2 месеца по-късно!!!

Всичко, което не намира място в другите форуми. Придържайте се към Diablo II темата в този форум. За други неща, извън тази тема, ползвайте форум Лафче.
Kesara
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Fri Feb 13, 2009 8:08 pm

Post

...такам я първо Добър вечер!
Какво ме накара да напиша тая тема? ми докато си стоя на работа да си излея душата и най вероятно да получа бан след следващите редове.

Аз съм Бончо Kesara за тези които незнаят, който не му е интересно да не чете.
В една мрачна вечер ми се обади по скайпа Мад, който пък ме свърза с администратора на сървъра ДаркКисс и го убедих ме да пусне царство на сървъра си върхо нашия мод. До тук алл е ОК нали супер кво.
В сървърчето играеха сравнително доста малко хора сравнение със сега както и да е.
аааа забравих да кажа моят акаунт на Мад акаунта на Краси акаунта и на Николай акаунта бяха прехвърлени в другият сървър тва все пак е най-важното нали за тва е цялата дилема все пак
За 1 седмица дойдоха доста хора от малко реклама ся епс-то нз кой ги беше викнал но се досещам кои хора ще си препишат заслугите, майната им ще им кажа.
Аз специално на всички нови усери помагах и се раздавах с квото мога не е тайна че вкарвахме итеми за малак лвл от едитора за да се развият новите играчи НАЧАЛОТО НА ВСЕКИ СЪРВЪР ВИНАГИ ЗАПОЧВА С ВКАРВАНЕ, АКО ЗНАЕТЕ КАК СТАВА ЕСТ ДОРИ И В НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БГ СЪРВЪРИ ДОРИ ИВАН И ИЛИЯН СЪЩО СА АДВАЛИ но ето тук някой хор аще кажат не аз играя от създаването на епс що не си оближете мъдете!
Аз съм един от малкото хра в този сървър които нямат бан в нито 1 сървър в целия свят, а др усери който играят тук са баннати абс от всякъде и нямат къде да играят си траят в момента.
Та да продължа по същество. Привлякох в сървърчето 9 мои познати с уговорката да им хелпна да се развият кой на хардкор кой на софткор ОК
Помогнах им но как??? Мн лесно как, 4 броя едиторни чармове с по 471 екс гайнед, за 1 ден хората имаха герои на по 40 левел и ги облякох естествено, такам по-нататък от тези чармове се възползвах и аз за да си вдигна паладинът който беше умрял предната вечер след като помагах на 1 човек да си бие убер тристрама
такам вдигнах си лвл на героя аз и запазих чармовете в др герой за нови усери когато извикам
ДА МОЖЕХ ДА СТАНА 99 ЛВЛ за 1 ден но къде щеше да е смисълът тогава
и тук някои хора ще кажат той Кесара всичко му едиторно е НЕ Е а тм как е намерил сигурн о си го е аднал ми не съм деца как да се адне предмет който го няма като д2итем демек не е намерен и сейфан.

и какво се случи с моята магьосница ми нищо 3 дни акаунта ми беше локнат и тя изчезна защо питам админа той мълчи после ми вика чакам обяснение, знаеш ли какво е то ти обяснението аз ггледам да ти разрасна сървъра ти ми правиш сечено ми ок то си е за твоя сметка аз на жена си обяснение не давам ти искаш на теб
оо деца деца това са само пиксели 1 игра едни картинки
НО АЗ ОБИЧАМ КАТО СЕ ПРИБЕРА ОТ РАБОТА ДА СЕ ИЗКАПЯ ДАХАПНА ДА СИ ПОИГРАЯ С ДЕТЕТО ДА ПОГОВОРЯ С ЖЕНАТА И ДА СЕДНА ТУК ПРЕД КОМПА ДА ПОИГРАЯ МАЛКО ЛЮБИМАТА МИ ИГРА МРАЗЯ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА ИНТЕРЕСНИ НЕ СЪМ ДЕТЕ, АКО МИСЛИШ ДА ЛЪЖЕТЕ НЯКОИ СИНЪТ МИ МОЖЕТЕ МЕНЕ НЕ!
та какво се случи по нататък някой хора злорадстваха много против мене даже в скайпа се опитваха да ми крещят е не на мене тия
Аз си изтрих героите в акаунтите вие това искахте сега няма по велики от вас нали наи-добрите първите в леадера земете пораснете не се правете на деца
WHY WHY беше изчезнала магьосницата ми складирал съм в нея чармите а не в паладина който ги ползваше демек се оказва че сичките ми герои са ги ползвали карай майната и на играта НО ДОСТОЙНСТВОТО Е ДР НЕЩО!
И така аз влизах от време на време в чат канала да видя кво става и познайте хората който мислих за приятели просто с думи ми забиват нож в гърба ми ок все пак аз си живея с моето семейство а вие в вашия виртуален д2 свят и не трябва да има по велики в сървъра от вас!
та тези хора какви ли не лайна говотиха писаха и продължават все още жалко че не пазя скрийновете но зн ли кво МАЙНАТА ВИ !!!
жалко само за пача с тхт файловете макарче повечето хора могат да наравт промените но ИДЕЯТА е важна
тва е от мене ако се изгубя завинаги значиимам бан.
Good Luck and Have Fun!Impressed
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 262
Joined: Wed Mar 04, 2009 9:17 pm

Post

След 10-тина препрочитания, най-накрая мисля, че разбрах какво си се опитал да напишеш, г-н Бончо. Нищо лично, но си изключително зле с граматиката.. Да караме по същество.

Преди всичко, защо след 2 месеца (съдейки по заглавието на темата), чак сега ревна? Много ми е любопитен отговора на този въпрос и просто нямаше как да го подмина.

