d2hackit 2.0 + modul-и
-
- Full Member
Мисля че можеш да си ръниш но на дуел е забранен.
-
- Full Member
Мерси за бързия отговорFeHoMeH\[ wrote: Мисля че можеш да си ръниш но на дуел е забранен.

Ами нали като те накарат да напишеш доларчетата от него ли се получава щот го ползвам за Машийп ?
И ако не е от него от какво е и защо е забранено ?
-
- Newbie
Моля за помощ , някой ако може да ми помогне с проблема свързан с пускането на Год хака ,пробвах всичко но наистина не намирам решение на проблема. Проблема е следния - свалих хака, сложих файловете в папка плугин директорията Диабло2 , И Год мода лоадва, изписва ми обаче в играта, че нямам фуллка ,а съм си напълнил колана с фулки , пробвах какво ли не , имам каска , пълен съм с фулки , влизах излизах от игри от диаблото , писах Год старт Лоад ГОд, командите си работят , направих всичко необходимо и мода би трябвало да работи но продължава да ми изписва "::God:: Warning no Full rejuvination potion found" .Наистина не разбирам защо года не работи , всичко друго работи от .ATX ,героите ме следват ,мога да се портвам в града с команда, дори года пише че си работи но имам предупреждение че нямам фулка в мене което не е вярно.Моля някой да ми помогне да реша проблема, нов съм в сървара, нямам итеми и года наистина ще ми помогне да фармя по лесно в началната фаза от играта. Благодаря
-
- Jr. Member
а модулите от 1вият пост всичките ли са позволени...да попитам щото ми се иска да си инсталирам някой... ??
-
- Newbie
Здравейте искам да попитам направих всичко заредих модула за год направих сървър написах лоад год и ми изписа че модула вече е зареден но не става и знам какъв е проблема проблема е там че незнам какво е ''Full rej potion'' Моля ако накоий може да ми обясни как да използвам това ''Full rej potion'' Моля за помощ мерси предварителноGangs73r wrote: ↑Thu Jan 07, 2010 10:50 pmОт тук можете да свалите d2hackit 2.0,съдържащ god,kick модули.
Сега да обясна за какво служат:
God-Предполагам всички знаете но,това е хак,който не позволява да ви падне кръвта/маната,
само трябва да имате Full rej potion и шапка(няма значение,каква,дори да е скупена)
Пуска се с .Load god / спира се с .God stop / и пак се пуска с .God start/
Kick-Това е модул позволяващ ви да изолзвате магията(skill) kick,прави само 1-2 damage,но е готино
Команди:
.kick left - слага този скил на ляв бутон
.kick right - слага този скил на десен бутон
Ето други,отделни модули:
Winamp module
,с който можете да контролирате winamp-a си докато играете Диабло(повече информация в Readme файла).
Paste module
,позволява ви да Paste/поставите , копиран текс докато сте в диаблото.
killmessage ,когато някои умре ще ми изпише събощение
ATX(Follow),ако искате героя да ви следва,в cow (примерно).
Команди:
.Load Atx(ще ви изкара от играта)
.Atx follow [name]
.Atx follow off [ако искате да спре да ви следва]
.Atx Join [ако иската да влиза в всеки следващ game]
За тези ,които незнаят как да ги си пуснат даден модул : Поставете модула в папката ,където се намира d2hackit ,влезте в Diabo-то и напишете .load името на модула
-
- Newbie
Здравейте искам да попитам направих всичко заредих модула за год направих сървър написах лоад год и ми изписа че модула вече е зареден но не става и знам какъв е проблема проблема е там че незнам какво е ''Full rej potion'' Моля ако накоий може да ми обясни как да използвам това ''Full rej potion'' Моля за помощ мерси предварително
-
- Dreaming Friend
Ето това представлява Full Rejuvenation Potion и се поставя в колана.
-
- Newbie
незнам за вас но на мен този год неми подкарва на win7 help pls!!
-
- Jr. Member
Линка към год-а нещо е здал багажа ... не ми го отваря за вас не знам.
-
- Dreaming Friend
Ето: app.php/downloadsystemdownload?id=5Cecobg wrote:Линка към год-а нещо е здал багажа ... не ми го отваря за вас не знам.
-
- Newbie
Някой има ли работещ линк към d2hackit 2.0 modul-и който е даден от създателя на темата защото не работи линка вече...