PvP Vindicator/Templar (FoH+Smite)

 
Един от оригиналните 5 героя. Той е с меле характер, способен да използва аури, които да го подсилят. Paladin обаче не се ограничава до битки от близки разстояния, а тъкмо обратното - едно от най-успешните развития на този клас герой е Hammerdin, чиято основна атака е Blessed Hammer.

Cyber12
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Fri Feb 20, 2009 6:47 pm

Post

PvP Vindicator/Templar (FoH+Smite)

Всеки е чувал за разрушителната сила на фиста, но като всеки елементал герой и фистерът се абсорбва лесно и става изключително трудно да победиш противника си. Затова нашият паладин ще за 2ра атака: smite. Така ще се запазят шансовете ни за победа дори и срещу герои с много абсорб.

1 Скил точки

20 Fist Of The Heavens
20 Holy Shock
20 Holy Shield
20 Conviction
1 Sacrifise , Holy Bolt, Zeal, Vengeance, Conversion, Blessed Hammer, Charge, Defiance, Might, Holy Fire, Holy Freeze, Sanctuary, Thorns, Blessed Aim, Concentration = 15
1 Smite *
1+ Fanatism

96 задължителни след това всичко отива за Fanatism

* някои предпочитат да слагат точки на смите отколкото на фанатизъм, но аз предпочитам фанатизъм, защото stun ефекта на смите не работи в пвп а фанатизма добавя повече дмг и иас на точка.

2 Статистики

Strength: Тук всичко зависи от облеклото ви.. При всички случай най-много str иска gilded shield - 89
Dex: Макс блок е задължителен!\
Vita: Останалото
Energy: 0

3 Eкипировка

Helmet: Griffon's eye, Shako, Sock Um rune или Light facet
Armour: Chains Of Honor , Skin of the vipermage(Um или 15allress 7str)
Amulet: Mara's Caleidoscope, Rare с str,dex,ress и скил
Shield: Guilded Shield - няма други
Belt: Spiderweb sash - няма други
Rings: 2Bk rings или 2soj или soj и bk
Boots: Waterwalk
Gloves: Аз предпочитам bloodfist, но може и Trang oul's
Weapon: всякакви скиптри (caduceus, war scepter, divine scepter, ...) със 5 дупки и 3 to Fist Of Heavens ИЛИ Silence (RW). За мен хотото не е оръжие за този билд...
На switch-ь естествено cta и спирит

Charms:
4~5 cs pal с живот останалото смалл с живот, резист

Така направеният паладин не би трябвало да има проблеми с когото и да било
User avatar
Nova
Newbie
Newbie
Posts: 20
Joined: Thu Nov 04, 2010 11:09 am

Post

На този скиптър , който си дал като вариант , а отписваш хотото , какво ще сложиш в тези пет дупки. Не можеш да ги запълниш с light faceti , защото максималните позволени са три. Това обезмисля напълно този тип оръжие , а хотото има доста повече предимства - FCR , resist , all skill , rep life и още доста. Също за фист + смайт не съм съгласен за армора да бъде Coh. По добре енигма - хем няма да дигаш strenght , хем ще имаш телепор , а резистите ще си ги наваксаш чрез смал чарми и хотото. Това е моето мнение :)
DieTard
Newbie
Newbie
Posts: 78
Joined: Thu Oct 21, 2010 7:59 pm

Post

Nova wrote: На този скиптър , който си дал като вариант , а отписваш хотото , какво ще сложиш в тези пет дупки. Не можеш да ги запълниш с light faceti , защото максималните позволени са три. Това обезмисля напълно този тип оръжие , а хотото има доста повече предимства - FCR , resist , all skill , rep life и още доста. Също за фист + смайт не съм съгласен за армора да бъде Coh. По добре енигма - хем няма да дигаш strenght , хем ще имаш телепор , а резистите ще си ги наваксаш чрез смал чарми и хотото. Това е моето мнение :)
Пишеш в тема от Февруари 20, 2009... Това не е v/t, a тотално сбъркан fister.
User avatar
Nova
Newbie
Newbie
Posts: 20
Joined: Thu Nov 04, 2010 11:09 am

Post

Забелязах.