Pure Two-Hand Charger

 
Един от оригиналните 5 героя. Той е с меле характер, способен да използва аури, които да го подсилят. Paladin обаче не се ограничава до битки от близки разстояния, а тъкмо обратното - едно от най-успешните развития на този клас герой е Hammerdin, чиято основна атака е Blessed Hammer.

User avatar
MinimalDmage
Full Member
Full Member
Posts: 458
Joined: Thu Dec 30, 2010 12:42 am

Post

Здравейте... Значи направих си един чарджер в сървара и много ме кефи:) самия му вид всичко и реших да споделя билда си.
Каска: CoA сокната с 2 Jewela 15 ias 15 all rez
Броня: Форти на Любимата ви основа. Аз я направих на кракен шелл 15/15, :) просто мисълта за митичното чудовище кракен което потапя цели кораби с пипалата си, и героя ми който искача от нищото и ви удря с 30к ми се вързва :).
Оръжие: Death на eth decapitator. Мене ми падна един с 15 ед, :( жалко, че death-a не стана перф щеше да е 1000 дмг горна.
Ракавици: БлоодФист..кръв, покачат малко долната граница, хит рековер и най важното 10-те иас който са ни нужни за фрейм на иас.
Колан: Тъндер Год..Стрент=дмг виталити=кръв
Ботушки: Лар Травел..същото освен това адват още дмг.
Рингове: 2 рейвана
Амулет:ХайЛорд

Skills:
Вдигаме си макс Чарджа и синергиите му останалите точки ги слагаме на резист фаяр.
Вече си имаме 10 макс лайт резист от коланчето, за колда няма смисъл понеже и без това колд сорсите ни свалят достатъчно резист затова остава фаяра.

Inventory:
Значи..най добрия вариант е смалки 3max/ar/life и няколко с резист, но понеже имам БвК за този чардж обирам останките, главно го пълня смалки с кръв и резист, не мисля че е фатално понеже той вече прави 30к дмг.

Сигорен съм, че много хора ще ахнат охнат толкова много стр, но просто така се развиха работите с трейда за тая корона пък и все пак стр е = на дмг, но кръвта се наваксва с смалките с лайф.
По реален герой CharleySmith Брат му на Смайтера :D