Crash Error на d2jsp

Ботове, хакове и всякакви допълнителни инструменти, които не са в разрез с правилата на сървъра.
Ls_Vuitton
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: Tue Aug 24, 2010 6:38 pm

Post

Добър ден, става дума за d2jsp YAMB Bot (baal bot), бота ми crash-ва но в log-a не пише причината за crash-a като например "Unit Has No Properties", няма нищо в log-a се едно не е crash-вал вобште. Aко някой знае на какво се дължи ще съм му много благодарен! Мерси предварително.
User avatar
BnC4aDeL
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1416
Joined: Sun Jan 31, 2010 8:35 am

Post

И при мене се случва същото, а претендирам, че скрипта ми е един от най-добрите.... Просто не сме вишисти по Приложен Софтуер или Системно Програмиране може би, или пък по Инжинери.. по КТТ ( комп. техника и технилогии )... Просто дава необясними ерори, които за нас нямат оправяне :) Това е един от тях :)
Ls_Vuitton
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: Tue Aug 24, 2010 6:38 pm

Post

Мерси за отговора Димо, само да те питам горе дуло на колко run-a ти прави error u би ли ми предоставил възможността да ползвам твоя скрипт ако не е много нахално, мерси пак.
User avatar
Lucian
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 140
Joined: Sat Mar 05, 2011 4:56 pm

Post

Все пак аз имам подобрен проблем но моя бот бие краш а 60-та секунда и немога и немога да си го обясна всичко ми е направено както трябва и пак крашва точно на 60 сек след старта на скрипта .... ако някой може да хелп плс ...
shturm681
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Tue Apr 05, 2011 12:04 am

Post

Lucian wrote: Все пак аз имам подобрен проблем но моя бот бие краш а 60-та секунда и немога и немога да си го обясна всичко ми е направено както трябва и пак крашва точно на 60 сек след старта на скрипта .... ако някой може да хелп плс ...
В твоя случай, може да имаш ниска стойност за MaxGameTime в конфигурацията не героя ти. Иначе аз също имам такъв проблем с чести крашове. Подозирам, че общото между всички ни с крашовете е windows 7 :)

EDIT: Мапхака също е предпоставка за краш - пускай ботовете без мапхак.