Настройка на Yamb - D2JSP
-
- Newbie
Имам проблем с близард сорс. Всики път като направи игра сменя оръжието, и така ръни, нищо че нямам второ оръжие.
-
- Newbie
Имам следния проблем. Всичко си върви точно добавят ме в приятели lifewatch и другия конфиг също са настроени, но когато чака в чата и му пишат да влезе един къде си не иска и стои на едно място... Как мога да го оправя?
Niente e impossibile il cielo e il limite!
-
- Dreaming Friend
Виж тези неща дали са ти така :
YAM_WaitInChat=true;
YAM_TPMsg="tp up";
WaitForPortal=true;
YAM_UseFriendsList=false;
PublicMode = 1;
Другия вариант е да си объркал името на водача.
YAM_WaitInChat=true;
YAM_TPMsg="tp up";
WaitForPortal=true;
PublicMode = 1;
-
- Newbie
Пак не става, мъчих го всякак, но не иска и това е... От къде другаде може да му се цака работата?Bat Veso wrote:Виж тези неща дали са ти така :
YAM_WaitInChat=true;
YAM_TPMsg="tp up";
WaitForPortal=true;
PublicMode = 1;
Niente e impossibile il cielo e il limite!
-
- Full Member
YAM_Leaders файла провери дали името на водача е изписано дословно както е /малки, големи букви/ .
Също така ако ползваш по нова версия d2jsp и YAMB името на лидера се задава също в Edit менюто на профила на бота Follow Bot options -> Leader name . Като последен вариант добавил ли си го във френдлиста ?
Също така ако ползваш по нова версия d2jsp и YAMB името на лидера се задава също в Edit менюто на профила на бота Follow Bot options -> Leader name . Като последен вариант добавил ли си го във френдлиста ?
-
- Newbie
Имам следния проблем - при пускане на Follow Baal bot ми сече ужасно много постоянно и не мога да разбера от къде е проблема. С Win 7 съм с 2.8 двуядрен процесор+6ГБ рам + ATI RADEON HD 5470 и ми лаги ужасно много не мога просто да си го обясня.Ако някой може да помогне ще съм му много благодарен 

-
- Newbie
а бе как да направя да взима итеми днес на бал бота падна виперче и не го взе>
-
- Newbie
ot snaggita se prai kvo da zima bota i kvo nekzteam wrote:а бе как да направя да взима итеми днес на бал бота падна виперче и не го взе>
-
- Dreaming Friend
Отравяш си пикит-а или зоид-а и го променяш. Ако има ; пред реда с Viper-а ги махаш, и евентуално добававяш Pickup=True като допълнителен ред, ако няма..
"-Ама аз си имам гадже.."
"-Абе то и аз имам цветен телевизор в нас, ама ходя на кино нали..."
"-Абе то и аз имам цветен телевизор в нас, ама ходя на кино нали..."
-
- Jr. Member
Здравейте,пуснал съм пит през д2жсп,но героя като влезе в пещерата и някой минион го удари тои директно излиза и прави нова игра,а в лога пише LifeWatchXp : Checking due to low life! Защо така се получава?С д2жсп за уин 7 съм,настоил съм всичко както трябва,но уви..
-
- Full Member
Отваряш файла със скрипта на бота и намираш този ред:m17akaaa wrote:Здравейте,пуснал съм пит през д2жсп,но героя като влезе в пещерата и някой минион го удари тои директно излиза и прави нова игра,а в лога пише LifeWatchXp : Checking due to low life! Защо така се получава?С д2жсп за уин 7 съм,настоил съм всичко както трябва,но уви..
Code: Select all
var LW_ChickenLife = 500
Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
-
- Jr. Member
Не е и от това зададено му е на 450...
-
- Full Member
Ем това означава че бота ти е слаб, (Няма кръв, няма резисти и т.н.) Поне друго обяснение аз не намирам[@3711 wrote: t_id=2315 msg_id=79252 date=1351445366]Не е и от това зададено му е на 450...

-
- Jr. Member
Мне 4200 лайф всички резисти са ми на 75..
-
- Jr. Member
Сега пък друг проблем излезе.Значи като оставя бота да ръни през нощта като го видя към 6-7 сутринта той е запецнал на select gateway. Но като съм на компютъра и съм го пуснал да ръни този проблем не го прави...
-
- Full Member
Този проблем се появява след рестарта който е 12 часа. Изхвърля героя от акаунта и той започва да цикли на select gateway. Имаше начин да се оправи, но сега не се сещам. Ако се сетя ще го напиша[@3711 wrote: t_id=2315 msg_id=79285 date=1351598512]Сега пък друг проблем излезе.Значи като оставя бота да ръни през нощта като го видя към 6-7 сутринта той е запецнал на select gateway. Но като съм на компютъра и съм го пуснал да ръни този проблем не го прави...

-
- Dreaming Friend
Запецва на select gateway, защото бота няма опция да си избира Dreaming server-a да се кънектне. Преименувай името на сървър Dreaming на някой зададените в d2jsp-то, направи го да избира този сървър и край с проблемите.
-
- Jr. Member
А къде мога да видя кои са зададени в д2жсп-то?