значи сигурно четвърти ден пускам к3ц бот-а прави по над 500 ръна но проблема е че не взима нищо ...
някой ако може да помогне ще съм благодарен \(
проблем с к3ц бот-а
-
- Dreaming Friend
....
-
- Full Member
Е кфо да я гледа там не се дава отговор какво му има
и тоя път не си мисли че те обиждам или нещо такова хахахаха :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste:

-
- Dreaming Friend
Ако това за анти-вирусната програма не му е проблема да сподели.Другия вариант е да няма Pickit.ini или...или не знам.Все пак се очаква някой да помогне а не да критикува.Като не можеш да помогнеш-"Back" и това е..
....
-
- Newbie
значи още 1 нещо забелязах
следях нарочно бота дига итемите но ги мята пред ковчежето също така не дига и лвл не е от анти-вирусната програма спирам я смених 2-3 бота но пак същото има си всички файлове...
следях нарочно бота дига итемите но ги мята пред ковчежето също така не дига и лвл не е от анти-вирусната програма спирам я смених 2-3 бота но пак същото има си всички файлове...
-
- Dreaming Friend
Погледни да ли ти липсва zoid.dll :mda: Туи че не дига лвл не си го облякал както трябва и за туи мре толкоз мно пати
От zpickit.ini си настроиваш кво да ти зема бота 

-
- Jr. Member
С каква антивирусна си???Някои антивирусни разчитат zoid.dll-то като вирус и го изтриват....а без този файл ботовете не вдигат предмети!!Аз например съм с Нод и на мене в началото ми го триеше...,но изключвам Антивирусната и вече нямам проблеми(Ако си с ХР Операционна система не те съветвам да изключваш Антивирусната!!!)),но все пак ако си с Виста(самата ОС има ядро на защита и няма опасност да се зарази)можеш спокойно да я изключваш!!!chefomws wrote: значи сигурно четвърти ден пускам к3ц бот-а прави по над 500 ръна но проблема е че не взима нищо ...
някой ако може да помогне ще съм благодарен \(
Надявам се да съм помогнал!!
-
- Dreaming Friend
Аз сам на XP и бях с нод докато не ми преба systesm за туи нод DELETE !iwannadie wrote: С каква антивирусна си???Някои антивирусни разчитат zoid.dll-то като вирус и го изтриват....а без този файл ботовете не вдигат предмети!!Аз например съм с Нод и на мене в началото ми го триеше...,но изключвам Антивирусната и вече нямам проблеми(Ако си с ХР Операционна система не те съветвам да изключваш Антивирусната!!!)),но все пак ако си с Виста(самата ОС има ядро на защита и няма опасност да се зарази)можеш спокойно да я изключваш!!!
Надявам се да съм помогнал!!
-
- Newbie
Аз пък карам над година с нод и си пускам ботовете без проблем
Просто файловете които трие ги слагаш в листата да не ги пипа и всичко си е наред \)

-
- Dreaming Friend
Само едно нещо щети кажа тез които праят вируси те праят антивирусни просто малцина го знаятSiXKiLLeR wrote: Аз пък карам над година с нод и си пускам ботовете без проблемПросто файловете които трие ги слагаш в листата да не ги пипа и всичко си е наред \)

-
- Newbie
добре разбрах от къде е проблема
значи в "zpickit" разгледах го и преди го правех но като видях че на руните е нагласено на true мислих че всичко друго си е ок но поразгледах и... нищо не беше настроено
та ако някои може да ми прати настроен "zpickit" или да ми обясни как се настройва ще съм мн благодарен
извинете ме че нахалствам но съм си дете идиотче още от малък
значи в "zpickit" разгледах го и преди го правех но като видях че на руните е нагласено на true мислих че всичко друго си е ок но поразгледах и... нищо не беше настроено
та ако някои може да ми прати настроен "zpickit" или да ми обясни как се настройва ще съм мн благодарен
извинете ме че нахалствам но съм си дете идиотче още от малък

-
- Newbie
И аз имам проблем с к3ц-а...
Отначало тръгва , говори с Хратли , и излиза направо от играта... някакви идеи? (fubar)
Отначало тръгва , говори с Хратли , и излиза направо от играта... някакви идеи? (fubar)
-
- Dreaming Friend
Да, да изчакаш ида видиш дали продължава да ръни в следващата игра. 

-
- Newbie
Не от сървара - от играта излиза направо... изчезва диаблото...