Има ли някаде лог кадето се записва какво е падало?
(потърсих в бота но не открих нищо)
ToHkC wrote: Здравейте, аз си настроих бота за контеса с лигхт сорка обаче още в началото като дава на реалм лист да избере дреаминг избира го и пак дава на реалм и това се повтаря. Като цъкна ръчно на баттле нет и от там нататака сичко е 6 само това искам да оправя че като получи еррор бота да не е нужно да му натискам ръчно постоянно баттле нет. Благодаря предварително ще чакам отговор![]()
![]()
![]()
Не съм от разбирачите на ботове но като гледам няма да получих решение на проблема!ToHkC wrote: Здравейте, аз си настроих бота за контеса с лигхт сорка обаче още в началото като дава на реалм лист да избере дреаминг избира го и пак дава на реалм и това се повтаря. Като цъкна ръчно на баттле нет и от там нататака сичко е 6 само това искам да оправя че като получи еррор бота да не е нужно да му натискам ръчно постоянно баттле нет. Благодаря предварително ще чакам отговор![]()
![]()
![]()
Да мерси много ми помогна...RaGe wrote: Чрез YAMB ги настрои
Еми аз съм си с аутостартер скрипта но неиска седи си в гателаи менюто и в маин менюто. Единственото което мога да кажа е че с другия скрипт стартер__ дет е влиза си в баттле нет прави игра ама като влезе ми изписва някви работи. Че мисълта ми е че нещо явно трябва да го добавя от стартер__ което го няма в ауто стартера ама незнам какво точно помогниziro wrote: Не съм от разбирачите на ботове но като гледам няма да получих решение на проблема!
Единствената идея която имам е http://prikachi.com/images/673/2993673M.jpg
И при мен не искаше да влиза но като промених starter script на autostarter и се оправи!