Godly k3cbot hammer build

 
Един от оригиналните 5 героя. Той е с меле характер, способен да използва аури, които да го подсилят. Paladin обаче не се ограничава до битки от близки разстояния, а тъкмо обратното - едно от най-успешните развития на този клас герой е Hammerdin, чиято основна атака е Blessed Hammer.

User avatar
forest_beast
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 174
Joined: Tue Nov 22, 2011 7:27 pm

Post

Здравйте,преди няколко дни админа джъстис предложи да се хване на бас,че може за една седмица с 1 бот да изкара руни и тн....
Той каза,че пускал бот с различно облекло от на другите и с други настройки....Реших и аз да си направя този експеримент и си преоблякох бота,защото забелязах недостатъци по него,който не бях съобразил,промених настройките и ето след 48 часа резултата е на лице.За тези часове съм нямал нито 1ftjg и съм имал най-много 6краша(ръновете забравих колко са,защото преди да снимам затворих прозореца,но успеваемоста беше над 90%),за това време от руни изкарах ber,mal,um,3xpul и чарми и рингове,но нищо съществено.

Ето и билда: може да го видите в ютюб,а подробно е разяснен в следващите стъпки
http://www.youtube.com/watch?v=mc3ygc0H ... e=youtu.be

Но преди да ви го представя ето малко инфо за това що са консулите и с какви атаки си служат,колко кръв имат,колко деф,рез
http://diablo2.diablowiki.net/Council_Member

Stats
Strenght - колкото за да си сложите итемите
Dextirity - за 75% блок с Holy Shield
Vitality - всичко останало
Energy - 0

Skills
като на хамър

Items
Weapon - wizzardspike сок с джевел с фхр(ще обесня след малко защо)
Armor - LionHeart
Shield - Zaka сок с джевел с фхр
Helm - Shako с шел руна
Gloves - Trang
Boots - ww
Belt - TG
Amulet - Mara's Caleidoscope
Rings - raven (20 декс+кенот бе фрозен е просто перфектен)
За втори ринг раре с каст,защо?При повечето кецове,който съм виждал получват каст рате само от уизарда и от ръкавиците,което е 70,а фраймът е 75.Грешка,която бях допуснал поне аз преди,сега кецът върти много,много по-бързо с един фрайм отгоре.

Другата грешка,която бях допуснал поне аз е,че с този тип облекло,героят няма фхр.След като му сложих и смалки с фхр 4 качих фрайма на 48 и да ви кажа доста по-добре бие като има фхр......Следващият е чак на 86,но ако някой има излишсни скилари с фхр нека ги слага да гони последен фрайм,аз нямам,затова сложиш 4 броя чисти.

Faster Cast Rate 75% 10 125% 9
Faster Hit Recovery 7 15 27 48 86 200

Отворен съм към всякакви мнения,препоръки,критики,но нека всяко мнение да бъде добре аргументирано,а не от типа защо сложи това,по-добре е онова.Ок ама защо е по-добре?

Това е само съвет Do Whatever The FUCK You Wanna DO