Бот за следене
-
- Newbie
Здравейте от скоро играя Д2 много ми е готино,направих си нови 2-ва героя и трябва да им бия крави .... Възможно ли е някой да ми даде Бот за следене (Follow мисля ,че се казва) и да ми обясни какво точно се прави и къде се слагат файловете.Благодаря много.... Ако може същото за Баал Бот и пак да ми се обясни.Благодаря ви много предварително
-
- Dreaming Friend
относно бота за следене - виж pomoshtni-prilojeniq/topic2154.htmlJohnny-BraVo wrote: Здравейте от скоро играя Д2 много ми е готино,направих си нови 2-ва героя и трябва да им бия крави .... Възможно ли е някой да ми даде Бот за следене (Follow мисля ,че се казва) и да ми обясни какво точно се прави и къде се слагат файловете.Благодаря много.... Ако може същото за Баал Бот и пак да ми се обясни.Благодаря ви много предварително
ATX се казва това , което ти е нужно.
За баал бот се разрови в google търси yamb ..
mite e
-
- Newbie
Няма такава страница исписва ми Session verification failed. Please try logging out and back in again, and then try again.pwnt wrote: ↑Sat Jan 30, 2010 9:23 amотносно бота за следене - виж pomoshtni-prilojeniq/topic2154.htmlJohnny-BraVo wrote: Здравейте от скоро играя Д2 много ми е готино,направих си нови 2-ва героя и трябва да им бия крави .... Възможно ли е някой да ми даде Бот за следене (Follow мисля ,че се казва) и да ми обясни какво точно се прави и къде се слагат файловете.Благодаря много.... Ако може същото за Баал Бот и пак да ми се обясни.Благодаря ви много предварително
ATX се казва това , което ти е нужно.
За баал бот се разрови в google търси yamb ..
-
- Dreaming Friend
mite e
-
- Newbie
Тоз немога да го накарам да тръгне или нещо не правя както трябва или незнам
-
- Newbie
-
- Newbie
и аз имам подобен проблем дал съм му да следва Trafficante или как беше и си прави някфи негови измислени гамета с пароли някфи хелп
-
- Full Member
Johnny-BraVo wrote: Здравейте от скоро играя Д2 много ми е готино,направих си нови 2-ва героя и трябва да им бия крави .... Възможно ли е някой да ми даде Бот за следене (Follow мисля ,че се казва) и да ми обясни какво точно се прави и къде се слагат файловете.Благодаря много.... Ако може същото за Баал Бот и пак да ми се обясни.Благодаря ви много предварително
-
- Newbie
трябва ми малко помощ за follow bot . Правч вси4ко както трчбва даже 1 пич ми помогна с team viewer и след това като пусна ауто ексето ми дава " diablo II not loaded , run game before installing " . как мога да го оправя за да ми тругне бота?
-
- Dreaming Friend
Я само ме светни с каква операционна система си 
Ако си с Windows 7 пробвай с закачената тема - За бр бот за Windows 7, че и аз бях така и от там си го оправих
Другия вариант е нещо да си изпуснал при кракване, копиране на файла в уиндоус дайректорията.

Ако си с Windows 7 пробвай с закачената тема - За бр бот за Windows 7, че и аз бях така и от там си го оправих