Как да
-
- Jr. Member
Значи като пусна бота нали тръгва си всичко но когато минат 30-40 мин ми изписва д2 спря да работи.. и трябва да го пускам на ново пък през нощта няма как да ставам да го пускам постоянно защо се получава така и как мога да го оправя ако изобщо може \[
п.п. благодаря предварително ]
п.п. благодаря предварително ]
-
- Full Member
нямам папка плугинBlaCkiT wrote: Имам следният проблем със 7-цата съм и не мога да подкарам d2jsp-то... след като го настроя и цъкна на бутона старт, показва се за миг началния скрийн на играта затваря се, и ми излиза следният ерор: "Diablo II not loaded, run game BEFORE installing" четох темата от началото видях, че още 1 човек имаше като моя проблем Мики му беше дал някакъв solution но при мен това не проработи... Ако случааайно някой знае какви други може да са причините, нека ги сподели!
отметнал съм д2 лоадер
диаблото ми е инсталирано не разархивирано
някаква идея някой ?
-
- Sr. Member
копирали d2jsp.dll фаила в систем и в систем32 в директивите на линдолса ?sensational wrote: нямам папка плугин
отметнал съм д2 лоадер
диаблото ми е инсталирано не разархивирано
някаква идея някой ?
-
- Full Member
дам всичко е направено по темата

-
- Full Member
същата работа \(missing wrote: Пробвай с друг лоадер...
-
- Newbie
Аз искам да попитам за Фалоу бота някои има ли представа дали тръгва и как на Уин 7 64 бита!?!?! Аз съм с такъв уин и ми дава следния Error (Diablo 2 its not loaded.Run Game befor start (или нещо такова)) ако някои може да помогне с нещо моля дайте съвети ще пробвам всичко
П.С. Мерси предварително !

П.С. Мерси предварително !

-
- Dreaming Friend
С този бот ли си? (от темата)
....
-
- Newbie
Да точно него изтеглих ... и все пак ако имате някакъв съвет ще опитам пак ... Мерси 

-
- Dreaming Friend
Друг съвет няма от къде да се измъдри. Освен да прегледаш отново темата и да си намериш грешката която явно си допуснал някъде. 

....
-
- Full Member
при мен се оправи.. трябва да спреш изцяло антивирусната дори и да се води от тия " не пречат на игрите" защото съм с аваст а тя е от тези не пречещите \)
-
- Newbie
Търся помощ от някой запознат. Прочетох сума ти теми и тук, и в гугъл.
Като стартирам "makecdkeyhash.exe" и цъкна "Make CD key hash" ми излиза това съобщение: *** ERROR :- -12 (0) ***
Папката Plugin съм я махнал, ползвам D2 Loader 1.10.
Въпросът ми е: Как да кракна бота при наличието на гореспоменатия проблем?
Мерси предварително!
Като стартирам "makecdkeyhash.exe" и цъкна "Make CD key hash" ми излиза това съобщение: *** ERROR :- -12 (0) ***
Мерси предварително!
-
- Full Member
По лесно е триеш диаблото качваш го на наново в посоченото място от самата игра и след това кракваш би трябвало да стане без проблеми, но има и друг начин който не всеки път действа (пробвал съм и при мен не се получава)Сребрин wrote: Търся помощ от някой запознат. Прочетох сума ти теми и тук, и в гугъл.
Мерси предварително!
Start menu -> cmd -> regedit -> HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Blizzard Entertainment -> Diablo II -> New -> String Value
Name: InstallPath
Type: REG_SZ
Data: тук пишеш директорията, която искаш да ти е installpath
дано съм помогнал

-
- Newbie
Да, този метод го прилових, но не стана. Сега ще опитам с преинсталация... Мерси!
-
- Dreaming Friend
Хах, *sensational този метод, който посочи няма вариант да не стане, поради простата причина, че това не ти е някаква игричка или редене на карти да ти бъгне нещо, това са регистрите на windowsa, там каквото кажеш - това става, омажеш ли нещо - омазваш всичко. Като не можете да го направите като хората, е няма как да стане.
Първия проблем, който ми идва на ум, който е от вас и за това не ви става врътката с регистрите е, че имате две-три папки с диабло-та, на една от тях и задавате, че String на installpath ще бъде да речеме d:/games/nababatifarchiloto/nadqdotibinokala, но бр бота го пускате от друга икона на диабло-то, която е в друга папка.. Отделно има куп други, неща от който може да ви се получи така.
Първия проблем, който ми идва на ум, който е от вас и за това не ви става врътката с регистрите е, че имате две-три папки с диабло-та, на една от тях и задавате, че String на installpath ще бъде да речеме d:/games/nababatifarchiloto/nadqdotibinokala, но бр бота го пускате от друга икона на диабло-то, която е в друга папка.. Отделно има куп други, неща от който може да ви се получи така.
-
- Newbie
излиза Mи следният ерор: "Diablo II not loaded, run game BEFORE installing"
Направих всичко както е описано но пак не става \(
Направих всичко както е описано но пак не става \(
-
- Newbie
Първо искам да благодаря за темата.За първи път си слагам бот и видях големи проблеми с W7 но сега го подкарах.Сега обаче имам друг проблем можеби доста глуповат за вас но аз като не знам какво да правя.Пускам си бота тръгва пише името и паролата но избира друг сърва.Как да си го направя да ми избира сървара Dreaming?
-
- Newbie
Някой наясно ли е как се оправя "Error -2" проблема.. цялата тема изчетох и нищо не се споменава за него.
-
- Jr. Member
reсни си пc-то и опитай пак.
AbN0rmaL