малко помощ

Всичко, което не намира място в другите форуми. Придържайте се към Diablo II темата в този форум. За други неща, извън тази тема, ползвайте форум Лафче.
Pixel
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Mon Dec 05, 2011 7:07 pm

Post

Значи, имам 1 проблем и се надявам някой тук да ми помогне.Преди 2-3 дни, решихме с няколко познати да играем 1.09 и понеже преди имах сървър (преди доста време) решихме пак да го пусна за да не играем през multiplayer . tpc/ip game.Но понеже доста съм разбравил, след пускането на сървъра изникна проблем, който си спомням, че го имах и преди, но не мога да се сетя къде точно се оправяше...та по темата проблема ми е, че като вляза в акаунта и цъкна да правя герой, без значение как го кръщавам, ми показва че името вече се използва (което е невъзможно, тъй като сървърът е току що направен и е празен). Благодаря предварително!

ПП: Извинявам се, ако темата не е в правилният раздел или с нещо съм нарушил правилата на форума. :)
User avatar
RootsRagga
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1011
Joined: Sat Aug 07, 2010 9:06 am

Post

Опитай с hamachi.
You are now marked as being away.
You away (Rabotata prechi na pieneto, a pieneto na rabotata He.)
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2948
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Срещал съм същия проблем, но не си спомням каква точно беше причината..
За начало провери дали пътищата оказани в конфигурацията са правилни и дали има read/write права в директорията.
Pixel
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Mon Dec 05, 2011 7:07 pm

Post

Оправих се! Благодаря все пак, може да изтриете темата.