Настройка на Yamb - D2JSP

Ботове, хакове и всякакви допълнителни инструменти, които не са в разрез с правилата на сървъра.
Vengeance
Full Member
Full Member
Posts: 257
Joined: Fri Sep 16, 2011 4:43 pm

Post

По принцип е добре да ползваш чисто ядро на d2jsp н.п 45.29 или 49.52 и допълнително да добавиш YAMB версията, която искаш защото в някои случаи кодът е твърде модифициран в новата версия и може да даде Exception error .
Multigroup
Newbie
Newbie
Posts: 24
Joined: Thu Jul 07, 2011 5:46 am

Post

Vengeance dai si skype napravo da ti pratq configuration faila 6toto e mnogo d1l1g moje li ?

User avatar
Borsuko
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 125
Joined: Fri Oct 14, 2011 2:03 pm

Post

Добре, хайде споделете от каде мога да намеря най-новия Д2ЖСП? Каде ли не търсих, какво ли не правих, никаде го няма.
Няма ситуации без изход, просто има ситуации от които изходът не ни устройва!
User avatar
jepeto
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 879
Joined: Sun Aug 15, 2010 10:34 pm

Post

Vengeance wrote: По принцип е добре да ползваш чисто ядро на d2jsp н.п 45.29 или 49.52 и допълнително да добавиш YAMB версията, която искаш защото в някои случаи кодът е твърде модифициран в новата версия и може да даде Exception error .
Ще се кажеш ли кой файлове имаш предвид под "чисто ядро на d2jsp" и да препоръчаш читава версия на Yamb..Използвам версията 45.29 И ми дава ерори...Изключва се без причина и седи тъка http://prikachi.com/images/850/4311850h.jpg
и се ресва след 20-30 минути,а е доста досадно :)
User avatar
himikyt
Newbie
Newbie
Posts: 67
Joined: Sat Sep 17, 2011 9:42 pm

Post

Колеги някой може ли да сподели коя беше командата когато помощника/мерка на бота умре, по пътя или докато чисти, да не излиза от играта? :)
Multigroup
Newbie
Newbie
Posts: 24
Joined: Thu Jul 07, 2011 5:46 am

Post

Проблема ми е следния: пускам близзард сорс на бал бот всичко е ок обаче не дава п и тп какво да правя?
User avatar
joko
Newbie
Newbie
Posts: 70
Joined: Wed Feb 23, 2011 9:20 pm

Post

Искам да попитам че четох четох и така и не разбрах дали можеме да ползваме ГОД + Yamb - D2JSP?Благодаря.
User avatar
sensational
Full Member
Full Member
Posts: 624
Joined: Fri Dec 17, 2010 3:12 am

Post

joko wrote: Искам да попитам че четох четох и така и не разбрах дали можеме да ползваме ГОД + Yamb - D2JSP?Благодаря.
Не
User avatar
jepeto
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 879
Joined: Sun Aug 15, 2010 10:34 pm

Post

Цитат на: Vengeance в Сряда, 25 Януари 2012, 19:09:57
По принцип е добре да ползваш чисто ядро на d2jsp н.п 45.29 или 49.52 и допълнително да добавиш YAMB версията, която искаш защото в някои случаи кодът е твърде модифициран в новата версия и може да даде Exception error .
Ще се кажеш ли кой файлове имаш предвид под "чисто ядро на d2jsp" и да препоръчаш читава версия на Yamb..Използвам версията 45.29 И ми дава ерори...Изключва се без причина и седи тъка http://prikachi.com/images/850/4311850h.jpg
и се ресва след 20-30 минути,а е доста досадно

Бъмп :D
Vengeance
Full Member
Full Member
Posts: 257
Joined: Fri Sep 16, 2011 4:43 pm

Post

И какви са тези грешки ?

Относно честите крашове, може би не си настроил autostarter правилно .

А под чисто d2jsp визирам core версия - без добавки като YAMB или XP и прочие .
User avatar
jepeto
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 879
Joined: Sun Aug 15, 2010 10:34 pm

Post

Като ми удари големи краш или не се пуска или чака 20 мин..
alxndr92
Newbie
Newbie
Posts: 35
Joined: Sat Jan 14, 2012 9:44 pm

Post

Пуснах мефобот и като се върнах гледам бота накупил 5-6 каски 3 to shadow discipline (fubar) и още 1-2 claws 3 to traps/shadow d.! Само 3 то трапс ми вършат работа.. Къде по скриптовте да намеря и да изкюча или да наглася какво да копува от мерчантие :? :? погледнах в bmShopIt_XP.ini обаче там никаде не пише за helms.. и затова се чуда от къде бота чете какво да копува, като в това ини не пише за хелмс нищо :( :?:?:?
Multigroup
Newbie
Newbie
Posts: 24
Joined: Thu Jul 07, 2011 5:46 am

Post

Хора помогнете. проблем с бал бот. Влиза бие до вторите консули и излиза от играта защо? пак е на пълна кръв мана ..
Vengeance
Full Member
Full Member
Posts: 257
Joined: Fri Sep 16, 2011 4:43 pm

Post

YAM_MaxGameLength = ?

Каква стойност е зададена тук ?
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

Максималното време, за което бота ще остане в играта (в секунди). След като времето изтече бота автоматично излиза от играта.
User avatar
SGPB75
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 101
Joined: Thu Sep 29, 2011 2:38 am

Post

Може ли някой да ми помогне като ми каже какво точно да напиша за да вдига бота следните неща:
Супериор монарси \ Берсерк акс 5 дупки или без \ Колусус блейд 5 дупки или без (ако може едновременно да ги вдига и супериор , нормални , етх и не етх ще е доста добре)?!?!?!
Предварително Благодаря!!!
Vengeance
Full Member
Full Member
Posts: 257
Joined: Fri Sep 16, 2011 4:43 pm

Post

whites.nip

Name = Berserker Axe : Quality <= Superior : Sockets = 5 : Flag != Eth \ 5 socket Weapon for Grief /<= означава, че събира освен superior и normal/

Ако ползваш старият snagit_XP обаче, там вече конструкцията изглежда по друг начин и трябва да потърсиш кодовете в темата bmitems.ini .
User avatar
SGPB75
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 101
Joined: Thu Sep 29, 2011 2:38 am

Post

Vengeance със стария съм , все пак съм ти благодарен за помощта!Предполагам аналогични са нещата и ще пробвам няколко различни варианта , надявам се накрая да стане?!
MOSHIC
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Wed Feb 15, 2012 8:37 pm

Post

Здравейте.Аз имам следния проблем :

Error : YAM_Exception : name = ReferenceError, message = Cold is not defined

Мисля,че направих настройките правилно и не мога да разбера от къде се появява тази грешка :)
alxndr92
Newbie
Newbie
Posts: 35
Joined: Sat Jan 14, 2012 9:44 pm

Post

MOSHIC wrote: Здравейте.Аз имам следния проблем :

Error : YAM_Exception : name = ReferenceError, message = Cold is not defined

Мисля,че направих настройките правилно и не мога да разбера от къде се появява тази грешка :)
написал си нещо което не трябва! "Cold" си написал грешно. Или е с малки букви, или трябва да напишеш true или false вместо cold.....