Проблем с k3cbot

Ботове, хакове и всякакви допълнителни инструменти, които не са в разрез с правилата на сървъра.
dobrio
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Tue Jul 27, 2010 5:14 pm

Post

Значи всички настройки са направени всичко ОК натискам k3cbot (0) ацц и пасс също са там след това 1-вото най ляво и стартира диаблото само че след като го стартира остава така и не се логва в бнет нито пише ацц и пасс па камоли да бие... Прилагам и снимка моля за малко помощ :)

Image
SiXKiLLeR
Newbie
Newbie
Posts: 88
Joined: Sun Nov 08, 2009 2:21 pm

Post

Трябва да е в папката на диаблото \)
dobrio
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Tue Jul 27, 2010 5:14 pm

Post

Там е :mda:
SiXKiLLeR
Newbie
Newbie
Posts: 88
Joined: Sun Nov 08, 2009 2:21 pm

Post

От снимката се вижда, че е на Desktop-а
dobrio
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Tue Jul 27, 2010 5:14 pm

Post

След като пуснах темата изтрих всички ботове дори този който бях сложил и в диаблото изтеглих го наново и вмомента е в диаблото направих настройките и КУ*ЕЦ :secret: :mda:
User avatar
Marin
Newbie
Newbie
Posts: 20
Joined: Fri Jul 16, 2010 6:32 am

Post

Незнам с тея висти доста хора се оплакват че не им тръгват. Аз пробвах на един пич да го настроя като моя всичко правех 1 към 1 ама той беше на виста и не му тръгна а пък при мен си вървеше :)
dobrio
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Tue Jul 27, 2010 5:14 pm

Post

Не съм с Виста ... С Xp съм само че темата ми е Виста... :mda: \(
User avatar
SkylineGTR
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1254
Joined: Fri Jan 22, 2010 8:58 pm

Post

Сложи лоадер :laugh:
dobrio
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Tue Jul 27, 2010 5:14 pm

Post

Какъв Лоадер говорете малко по разширено се пак съм нов в форума и в диаблото... :punish:
User avatar
SkylineGTR
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1254
Joined: Fri Jan 22, 2010 8:58 pm

Post

http://dox.bg/files/dw?a=9d5466a838
Сложи го в диаблото :laugh:
Или пусни к3ц цакни на д2 и го вкараи в бнет и го остави си напише ацц и пасс .
dobrio
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Tue Jul 27, 2010 5:14 pm

Post

Преинсталирах уиндолса всичко отново така пробвах и с лоадера и пак нестава :mda: :( Вече незнам ...
bangohasan
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Tue Jul 06, 2010 2:08 pm

Post

при мене проблема беше в лоадера .. пробвай лоадер с име D2Loader .. на мен само при него ми тръгна .. иначе на виста си върви аз съм на виста няма проблем
dobrio
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Tue Jul 27, 2010 5:14 pm

Post

Отново не... Пробвах смених името викам аре ся ще тръгне и к*рец пак на същото положение :mda:
headless94
Newbie
Newbie
Posts: 37
Joined: Tue Aug 10, 2010 11:35 am

Post

pri men e su6tiq problem vliza v diablo oba4e ne se logva . kato mu natisna battle net pak ne se logva . Ako nqkoi e nameril re6enie ok
[admin]+20% Warn[/admin]
staminol
Newbie
Newbie
Posts: 22
Joined: Sun Jul 25, 2010 1:45 pm

Post

Проверете на колко време ви е наместено да стои преди да цъкне батъл.И за да не отварям нова тема, някой може ли да ми помогне с този ерор Image
User avatar
drek
Full Member
Full Member
Posts: 571
Joined: Tue Nov 17, 2009 11:25 am

Post

staminol wrote: Проверете на колко време ви е наместено да стои преди да цъкне батъл.И за да не отварям нова тема, някой може ли да ми помогне с този ерор Image

Постави си героя в Акт 3 и ще се оправи
User avatar
jepeto
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 879
Joined: Sun Aug 15, 2010 10:34 pm

Post

Проблем: Бота ми стои на мостчето в началото на града и не мърда.
Решение: Сложете бота в папката на играта и опитайте пак.
и всичко си е наместено като по учебник в нас варви без проблем а в авера не иска.
Някои идеа? :(
User avatar
SkylineGTR
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1254
Joined: Fri Jan 22, 2010 8:58 pm

Post

jepeto wrote: Проблем: Бота ми стои на мостчето в началото на града и не мърда.
Решение: Сложете бота в папката на играта и опитайте пак.
и всичко си е наместено като по учебник в нас варви без проблем а в авера не иска.
Някои идеа? :(
Смени к3ц ! Изтегли го от другаде :)