к3ц бот
-
- Newbie
Влиза си в града и прави некоординирани движения надолу нагоре: Като за начало може да е в мен грешката какво ръни този бот и имали значение от героя и иска ли да има телепорт примерно
-
- Newbie
Zdraveite. Iskah da popitam ot kakvi runi nagore subira k3c bota. S tozi k3c bot sum - "k3cbot 2.134fix" , ne znam dali ima nqkukvo znachenie. Blagodarq predvaritelno.
PS: Sujalqvam che pisha na latinica , no flex type mi se precaka. Shte go opravq v nai skoro vreme.
Pozdravi
PS: Sujalqvam che pisha na latinica , no flex type mi se precaka. Shte go opravq v nai skoro vreme.
Pozdravi
-
- Dreaming Friend
Постарай се по скоро да си оправиш флекс-аNova wrote: Zdraveite. Iskah da popitam ot kakvi runi nagore subira k3c bota. S tozi k3c bot sum - "k3cbot 2.134fix" , ne znam dali ima nqkukvo znachenie. Blagodarq predvaritelno.
Pozdravi

-
- Dreaming Friend
Постави папката k3cbot в папката Diablo II.plamenesko wrote: Влиза си в града и прави некоординирани движения надолу нагоре: Като за начало може да е в мен грешката какво ръни този бот и имали значение от героя и иска ли да има телепорт примерно
Въпросния бот не се телепортира а използва TeleWalk така че не е нужно да имаш Еnigma за да ръни