Как да влезем в чата на диаблото без диабло:
-
- Full Member
Много удобно ако си на чужд комютър а искаш да си початиш с приятелите от играта : ).Но иначе ако си в къщи няма файда с 2-3 клика си в чата от играта 

-
- Jr. Member
Някой по запознат може ли да ми каже как да настоя да уиспва на всички при влизане в канала за един турнир ?
-
- Newbie
Дайте ип с това d2.dreaming-bg.com не става... \/
-
- Sr. Member
а е типцчита при мен нещо нестава сичко си както по настроики то не е кои знае ква философиа няма лист с канали... наи-долу на програмата ми искарва Attemping to log on d2.dreaming-bg.com и ми изброява от 25 надолу после пише taping syrvar d2.dreaming-bg.com пак сваля от 10 надолу и това се повтаря постоянно \( някои идеи немоа се оправя
-
- Sr. Member
оправех го тоя проблем сега като дам на канал Diablo II канала и ма фарля в др канал няма да му казвам името а сам делнал другите само на дреаминг сам оставил някои идеи ?
-
- Full Member
А този ? http://upload.dreaming-bg.com:8080/emil/HIGHLIFEER wrote: Не ми отваря линка !
Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
-
- Full Member
МнеGareth wrote: А този ? http://upload.dreaming-bg.com:8080/emil/
-
- Full Member
Pride wrote: Мне
Бъзикаш ли ме?
Falling out of love is hard
-
- Full Member
МнеGareth wrote:
Бъзикаш ли ме?
Ами сега! Google Chrome не можа да се свърже с upload.dreaming-bg.com:8080
-
- Administrator
На единия не му зарежда, защото е извън БГ, а другия е на БТК. Ограничението не важи само за играта.
-
- Jr. Member
аз нещо не мога се оправя с каналите влизам някъде където няма никой и само на wisp ми пишат тогава виждам
:mda:

-
- Dreaming Friend
Ако на Home channel e Diablo II , не би трябвало да има проблем.
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
-
- Jr. Member
благодаря ти..стана !Energy wrote: Ако на Home channel e Diablo II , не би трябвало да има проблем.
-
- Dreaming Friend
A има ли възможност да ползвам чата като ми е пуснат бота. Сега като съм в топаза и пусна бота и веднага ме дисканектва. Или ако става с друг чат клиент
-
- Dreaming Friend
Топаз чата се брой като връзка към сървъра.Ако пускаш 4 бота и пуснеш топаз чат , 1ния бот ще спре.Аз лично използва mIRC.
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
-
- Dreaming Friend
Малко съм зле с мирк до сега не съм го ползувал.Може ли да ми кажеш само някои основни неща които трябва да се направят. Пък аз ще се мъча по нататък.
-
- Dreaming Friend
Topaz Chat и Diablo са две програми, които използват един и същи порт при връзка със сървъра. А пък от страна на сървъра едновременните връзки са сведени до Х брой за всеки потребител, в зависимост дали е пуснал смс или не.
Следователно, ако има 5 връзки - 2 топаз + 3 диабло, 1 топазт + 4 диабло > обратно пропорционална зависимост(когато едното расте > другото намалява).
Mirc използва друг порт, различен от този на Топаз и Диабло, който не е ограничен към едновременните връзки на другия порт.
За това той не засяга другия порт и следователно не се брой за връзка.
Следователно, ако има 5 връзки - 2 топаз + 3 диабло, 1 топазт + 4 диабло > обратно пропорционална зависимост(когато едното расте > другото намалява).
Mirc използва друг порт, различен от този на Топаз и Диабло, който не е ограничен към едновременните връзки на другия порт.
За това той не засяга другия порт и следователно не се брой за връзка.
Нищо не може да замени доверието и уважението,а алчността е пагубна.
-
- Dreaming Friend
Това ми е ясно.Точно за това се опитвам да подкарам мирка , но не мога да се справя с конектването към чата на диаблото . По точно не знам как да добавя канала и каде си напиша ацц и пасс.
-
- Dreaming Friend
Имаш ЛС.