K3c Bot - Неприятен проблем

Ботове, хакове и всякакви допълнителни инструменти, които не са в разрез с правилата на сървъра.
gmcorp
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Sat Jun 12, 2010 1:08 pm

Post

Без конкретна причина след доста хиляди успешни ръна, и без никаква промяна по файловете или настройките съответно на бота и на диаблото, започна след идентификация на предметите да не ги прибира в сташа или изхвърля ако са ненужни. Оставя ги в Inventory и когато се напълни не вдига нищо, ако някой може да помогне с решението на този проблем ще съм много благодарен.

Ако това ще помогне, преди няколко месеца копирах диаблото на друг компютър, там този проблем го няма и бота си работи перфектно :)

Поздрави и успех!
User avatar
BnC4aDeL
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1416
Joined: Sun Jan 31, 2010 8:35 am

Post

И при мене се е случвало същото нещо, изчиствал съм инвентара от глупостите и сташа
(сандъка) и го ресвам, и си тръгва нормално. Ако не си пипал би трябвало да ти се оправи, ако не просто му удари един преинстал и си сложи старите файлове за пикит и индифициране, ако си ги пипал нещо специално :) Но мисля, че щом не си пипал нищо просто се бъгва чат-пат, освен ако не лъжеш :) Защото няма логика да почва, да прави други неща, след като не е задавано да ги прави :)
gmcorp
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Sat Jun 12, 2010 1:08 pm

Post

Най-интересното е че тази нощ, изтрих лог-файловете и се оправи. До тук добре, днес го пускам пак ... пак ги трупа, изтривам логовете както снощи, и пак си трупаа. Явно трябва да е чисто диабло, макар че не ми създаваше проблеми до сега ..
sapiora3
Newbie
Newbie
Posts: 8
Joined: Tue Nov 09, 2010 2:37 pm

Post

Що си не свалиш от друг к3бот zpickit фаил и да пробваш :)
User avatar
BnC4aDeL
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1416
Joined: Sun Jan 31, 2010 8:35 am

Post

И при мене това се е получавало, просто не само изтриваш текста от логовете, ами триеш и самия лог, тоест триеш самото файлче Зпикит. Той е файл за четене, от 0 до 19 мисля, че е. След което бота не може да създаде повече файлове и за това не прибира нищо в сташа.
Това се получава, като бъгват к3ц-тата и не се затварят Д2-тата и си оставър в Task Managera, всеки такъв бъг, води до нов Зпикит Файл, със съотвения номер и до 19... При което само триене го оправя :).
Не се бях сетил, че може и от това да ти прави тия номерца :)