по 3-4 часа рън) не мога да зглобя два бера,а мисля че знам къде да ги търся.Вярно,че всичко е късмет!Ако бяха на твое място други играчи и те навярно биха пледирали за намаляване на дропа (при положение че са си решили проблема с руните),но аз не съм от тях.
Очаквай неочакваното \) И си виж личните съобщенияprogram wrote: Това не го очаквах :
http://www.prikachi.com/images/459/4430459L.jpg
За това го правя и този Item Fixing в момента, подобни предмети са нереални ! :mda:
Такъв ти е бил късмета, направи един крави на хел и ще ти падне, там го пуска много често.MEMENTO-MORI wrote: Интересно, моя Gheed чарм, който май ми падна на nightmare не дава 1 skill
Спокойно бе , аз го имамSmileOfDead wrote: Да се похваля..
Тъкмо падна един summoner (druid) +50 life и спряха реалма не можах да го снимам
Приемат се оферти на ЛС !