Здравейте.
Искам да попитам защо бота като бие консулите излиза и нищо не прибира? дори голда не взима ... и се движи все едно се телепортва ама бавно а е без енигма .. все едно ми го показва на снимки се мести ... и не прибира никакви итеми ... ако може някой да help .. дори руни не събира Help -.^
K3c проблем
-
- Full Member
Айде помогнете днеска де 26 прегледа и никoй не help ..
-
- Jr. Member
Виж случайно дали файла zoid.dll си е на мястото в папката на бота, ако не е там значи антивирусната ти го трие..
-
- Full Member
Всичко е там 1000%
нещо друго е незнам и аз какво айде help някои ... зоид ини и зоид длл са там сичко си е там аз съм я оправил антивирусната от кфо друго да е...

-
- Dreaming Friend
ако питаш мен си го изтегли на ново и опитай да го подкараш както пише в темата БЕЗ ДА ПИПАШ НИЩО останало което не е казано в темата 

....
-
- Full Member
Опитах всичко но пак не става да сабира итемите, които падат. Дори голда не сабира..... някакъв друг е проблема......
-
- Newbie
Най-добрия вариант според мен е да си свалиш друг бот
-
- Full Member
Свалих си нов к3ц пак нали от сървъра и пак не става не събира тъпите итеми ..... ЩО ТАКААААААААА :punish: (fubar) 
Ще те помоля за вбъдеще да се въздържаш от такива груби реплики.Както виждаш хората се опитват да ти помогнат за решаването на проблема ти...а ти едва ли не изкарваш тях виновни,че бота ти не събира.Проблема е само и единствено при теб,така,че никой не ти е виновен!

Ще те помоля за вбъдеще да се въздържаш от такива груби реплики.Както виждаш хората се опитват да ти помогнат за решаването на проблема ти...а ти едва ли не изкарваш тях виновни,че бота ти не събира.Проблема е само и единствено при теб,така,че никой не ти е виновен!
-
- Full Member
Не съм казал нищо за някой човек ? просто не знам как може никoй да не знае проблема
и казах една дупа \"тъпи\" това не е груба реплика хаха...
Не става въпрос за "тъпи",просто самия ти пост прозвуча грубо и едва ли не,ние сме ти виновни,че не ти работи бота както трябва. :laugh:

Не става въпрос за "тъпи",просто самия ти пост прозвуча грубо и едва ли не,ние сме ти виновни,че не ти работи бота както трябва. :laugh:
-
- Dreaming Friend
Ако има някакъв проблем с вдигането на предметите, то файла zoid.dll е изтрит от антивирусната ти програма или нещо друго го блокира. Съжалявам, но не знам повече по този въпрос. Лично аз съм с НОД32 и нямам никакви проблеми с файла.
-
- Full Member
Ами не е от нея щото аз я спирам като си пусна компа да видя дали ще стане бота и пак не става... ся го дръпнах инсталлнах ама преди това си спрях антивирусната и пак нестава нещо друго е ...
ПС: Мичкие не казвам че вие сте виновни просто се нервя на бота ... знам че причината е в мене просто незнам каква и вие не знаете за това си обиждам не вас :mda:
ПС: Мичкие не казвам че вие сте виновни просто се нервя на бота ... знам че причината е в мене просто незнам каква и вие не знаете за това си обиждам не вас :mda:
-
- Newbie
Не е само при теб и при мен е така и пробвах поне 5 бота а 1 друг k3c нещеше да префарля в Stash-a иначе обира gold и всичко
-
- Newbie
A аз дори нямам антивирусна програма не излизайте с това че антивирусната била проблема