Как да
-
- Newbie
дайте линк към същия бот или качете някъде.....
-
- Newbie
topic3761.html от тук можеш да го изтеглиш или не дамери в скайп : dido.o_o да ти го пратя 

-
- Newbie
здравейте от мен.Аз си намерих този бот настроивам бота.влиза пише име на игра и пасс оба4е не прави нищо.???и ми изписва горе Script does not exist??? стои и не прави нищо... Helppp
-
- Newbie
Здравейте пак съм аз...Вече отива към пиндел обаче не иска да го бие близард не мога да направя конфугирацията... помогнете ми... 

-
- Newbie
Аз пуснах всичко по инструкции, но след като направя настройките на autod2jsp ми дава "not responding" и нито стартира игра нито нищо като използвам директно включване с алт+таб ми дава "ërror -2" и не тръгва . пробвах с рестарти и такива работи .. НЕЕМА
Някви идеи ? :punish:
-
- Newbie
Някои може ли да даде работещ линк към бота 

-
- Newbie
Хубаво би било да го оправят даrazorclaw wrote: Някои може ли да даде работещ линк към бота![]()

-
- Newbie
Някои да ми помогне.Искам като пусна баал бота и да си пускам паразит да влиза в неговите игри..как става?
-
- Sr. Member
несъм мн сигорен но мисля че ти трябва лодер в папката на бота или порсто не си наместил каде се намира лодера в самото гспmitakov wrote: Аз пуснах всичко по инструкции, но след като направя настройките на autod2jsp ми дава "not responding" и нито стартира игра нито нищо като използвам директно включване с алт+таб ми дава "ërror -2" и не тръгва . пробвах с рестарти и такива работи .. НЕЕМА

-
- Newbie
наистина няма да е зле да дадете работещ линк за бота, понеже маи доста станахме които немогат да го дръпнат!!! Мерси предварително
-
- Newbie
Мерси ама щом съм писал че не работи нямаше смисъл да ми го даваш пак :nenormalniste:
-
- Newbie
Намерих си бот, настоих го, но като му дам старт и ми изписва следната грешка "***D2 CreatedProcess() returned NULL - GetLastError: 740" някакви идеи ?
-
- Newbie
Моят бот стига до акаунта и пише на ацц-то:"account name" и някакъв друг пас, в настройките на бота съм си написал ацц-то и паса правилно ... някакви идеи?
-
- Newbie
Gateway: Dreaming .. интересното е че точно преди да почне да пише ацц-ти и паса ми дава ерор "Crashed" след това "рънинг" и почва да пише простотийте..
-
- Dreaming Friend
Може ли снимка на еррора .unless wrote: Gateway: Dreaming .. интересното е че точно преди да почне да пише ацц-ти и паса ми дава ерор "Crashed" след това "рънинг" и почва да пише простотийте..
-
- Newbie
http://prikachi.com/images/426/3815426s.png
това е yamb follow bot обаче проблема и на пиндлеблиз бота е същия тоя cfg file нз как да го настроя, d2jsp is not exist?! и ако има начин да ми обясните дали може тоя бот да го настроя да бие пиндел понеже е единствения който влиза до играта без проблем, иначе на близ бота нито никнаме нито пас ми пише, пълен блокаж
това е yamb follow bot обаче проблема и на пиндлеблиз бота е същия тоя cfg file нз как да го настроя, d2jsp is not exist?! и ако има начин да ми обясните дали може тоя бот да го настроя да бие пиндел понеже е единствения който влиза до играта без проблем, иначе на близ бота нито никнаме нито пас ми пише, пълен блокаж
-
- Sr. Member
А това d2jsp за Win7 ли е?Ако искаш пиши ми в скайп да ти пратя моя..
-
- Dreaming Friend
Нямаш лоудър или лоудъра ти не става!Force wrote: Така, имам следният проблем. С Уин7 съм, оригинален, Sp1, Ентърпрайзинг и се опитвам да пусна d2jsp. Преди да пусна поста четох във форума, но не можах да намеря контретен отговор на въпросът със "Diablo II not loaded, run game before installing". Всичко от темата " Как да подкараме д2джсп на Уиндоус 7" съм прочел, плюс всичките постове в нея. Също така и от търсачката, всичките теми за бота, но не можах да намеря отговор. Лоадър имам, кракната е играта, файловете съм ги сложил в папките. Чакам предложения.
Благодаря предварително