Ако може някой да си даде скайпа който разбира от баалбот + ФОлоу защото сичко става напрвил сам го обаче незнам как да настроя фолоу бота да флиза в игрите на сорсата сега е на нормал палата неиска да флиза в бр на сорсата да му дига докато ида да се наям примерно ще дигне 3-4 лвл и така ако може някой да обясни подробно или да си даде скайп за тийм виуер. Чакам за постове :С
// Leecher module.
//YAMXXP.push("Blizz-Lady")\
// Follower, enchanter, bo script
//YAMXXP.push("")\
това е конфиг файла на фолоуера демек хамердин
// Leecher module.
//YAMXXP.push("")\
// Follower, enchanter, bo script
//YAMXXP.push("Rogue-Trooper")\
това е на сорсата.
Балл бот някой да ми помогне?
-
- Dreaming Friend
Пич,вземи се порови малко в този форум...напрегни си сивото вещество.Поразгледай бота.Използвай речник да си превеждаш...ако ти се казва винаги на готово кога ще се научиш какво се прави с тоя бот?Винаги ли някой трябва да ти дава акъл?Ами като си легнеш някой ден до жена си...нас ще ни викнеш ли?Така,че за такива елементарни работи не задавай тъпи въпроси (без извинение!)!
А колкото до TeamViewer ...не мисля,че е оферта някой да ти рови из комп-а.Така ще ти отмъкне паролите на акаунтите,че няма да разбереш от къде ще ти дойде.
Приеми това цялото като един съвет с най-добри чувства
А колкото до TeamViewer ...не мисля,че е оферта някой да ти рови из комп-а.Така ще ти отмъкне паролите на акаунтите,че няма да разбереш от къде ще ти дойде.
Приеми това цялото като един съвет с най-добри чувства

....
-
- Hero Member
Мда, мики е прав!Ако бота беше написан на някакъв компютърен език дето не си го учил - добре.Ама в днешно време всички учим английски, а бота е точно на английски написан
.

-
- Jr. Member
дайте ми темата поне да я разгледам защото немога да я открия... и немога да ви разбера кфо ми се прайте 1ния на остроумен другия мазник ... след време ще легна до жена си е ще легна но не в компютъра а в спалнята ми няма да е виртуално тайче несе занимавай с мен просто искам помощ немога да открия темата.TheExorcist™ wrote: Пич,вземи се порови малко в този форум...напрегни си сивото вещество.Поразгледай бота.Използвай речник да си превеждаш...ако ти се казва винаги на готово кога ще се научиш какво се прави с тоя бот?Винаги ли някой трябва да ти дава акъл?Ами като си легнеш някой ден до жена си...нас ще ни викнеш ли?Така,че за такива елементарни работи не задавай тъпи въпроси (без извинение!)!
Приеми това цялото като един съвет с най-добри чувства![]()
EEDIT: izvinqvam se nesam poglednal hubavo > post23119.html#p23119 < dobre si go obqsnil mislq che shte se opravq
-
- Jr. Member
да обаче пак имам проблем правя точно каквото пише аз си пускам бота ,но като флезне в диаблото не чака примерно за игра или нещо от сорта ами тои хоства а трябваше да флезне при сорсата тя да ходи и тои с нея да дига ... объркан сам моля помощ
-
- Hero Member
Ми то има опция да бъде паразит.Ти си го направил като втори главен.
-
- Full Member
Винаги, когато бота влезе в играта си прави game , и изчаква леадера които следва бота да го повика. Т.е. след като си направи game изчаква докато не го повика леадера....................... ако не си разбрал ..... ГГ.
-
- Jr. Member
виждам сорсата му уиспва в коя игра да флезе самоче ... нефлиза ами сам си прави дай скуп да се разберем?EternalFear- wrote: Винаги, когато бота влезе в играта си прави game , и изчаква леадера които следва бота да го повика. Т.е. след като си направи game изчаква докато не го повика леадера....................... ако не си разбрал ..... ГГ.
-
- Full Member
Нямам думи. Как може да не се оправиш , след като следваш всичко вписано във форума? Аз се оправих без проблем. Имаше само някакви крашове, но се оправих. Айде като влезеш в Diablo II и пуснеш бота , когато сорсера whisp на другия дай "М", и "Принт Сцреен" , и дай една снимка да видим ? Искам да видя как сорса вика паладина ! ЛоЛ!
-
- Jr. Member
добре дай си скайпа да ти покажа какво правя и да ми покажеш как да го оправя сичко наново ще направим двамата за да сме сигорниEternalFear- wrote: Нямам думи. Как може да не се оправиш , след като следваш всичко вписано във форума? Аз се оправих без проблем. Имаше само някакви крашове, но се оправих. Айде като влезеш в Diablo II и пуснеш бота , когато сорсера whisp на другия дай "М", и "Принт Сцреен" , и дай една снимка да видим ? Искам да видя как сорса вика паладина ! ЛоЛ!

поправка: ако може дай темата с която си се оправил аз мисля че е тази от "Готови Ботове" ?
-
- Jr. Member
добре оправих се ... сега пък друг проблем като направя 2та бота си работят сорсите 1та е води другата флиза в портала дигат си самоче на найт има имунт колд и реших да метна 1 паладин ... слагам го но нещо се разваля и нейска да пише парола. Немога да се оправя :С
-
- Full Member
Пусни d2jsp , click на херото , после edit и там където пише "Starter" , го направи на "Autostarter" !!!
-
- Jr. Member
е как да те разбера за кое говориш като са няколко ? http://img838.imageshack.us/f/71086107.png/
неразбрах дали - autostarter.d2j или да сложа отметка на Autostart d2jsp
неразбрах дали - autostarter.d2j или да сложа отметка на Autostart d2jsp
-
- Dreaming Friend
Точно както си го направил
така треа да е 

-
- Jr. Member
да ама като го пусна ми прецаква и сорсата която е водя на бал да и вдигам ... иначе лидера си бие ама като адна и паладина и фолоуера >сорс> неиска да пише пароли етк ..BnC4aDeL wrote: Точно както си го направилтака треа да е
![]()
-
- Dreaming Friend
По това, което виждам на снимката.. в полето за ацц и пасс, напиши ацц и пасс и може и да стане

-
- Jr. Member
офф боже ако ти си толкова малоумен аз несам разбира се че попълвам ... пфф (fubar)
-
- Dreaming Friend
А ти за някъв умник ли се смяташ, където един бот не можеш да настройш като хората? Щом не ти тръгва бота, значи си осрал нещатата някъде. Решението е триеш и правиш на ново.