Да продължа натам..
4 броя едиторни чармове с по 471 екс гайнед
При това са вкарани под носа на администраторите, което е крайно нагло и не отива на възрастен човек (Спомена, че имаш жена и дете) да прави такива пуберски изцепки.
Сам признаваш, че си ги вкарал през editor, значи все пак знаеш каква е причината да "изчезне" магьосницата ти. Да, съгласен съм, че не заслужаваш да ти се изтрие героя, затова че в него са били намерени такива чармове.. 3 месеца бан + Perm lock би ти отивало повече.

След като си толкова всеотдаен, толкова искаш да помогнеш на всички с предмети и experience, след като разполагаш с текстовите файлове на мода.. Ами вдигни му дропа, вдигни exp-а който се получава 1-70 ниво например.. Дори си можел и да говориш с админ да ги вкара чармовете, въпреки че шанса ти е нищожен, но в крайна сметка най-вероятно си щял да се разминеш с единия отказ предполагам - нищо повече. Вместо това си решил да ги вкарваш тайно в сървъра.. Ами, да ти го кажа аз ако все още не си го разбрал - наказанието ти е напълно заслужено и дори смятам, че си се разминал твърде леко..

Кой от къде е баннат пък въобще не ти влиза в работата и няма как да го знаеш.. Със сигурност има в сървъра доста хора, които могат да играят навсякъде другаде (познатите които аз имам в сървъра нямат бан никъде), но дори и да са с бан в другите сървъри, ако искат да играят там, винаги ще намерят начин, но не.. Те играят в Dreaming. Хм.. Защо ли? Може би защото имаме правила, които следиме да се спазват, а тези които се опитват да ги заобикалят се наказват, но това вече си го разбрал

Относно бана ти.. Не те виждам да присъстваш в бан листа на сървъра, а темата ти тук не нарушава нито едно от правилата на форума. Няма причина да получиш бан.
Никой от нас няма да накаже юзър за това, че казва неща които повечето хора премълчават. Даже напротив.. Аз евала ти правя, че не си част от мнозинството лицемери и лично мога да ти гарантирам, че за това мнение няма да получиш бан

Това което мога да те посъветвам е да преосмислиш постъпката си, да разгледаш ситуацията от всички страни и отново да прецениш кой прав, кой крив.
Kesara
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Fri Feb 13, 2009 8:08 pm

Post

Мило дете кое не разбра от горена писаното нищо лично просто не си чел внимателно ето...

НО АЗ ОБИЧАМ КАТО СЕ ПРИБЕРА ОТ РАБОТА ДА СЕ ИЗКАПЯ ДАХАПНА ДА СИ ПОИГРАЯ С ДЕТЕТО ДА ПОГОВОРЯ С ЖЕНАТА И ДА СЕДНА ТУК ПРЕД КОМПА ДА ПОИГРАЯ МАЛКО ЛЮБИМАТА МИ ИГРА МРАЗЯ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА ИНТЕРЕСНИ НЕ СЪМ ДЕТЕ, АКО МИСЛИШ ДА ЛЪЖЕТЕ НЯКОИ СИНЪТ МИ МОЖЕТЕ МЕНЕ НЕ!

не 3 дни да си стоя кротко без акаунтче знаеш ли че играя тази игра още от 10 годишен когато ми купиха компютър на село и в него имаше играта Дявол Първи, после излезе Хелфайар, Дявол Втори така че тва обичам да правя не обичам да има пречка през времето което релаксирам...
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

Незнам дали бъркам, но от горе написаното разбирам, че някой е излъгал синът ти ?
Kesara
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Fri Feb 13, 2009 8:08 pm

Post

цялата какафония е да разберат всички какво е станало да се изясни проблема и да тегля на тези които ме оплюваха по една п***а майна щото ми писна от тях и тяхната мания за величие да са номер едно в сървъра виждал съм и в други сървъри как са готови да са ноомер 1 какво то и да им коства заради това повечето играят тук те си знаят кои щото са баннати от другаде ма няма страшно след като има 2 героя 99 лвл ще видите неупесуеми л********и е то е близко вече 99 лвл идва идва след 2-3 месеца поне 7-8 уссера ще се изпарят щото бе ще видите сами
аз искам само да разбера що тъпата ми сорка пюююуууу се изпари заради чармите ли наистина щото ако е заради тях ще кажа около 10 героя които са ги ползвали и те ли трябва да се изпарят при положение че сорката ми не ги е ползвала а смитера май щеше дае по добре перм да имам да не ви тровя нервите с л*****а си ма все пак тва ви е работата ако ни няма нас то кво щеше .......
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

Нарушена 6 точка от правилата на форума.
6. Използването на нецензурни думи и изрази ще бъде взимано под особено внимание и постовете/темите/профилите ще бъдат редактирани, а Warn-а на провинилият се потребител ще бъде увеличен с 50%.
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2954
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Sorc-а ти се изпари, защото в sorc-а ти бяха намерени чармовете. Колко героя са ги носили няма как да знаем със сигурност, нали?
цялата какафония е да разберат всички какво е станало да се изясни проблема и да тегля на тези които ме оплюваха по една п***а майна щото ми писна от тях и тяхната мания за величие
Виновен - наказан, разликата между сега и преди е, че тогава знаехме само аз и ти какво всъщност е станало, а сега цялата аудитория на форума. Казах го и преди, това че е изтрит героя е точно защото си помогнал за развитието на сървъра, всеки друг щеше да е с perm ban

Проблема вече е изяснен, при това пред всички, но ситуацията няма да се промени, защото продължавам да смятам, че съм постъпил правилно като съм ти изтрил героя.