Помощ с Abot

Ботове, хакове и всякакви допълнителни инструменти, които не са в разрез с правилата на сървъра.
User avatar
engise
Newbie
Newbie
Posts: 26
Joined: Tue Sep 07, 2010 6:57 pm

Post

Здравейте !

Днеска исках да пробвам Abot. Дръпнах го, сложих го в папката на Diablo - всичко точно. Направих си настройките, цъкам Run и ми дава това : http://clip2net.com/clip/m49395/1284246 ... p-13kb.png

Дали може някой да ми помогне ?

Ползвам Windows 7 и Loader ... не знам защо прави така. :mda:
EternalFear-
Full Member
Full Member
Posts: 361
Joined: Sat Mar 20, 2010 10:30 am

Post

Направил ли си точно директорията на играта, забравил сам този error .. и на мене ми го даваше преди . Пробвай с директорията.
User avatar
engise
Newbie
Newbie
Posts: 26
Joined: Tue Sep 07, 2010 6:57 pm

Post

Всичко ми е точно. Diablo-то ми се намира в D:/ ... не знам дали е от това, но според мен не може да намери Diablo II.exe ...

Амм може и да е от това, че самото Diablo II.exe е Loader, но дори и да е не виждам смисъл да го прави този ерор ...
EternalFear-
Full Member
Full Member
Posts: 361
Joined: Sat Mar 20, 2010 10:30 am

Post

Трябва когато посочваш директорията на играта , не само да посочиш папката , а и самото Diablo II.exe. Тоест когато го посочваш , трябва да добавиш и Diablo II.exe след директорията на папката. И аз мисля, че е от това , че не може да го намери, но не съм много сигурен... пробвай така.
User avatar
bunnyy
Newbie
Newbie
Posts: 67
Joined: Fri Jan 14, 2011 6:36 am

Post

Ами и аз имам същия проблем, но при мене никак не се оправя .. гледах,преглеждах ... http://img824.imageshack.us/i/42363357.png/ ето и снимка ..Някойй някак си ако може да ми помогне \хх \( \(