Perspective проблем на Диабло 2

Всичко, което не намира място в другите форуми. Придържайте се към Diablo II темата в този форум. За други неща, извън тази тема, ползвайте форум Лафче.
User avatar
Greengo
Newbie
Newbie
Posts: 30
Joined: Sun Apr 19, 2009 9:01 am

Post

Добър вечер на всички.
Преди не ми правеше впечатление, но един ден както си чувърках из видео опциите на Диаблото ми, забелязах че Perspective не ми е разрешен нито мога да го включа нито да го изключа. Много Ви се моля, ако някой има решение на проблема да сподели. Благодаря предварително.


Оправих си проблема. Модераторите могат да правят каквото пожелаят с темата.
Impressed
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 262
Joined: Wed Mar 04, 2009 9:17 pm

Post

Perspective? За всичките ми години като Diablo геймър за първи път го чувам този термин.. Би ли пояснил за по-невежите като мен какво точно значи, ще имаш по-голям шанс някой да помогне
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

Greengo wrote:Добър вечер на всички.
Преди не ми правеше впечатление, но един ден както си чувърках из видео опциите на Диаблото ми, забелязах че Perspective не ми е разрешен нито мога да го включа нито да го изключа. Много Ви се моля, ако някой има решение на проблема да сподели. Благодаря предварително.


Оправих си проблема. Модераторите могат да правят каквото пожелаят с темата.
Impressed wrote:Perspective? За всичките ми години като Diablo геймър за първи път го чувам този термин.. Би ли пояснил за по-невежите като мен какво точно значи, ще имаш по-голям шанс някой да помогне
Е човека си го е обяснил. Влез в меню-то на диаблото (Escape->Options->Video Options-Perspective). Явно не ти стигат всички годинки опит
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2925
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

До колкото разбрах от Google, Perspective Mode няма възможност да се променя, защото видео режима, който използваш е DirectDraw 2D. Perspective Mode в общи линии променя леко оформлението на играта, като и придава по-голяма "дълбочина". За да го активираш отиди в директорията на играта и стартирай файла D2VidTst.exe. След като приключи теста избери Direct3D режим. В момента нямам възможност да го тествам, но от това което виждам при не малко хора е дало резултат

Edit: Извинявам се, чак сега видях, че си си редактирал коментара
И все пак - можеш да споделиш решението на проблема, ако друг играч има същия въпрос.