Настройка на Yamb - D2JSP
-
- Full Member
По принцип е добре да ползваш чисто ядро на d2jsp н.п 45.29 или 49.52 и допълнително да добавиш YAMB версията, която искаш защото в някои случаи кодът е твърде модифициран в новата версия и може да даде Exception error .
-
- Newbie
Vengeance dai si skype napravo da ti pratq configuration faila 6toto e mnogo d1l1g moje li ?
-
- Jr. Member
Добре, хайде споделете от каде мога да намеря най-новия Д2ЖСП? Каде ли не търсих, какво ли не правих, никаде го няма.
Няма ситуации без изход, просто има ситуации от които изходът не ни устройва!
-
- Sr. Member
Ще се кажеш ли кой файлове имаш предвид под "чисто ядро на d2jsp" и да препоръчаш читава версия на Yamb..Използвам версията 45.29 И ми дава ерори...Изключва се без причина и седи тъка http://prikachi.com/images/850/4311850h.jpgVengeance wrote: По принцип е добре да ползваш чисто ядро на d2jsp н.п 45.29 или 49.52 и допълнително да добавиш YAMB версията, която искаш защото в някои случаи кодът е твърде модифициран в новата версия и може да даде Exception error .
и се ресва след 20-30 минути,а е доста досадно

-
- Newbie
Колеги някой може ли да сподели коя беше командата когато помощника/мерка на бота умре, по пътя или докато чисти, да не излиза от играта? 

-
- Newbie
Проблема ми е следния: пускам близзард сорс на бал бот всичко е ок обаче не дава п и тп какво да правя?
-
- Newbie
Искам да попитам че четох четох и така и не разбрах дали можеме да ползваме ГОД + Yamb - D2JSP?Благодаря.
-
- Full Member
Неjoko wrote: Искам да попитам че четох четох и така и не разбрах дали можеме да ползваме ГОД + Yamb - D2JSP?Благодаря.
-
- Sr. Member
Цитат на: Vengeance в Сряда, 25 Януари 2012, 19:09:57
По принцип е добре да ползваш чисто ядро на d2jsp н.п 45.29 или 49.52 и допълнително да добавиш YAMB версията, която искаш защото в някои случаи кодът е твърде модифициран в новата версия и може да даде Exception error .
Ще се кажеш ли кой файлове имаш предвид под "чисто ядро на d2jsp" и да препоръчаш читава версия на Yamb..Използвам версията 45.29 И ми дава ерори...Изключва се без причина и седи тъка http://prikachi.com/images/850/4311850h.jpg
Бъмп
Ще се кажеш ли кой файлове имаш предвид под "чисто ядро на d2jsp" и да препоръчаш читава версия на Yamb..Използвам версията 45.29 И ми дава ерори...Изключва се без причина и седи тъка http://prikachi.com/images/850/4311850h.jpg
Бъмп

-
- Full Member
И какви са тези грешки ?
Относно честите крашове, може би не си настроил autostarter правилно .
А под чисто d2jsp визирам core версия - без добавки като YAMB или XP и прочие .
Относно честите крашове, може би не си настроил autostarter правилно .
А под чисто d2jsp визирам core версия - без добавки като YAMB или XP и прочие .
-
- Sr. Member
Като ми удари големи краш или не се пуска или чака 20 мин..
-
- Newbie
Пуснах мефобот и като се върнах гледам бота накупил 5-6 каски 3 to shadow discipline (fubar) и още 1-2 claws 3 to traps/shadow d.! Само 3 то трапс ми вършат работа.. Къде по скриптовте да намеря и да изкюча или да наглася какво да копува от мерчантие :? :? погледнах в bmShopIt_XP.ini обаче там никаде не пише за helms.. и затова се чуда от къде бота чете какво да копува, като в това ини не пише за хелмс нищо
:?:?:?

-
- Newbie
Хора помогнете. проблем с бал бот. Влиза бие до вторите консули и излиза от играта защо? пак е на пълна кръв мана ..
-
- Full Member
YAM_MaxGameLength = ?
Каква стойност е зададена тук ?
Каква стойност е зададена тук ?
-
- Dreaming Friend
Максималното време, за което бота ще остане в играта (в секунди). След като времето изтече бота автоматично излиза от играта.
-
- Dreaming Friend
Може ли някой да ми помогне като ми каже какво точно да напиша за да вдига бота следните неща:
Супериор монарси \ Берсерк акс 5 дупки или без \ Колусус блейд 5 дупки или без (ако може едновременно да ги вдига и супериор , нормални , етх и не етх ще е доста добре)?!?!?!
Предварително Благодаря!!!
Супериор монарси \ Берсерк акс 5 дупки или без \ Колусус блейд 5 дупки или без (ако може едновременно да ги вдига и супериор , нормални , етх и не етх ще е доста добре)?!?!?!
Предварително Благодаря!!!
-
- Full Member
whites.nip
Name = Berserker Axe : Quality <= Superior : Sockets = 5 : Flag != Eth \ 5 socket Weapon for Grief /<= означава, че събира освен superior и normal/
Ако ползваш старият snagit_XP обаче, там вече конструкцията изглежда по друг начин и трябва да потърсиш кодовете в темата bmitems.ini .
Name = Berserker Axe : Quality <= Superior : Sockets = 5 : Flag != Eth \ 5 socket Weapon for Grief /<= означава, че събира освен superior и normal/
Ако ползваш старият snagit_XP обаче, там вече конструкцията изглежда по друг начин и трябва да потърсиш кодовете в темата bmitems.ini .
-
- Dreaming Friend
Vengeance със стария съм , все пак съм ти благодарен за помощта!Предполагам аналогични са нещата и ще пробвам няколко различни варианта , надявам се накрая да стане?!
-
- Newbie
Здравейте.Аз имам следния проблем :
Error : YAM_Exception : name = ReferenceError, message = Cold is not defined
Мисля,че направих настройките правилно и не мога да разбера от къде се появява тази грешка
Мисля,че направих настройките правилно и не мога да разбера от къде се появява тази грешка

-
- Newbie
написал си нещо което не трябва! "Cold" си написал грешно. Или е с малки букви, или трябва да напишеш true или false вместо cold.....MOSHIC wrote: Здравейте.Аз имам следния проблем :
Мисля,че направих настройките правилно и не мога да разбера от къде се появява тази грешка![]()