Здравейте.Искам да се консултирам с вас относно един проблем с d2jpg бота... т.е
При стартиране на игра бота ми тръгва . При команд "tp up" не използва тп настройката ми е нагласена [YAM_TPMsg="tp up"] . Второ - след края на играта бота излиза при команда "ng" , но не влиза в следващата игра не иска да влезне ... [Играча който води baal run ми е добавен в "friend list" -/f add "Acc" настройката да ме вика е направена YAM_WaitInChat=true\ ]
Това е от мен искам да ви кажа че преди да пусна този пост съм прочел всички постове в форума и се опитвам от 2 дена да го направя за това смятм че е наложително да се допитам до вас . Благодаря предварително !!
Много Страненна грешка на d2jpg Разгледах но явно няма такъв пост
-
- Dreaming Friend
Виж дали си нагласил - WaitForTp мисля, че така беше. 1-вото
Задал ли си водача в - Yam Leaders.
Бота не ти е нагласен на Нг да излиза от играта, 100 процента съм сигурен( като гледам как пишеш), а от думите не виждам къде пишеш, дали водача ти wispva, за да влезеш при него.
Задал ли си водача в - Yam Leaders.
Бота не ти е нагласен на Нг да излиза от играта, 100 процента съм сигурен( като гледам как пишеш), а от думите не виждам къде пишеш, дали водача ти wispva, за да влезеш при него.
-
- Newbie
WaitForPortal=true\
Бота ми е нагласен да излиза след 600 сец т.е 10 мин
YMB Leaders също... на мястото на водач пиша името на човека който ще следвам на мястото на паразит не пиша нищо
Правих го няколко пъти всичко е точно както е дадено в форума
Бота ми е нагласен да излиза след 600 сец т.е 10 мин
YMB Leaders също... на мястото на водач пиша името на човека който ще следвам на мястото на паразит не пиша нищо

Правих го няколко пъти всичко е точно както е дадено в форума
-
- Newbie
Направо ми писна да се занимавам с този бот ... всеки има бот само аз нямам всичо са гушени с zod,jah,... и т.н. аз нямам една Um руна да си зема Shako ... е за това не харесвам този бот първо че прецаква цените на итамите в игра второ че не е направен за всеки .... и най вероятно Диаблото ще хвърчи към коша

-
- Dreaming Friend
Явно някъде пропускаш нещо
topic1996.html
topic3761.html
Прегледай внимателно тези 2 теми и виж къде и какво пропускаш...все нещо не си направил като хората
topic1996.html
topic3761.html
Прегледай внимателно тези 2 теми и виж къде и какво пропускаш...все нещо не си направил като хората

....
-
- Newbie
пък и не е лошо и ти да адднеш лидеера към твойта си френд листа
пробвай ако не си го направил може да помогне
пробвай ако не си го направил може да помогне