Baal бота се бави

Ботове, хакове и всякакви допълнителни инструменти, които не са в разрез с правилата на сървъра.
toncheto
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Sun Jul 25, 2010 2:39 pm

Post

Имам един въпрос: Как мога да направя Баал бот-а да бъде малко по-бърз. Например като стигне "Трон ъф Дестръкшън" и преди да влезе при миньоните се спира и бие, и чак тогава влиза и отваря портал. Пробвах да сменям скриптовете на Yamb, ама не намерих такъв, при който да не спира там. Помогнете моля
User avatar
Darkman
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 208
Joined: Sun Sep 06, 2009 12:43 am

Post

Има опция we are struck some place ,т.е. когато се телепортира се среща с група,която примерно ти срещаш някоя вечер прибитайки се от дискотека с няколко малко повече пили пичове и се задръства опитвайки се да ги "избие" да се оттърве от тях и се появява този проблем.Коригира се сам,просто се среща понякога и при мен.
Нещо като задръстване...
NC-Abuse
Newbie
Newbie
Posts: 23
Joined: Tue Jul 20, 2010 9:53 pm

Post

Според мен няма такова нещо като "запъване", защото не може да избяга.
Ако героя е паладин пък още по малък шанс това да се случи, тъй като 99% от тях имат макс блок и много лесно ще избягат от тъпла чудовища.

Смени версията на бота.. Ако си свалил d2jsp core v0.50.24 значи яко си се прецакал.
Новата ветсия (core) на d2jsp има + един куп екстри, което го прави много по-бавен, така че ако си с него те съветвам да го смениш.

Лично аз до сега никога не съм пускал баал бот, но съм бил в игри правени от бот и нещо подобно никога не се е случвало.
toncheto
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Sun Jul 25, 2010 2:39 pm

Post

И аз съм вдигал с други ботове и забелязвам, че те вървят много по-бързо. А моя не запъва, то винаги си бие тези чудовища. Прегледах Баал скрипта и се опитах да променям нещата в него, но пак не става. Може ли някой да даде линк към бот, който е от по-старите версии, или такъв който да върви по-бързо. Иначе моя бот го свалих от линк от форума, от темата "Как да "подкараме" D2JSP на Windows 7-Дискусия"