Явно YAM_MinGameLength = 200\ е било повече от това за което той прави ръна и затова се бъгвал.
Хубаво щеше да е и след втория бос примерно да излиза директно от играта, а не първо да се връща в града, но затова май няма команда.
Това е решениетоjepeto wrote: YAM_MinGameLength = 200\
YAM_MaxGameLength = 680\
пробвай с тия двата да видиш
слагаш отметката на us.west \)bladyle wrote: Ако имаш представа в кой кажи аз ще го поразгледам по-обстойно.
дай още в 10 теми питай може и да ти кажатSGPB75 wrote: Може ли някой да ми помогне като ми каже какво точно да напиша за да вдига бота следните неща:
Супериор монарси \ Берсерк акс 5 дупки или без \ Колусус блейд 5 дупки или без (ако може едновременно да ги вдига и супериор , нормални , етх и не етх ще е доста добре)?!?!?!
Предварително Благодаря!!!
Той бота е направен за Л сорс .. Намери файла PXP_Cofing (мисля че беше) и промени скиловете.. Поне мисля че от там ти идва проблема[@4729 wrote: t_id=3761 msg_id=76877 date=1345141546]имам един проблем и аз с моя бот.значи подкарал съм бота всичко си върви като хората само че като отиде до пиндел и не бие пише че е достигнал мах атаките променям ги и не става малко помощ??