Извинявам се за тази тема но ми трябва помощ с USB

Всичко, което не намира място в другите форуми. Придържайте се към Diablo II темата в този форум. За други неща, извън тази тема, ползвайте форум Лафче.
Jab4y
Full Member
Full Member
Posts: 531
Joined: Sat Mar 21, 2009 7:21 pm

Post

Както вече казах извинявам се че пускам такава тема в диабло форум но не се ровя в интернет много и незнам друг форум където да ми помогнат... а тук има хора които много разбират.

Проблемът е че USB-то ми не работи... когато сложа нещо ми излиза това:
http://prikachi.com/images/240/2388240j.jpg

Ако някой може да ми помогне моля да ми пише ЛС с скайпа си аз ще го намеря и да ми оправи проблема.

Отново се извинявам и се надявам да не правя повече такива теми
iavor
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Mon Jun 21, 2010 11:27 pm

Post

преинсталираи си пцто и ще оправи явно някои порт ти е заключен след преинстал ще се оправи
Jab4y
Full Member
Full Member
Posts: 531
Joined: Sat Mar 21, 2009 7:21 pm

Post

мерси но искам по някакъв друг начин без преинстал ако може
User avatar
drek
Full Member
Full Member
Posts: 571
Joined: Tue Nov 17, 2009 11:25 am

Post

Добър вече . Пробваи да влезе през Run от там набираш devmgmt.msc от там цъкаш на usniversal serial bus controlers там ти се намират драиверите за usb-портовете даваш дясно копче ==>ъпдеит , one this time only и линдолс сам ще си потарси нови , ако нестане по този начин ми пиши на лс или ме намери в ирс.
User avatar
BnC4aDeL
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1416
Joined: Sun Jan 31, 2010 8:35 am

Post

Първо поне като не знаеш какво е що е, си преведи това, което пише..
Запознат ли с USB - universal serial bus, това не е Порт както си мислят повечето деца... тъй като нещо излиза от компютъра, а е шина.
Има си ограничения в броя на USB, който могат да се заобиколят ( ако мога така да се изразя ) чрез Хъб, какво е хъб > хъб е една малка черна кутийчица в която влиза 1 USB и излизат 4, може и 8, мисля, че има и с 16, но не съм сигура...
За инфото мисля, че максимума такива портове на 1 компютър е 110-130 в този диапазон, не съм в даскало и не си паза тетрадките да ти кажа точната бройка.
Та според мене проблема ти е, стари драйвери, при което ако имаш хъб, както ти изписва ерора,
и той е по голямичък, самото ПС не може да разпознае вече толкова много USB-та..

Edit: http://bg.wikipedia.org/wiki/USB
Ето ти Жабчо линк, какво е Юесби.
User avatar
drek
Full Member
Full Member
Posts: 571
Joined: Tue Nov 17, 2009 11:25 am

Post

и аз мислех , че е от драйварите и затова му дадох пътя откадето да ги ъпдеитне

Пп:Кажи какво е станало после защото има още няколко варианта от който може да е