tencho123 wrote:
може ли някои да ми помогне значи сичко му е 6 о баче като го одарят и излиза от играта някои можели да ми помогне плс хелпп \(
Като пуснеш бота, намираш това ??(F) даваш на него и след това горе имаш нещо като менюта - 6 са. Даваш на третото след това на героя ти който е направен за бота ,и където пише ??(Е)
цъкваш там 1 път и махаш отметките на всичките места и като те ударят няма да излиза ... ако не е това проблема може да е в това колко пъти да пусне магията с която си му задал-> ако е 1 път ще излезе само 1 път като я пусне. Пак влизаш там където ти е героя , но този път даваш на ??PindleSkin?? , след това на ??(А), избираш си най-горе магията която да използва , и отдоло кадето цифрите са 0 и 1 , там където е 1 го правиш на толкова пъти колкото искаш да си пуска магията..
HuKu7oo wrote:
Само за пиндел ли е наместен тоя бот?
Да.
mamy7 wrote:
Имам проблем с бота уш нагласих всичко влиза в играта и исписва следното нещо:
Cannot find scheme for naTuHka,game stopped
Game finished by reason:unknow scheme
Помогнете плс \)
Според мене това е проблем от autod2jsp , а не от pindlebota... аз също имах такъв проблем (същия), но ми го даваше при д2жсп... там проблема е че не намира config file-a на героя ти.. след като го направиш в самата ти папка където са всичките конфиг файлове, го копирай само в папката yamb (това е ако си правил настройките в папката Configs която е)
tencho123 wrote:
може ли някои да ми помогне значи сичко му е 6 о баче като го одарят и излиза от играта някои можели да ми помогне плс хелпп \(
Като пуснеш бота, намираш това ??(F) даваш на него и след това горе имаш нещо като менюта - 6 са. Даваш на третото след това на героя ти който е направен за бота ,и където пише ??(Е)
цъкваш там 1 път и махаш отметките на всичките места и като те ударят няма да излиза ...
McHammer wrote:
Значи, пуснах бота и си бие там нали лефти като го хитнат, но това е разбираемо иначе пък може да умре.
Въпросът ми е къде ще складира итемите, които обира от Пиндел и има ли някаква част от сташа, която трябва да освободя или от инвероторито?
Итемите ти ги складира в сташа ... така ,че там е хубаво да имаш доста място. Иначе няма значение в сташа колко място да има .
beasteh wrote:
а от къде мога да видя лог-а на бот-а какво е вдигал , що е правил ? :mda:
В папката на бота имаш текст файлове с имена pickit ама са текст файлове НЕ ини файл..
ПП: Ако има нещо грешно поправяйте ме : )